ivan pedala Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Vezi ca pe alea le-a mai cerut cineva in link-ul de mai jos, cu mult mai inainte si nu cred ca i-ai dat raspuns! Nu crea confuzii si nu invrajbi userii! /index.php?/topic/641461-bursa-comunistelor/page__view__findpost__p__3012529 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rua Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 salut vand ceva piese de mz rt 125 cum ar fi rotii complecte cu tamburii ,sabotii,axuri fata spate,carcasa pinion 165 lei, rezervor an stare buna 140 lei, aripi fata spate 130 lei aripa spate ruginita superficial dar nepatrunsa tabla... sei fata,spate 135 lei , carburator mz etz 150 65 lei , magnetou nu stiu provenienta scrie pe spate ducati, banuiesc mobra 55 lei. toate piesele se pot negocia an limita bunului simt 0746545692 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Salut Adrian! Fă-mi te rog un preț pentru piesele de mai jos pe care le-am încercuit! -lămpi semnalizare 3buc -geam lampă spate -stator Âşi rotor (la astea două vreau să fie model de 65W cu rotorul aferent;cum sunt cele marcate de mine pe poză; adică statorul cu aripioarele de prindere Âşi rotorul în două trepte); asta în cazul în care statorul este bun, nu are bobine arse sau etc. Am să te Âşi sun zilele următoare! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 12, 2011 Autor Share Postat Decembrie 12, 2011 În vederea realizării Âşi expunerii unui panou la viitoarea expoziție Retromotor, cumpăr sau ofer la schimb piese, taloane/certificate de înmatriculare care nu mai au valoare juridică, adică proprietarii din acte sunt morți, iar motocicletele au fost rematizate sau germanizate. Nu contează marca, nu contează anul emiterii talonului (cu cât mai vechi Âşi cu cât este în stare mai bună cu atât mai mult vă mulțumesc). 0723565973 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Salut Adrian! Fă-mi te rog un preț pentru piesele de mai jos pe care le-am încercuit! -lămpi semnalizare 3buc -geam lampă spate -stator Âşi rotor (la astea două vreau să fie model de 65W cu rotorul aferent;cum sunt cele marcate de mine pe poză; adică statorul cu aripioarele de prindere Âşi rotorul în două trepte); asta în cazul în care statorul este bun, nu are bobine arse sau etc. Am să te Âşi sun zilele următoare! Numai bine! Salve!Voi cereti cat mai mult,eu dau cat mai putin !Asta le zic lui nea spirica si asociatilor lui atunci cand oscileaza in fata putregaiului.Acum eu sunt nea spirica si cer pe piese 100 de lei.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Vind cartea " MOTOCICLETA " editie 1964 de Ing. D. VOCHIN . Pret 50 lei relatii la 0740376555 . Sus cu cartea ca a venit vremea lecturii . Editat Decembrie 13, 2011 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 mai ai vreunul din ele? Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Salve!Voi cereti cat mai mult,eu dau cat mai putin !Asta le zic lui nea spirica si asociatilor lui atunci cand oscileaza in fata putregaiului.Acum eu sunt nea spirica si cer pe piese 100 de lei.Numai bine! Cred că mă voi limita doar la stator Âşi rotor! Buzunarul meu de student nu-mi permite mai mult! AÂşadar,dacă statorul se află în stare bună de functionare Âşi nu are bobine întrerupte ofer 50 de lei,plata ramburs pe PoÂşta Română Âşi o țuică la următoarea întrunire de comuniste Âşi ataÂşe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Salut oameni buni . Caut spre cumparare o aripa spate pt. CZ 175 SPORT , 477-4, in stare cat mai buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Pai... baga si cartea aia in coletul pt mine. Si le trimiti pe amandoua odata. OK ...cartea va merge tot catre tine . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 sal.. vand carburator cu filtru de mz 125 rt 80lei clacson mz/awo 80lei sau pachet150 ma contactati PM,sau tel 0762648530. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 de vanzare seturile de carburator numai impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 de vanzare seturile de carburator numai impreuna stopul spate il vreau neparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 am doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 de vanzare seturile de carburator numai impreuna Cat e rezervorul de mt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 in afara de stopurile de MT9, tot ce e in ultimul post 100lei. rezervorul de mt 60lei, evident separat, sa nu exageram! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 hmm... in afara de stopurile de MT9, tot ce e in ultimul post 100lei. rezervorul de mt 60lei 2,3,4 cite ai le cumpar pe toate. ma refer la stopurile de mt9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 nu pot sa ma supar. discutam pe mess pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryan_rosca Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 adaug si eu un hoinar din 1987 pentru piese,functioneaza.. cine este interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 @ valicaddy : oglinzile acele ce pret au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Dau în urmărire generală: IJ Planeta, OBLIGATORIU cu acte, cu seriile în regulă la cadru Âşi motor, cu partea electrică ABSOLUT originală. Nu contează starea furcii, roților, frînelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 (editat) Dau în urmărire generală: IJ Planeta, OBLIGATORIU cu acte, cu seriile în regulă la cadru Âşi motor, cu partea electrică ABSOLUT originală. Nu contează starea furcii, roților, frînelor... :lol: ...se vede ca este epidemie ca s-a luat . Editat Decembrie 14, 2011 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 St Claus scoate la vanzare,cu preturi de sarbatori,urmatoarele: Motor MZ ES 1.75 cu carb. si toate componentele de la inca un motor. 250 lei Motor Minsk cu carb.fara aprindere 200 lei Motor Java 1.75 fara carb si aprindere 150 lei Informatii PM sau 0749614491. Sarbautori fericite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 ce e asa amuzant? anunt inca valabil !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 motorul Jawa pare de CZ,nu vad doua evacuari la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate