bobo90 Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 are cineva vreo platina de hoinar de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Vand: -4 bucati de cauciucuri Victoria pentru Motorete Carpati/Simsoneta NOI,nemontate ,nus intarite/crapate ! Pret- 70lei/bucata -Roata spate Carpati(dar nu bag mana in foc) Fara lovituri , opturi, rugina superficiala Pret-40lei -Cutie masca gaze Pret-60lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 CUMPĂR capac cutie laterală stînga (capac baterie) pentru Planeta cinci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_vechio Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 (editat) Piese Carpati Super: -rezervor pret:40 lei -jante fata pret:30 lei -toba pret:40 lei -ghidon pret:25 lei -far+ceas km+suport pret:80 lei Editat Iunie 16, 2012 de el_vechio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 CUMPĂR sa nu uiti sa-mi dai un sms, luni. sa ti le pun la posta pe-amandoua. capacele. asa cum sunt ele, cam in stare naspa -dar sper sa-ti faci treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 De curand sunt in sfarsit posesor de carnet pt. moto Asadar, vreau o motocicleta numai a mea in Bucuresti. In momentul de fata am una la socrul meu la Focsani, dar ajung destul de rar si oricum o foloseste aproape zilnic, pentru treburile curente. In concluzie, caut o motocicleta cu atas, in stare buna fara improvizatii sau daca are ceva modificat sa fie reversibil. In principiu, prefer un Ij, dar in functie de ce apare mai vedem. Suma pentru achizitie se invarte undeva pe la 500 Euro (traim vremuri grele si incerc sa gasesc ceva in banutii astia ). De asemenea prefer ca actele sa fie in regula (atasul trecut in acte). In fine, cam asta deocamdata in linii mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 stie cineva ce e asta, cam cat costa, ce valoare are?? e rara??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Este un scooter CEZETA, fabricat prin anii '50-'60, motor peste 125 ccm, iar ca si valoare, cred ca un astfel de exemplar daca se prezinta bine, ajunge si la 1000 Euro (dar nu la noi!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 pai de ce la noi nu?? ca e la noi. atat cere pe ea.. da' nu credeam... are 157 km la bord in ,,alta parte'' cat pisica o costa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Pai la noi daca se cere pretul asta pe ea, zice lumea ca vinzatorul e nebun, asa ca exemplare ca asta, destul de rare, ajung pe piata din Vest, unde pretul cerut nu constituie o mica avere cum e la noi. Motiv pentru care la noi nu gasim pe strazi sau in curtile colectionarilor un astfel de exemplar, iar la ei, da! Noi preferam o japoneza frumos colorata apta sa te poarte ca pe Rossi cu genunchiul jos pe curbe! Asa sintem noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 este adevarat, dar si la noi...e posibil ..ai fost vreodata la o intalneala de la retromobil??? sa vezi acolo chestii.. si vin si straini... nu stiu..sa vedem/// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Suma pentru achizitie se invarte undeva pe la 500 Euro Nu mă ispiti... că te bat!!! Mai pune 100 Âşi ți-o dau aÂşa cum e' date=' în poza 2 posturi mai sus de al tău. [i']Iaca ajunsăi Âşi io bijnițar.... [/i] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Pai la noi daca se cere pretul asta pe ea, zice lumea ca vinzatorul e nebun, asa ca exemplare ca asta, destul de rare, ajung pe piata din Vest, unde pretul cerut nu constituie o mica avere cum e la noi. Motiv pentru care la noi nu gasim pe strazi sau in curtile colectionarilor un astfel de exemplar, iar la ei, da! Noi preferam o japoneza frumos colorata apta sa te poarte ca pe Rossi cu genunchiul jos pe curbe! Asa sintem noi! Bine zis! Cu respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 nu trebuie sa fie 100 care sa dea banu' pe ea.. e suficient unu', colectionar cu oo.. ia uite-o... 157 km la bord... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 157 km la bord... ..e aproape fata mare Liviule pret corect as zice,avand in vedere cat sunt de rare cezetele astea. Cum nu-mi mai gasesc topicul (!),deschid altul si altul si altul... Se vand becuri noi din stocuri vechi.Poze si detalii pun mai spre seara...asta daca nu se baga iara cineva cu bocancii in topic,ca e simplu sa faci abuzuri cand ai butoanele de partea ta... b @blackrider,ti-ai deschis cumva si tu business cu becuri si-ti fac concurenta de tot imi inchizi topicu'? in caz contrar,iti doresc sa ramai cu harleu in primul sat de ciori,noaptea,dupa care sa dai fugutza la BURSA ca sa-ti cauti becuri prin 500 de pagini... haide,da cu mopul. valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Un amic vinde o motoreta Carpati Super destul de completa , fara acte. Se poate vedea in Cluj , info la nr de tel : 0745896566 Pret : 250 lei Valabile in continuare la pret mai mic -Roata completa MZ ES,aluminiu cu cauciuc bun 3.50x16 - pret 50 lei 40 lei -Sa in stare foarte buna - pret 100 lei 90 lei -Becuri IJ stoc vechi,noi 6v - 15lei/bucata -4 bucati de cauciucuri Victoria pentru Motorete Carpati/Simsoneta NOI,nemontate ,nus intarite/crapate ! Pret- 70lei/bucata 60lei -Roata spate Carpati(dar nu bag mana in foc) Fara lovituri , opturi, rugina superficiala Pret-40lei -Cutie masca gaze Pret-60lei 50lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 20, 2012 Autor Share Postat Iunie 20, 2012 150 lei, nu mai are kilometrajul rusesc. 100 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 caut,cumpar ceva tobe faine,sa le montez pe DNEPR.la pret rezonabil sa nu cumpar originale noi ,ca is ca draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 o sa le vand eu pe cele de CZ250 Sport de le am pe Niprul Solo imediat ce gasesc trabuc originale. Sunt rezonabile, adica in mare parte ok- departe de a fi perfecte, dar sunt goale si totusi nu suna prea tare. Vor fi la un pret foarte rezonabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Chiar suna bine,am mers in spatele tau si e fainoshag sunetu,in turatie medie unge bine scarita,ciocanelu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 o sa le vand eu pe cele de CZ250 Sport de le am pe Niprul Solo imediat ce gasesc trabuc originale. Sunt rezonabile, adica in mare parte ok- departe de a fi perfecte, dar sunt goale si totusi nu suna prea tare. Vor fi la un pret foarte rezonabil. are gaspar trabucuri la 100 lei/bucata. dar mie nu imi plac.astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Un amic vinde o motoreta Carpati Super destul de completa , fara acte. Se poate vedea in Cluj , info la nr de tel : 0745896566 Pret : 250 lei VANDUTA Valabile in continuare la pret mai mic -Roata completa MZ ES,aluminiu cu cauciuc bun 3.50x16 - pret 50 lei 40 lei -Sa in stare foarte buna - pret 100 lei 90 lei VANDUT -Becuri IJ stoc vechi,noi 6v - 15lei/bucata -4 bucati de cauciucuri Victoria pentru Motorete Carpati/Simsoneta NOI,nemontate ,nus intarite/crapate ! Pret- 70lei/bucata 60lei -Roata spate Carpati(dar nu bag mana in foc) Fara lovituri , opturi, rugina superficiala Pret-40lei -Cutie masca gaze Pret-60lei 50lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 se pune in vanzare un CZ 175 pt piese, se da si pe bucati pretul este neg. 3,5 mil ambielaje de BMW , ZUNDAPP, 300 ron pe buc, de URAL 1,5 mil pompa frana de atas ATE, pt BMW ,cilindru frana tot atas, 1,5 mil melc si pinion de km de BMW , 80 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 are gaspar trabucuri la 100 lei/bucata. dar mie nu imi plac.astept dap, eu vreau de-alea cu sectiunea in scadere spre coada, modelul usor mai vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 (editat) Mai întîi se vînd (logic ), apoi se donează, apoi merg la remat. Pînă luni dimineață cine se deschiloțează e norocos. Altminteri, la furnal cu ele Poze la cerere - cric central Jawa - scărițe Jawa - Âşa tapițată , tabla bună, Jawa - jante Jawa cu ferodouri - mecanism ambreiaj Jawa - pedală frînă Jawa - rezervor Jawa - pereche embleme Jawa Prioritate au cei ce vor să cumpere Editat Iunie 23, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate