robert bk350 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 (editat) vreau eu bobina de japoneza.dar daca nu merge,faci retur? iti trimit adresa pe PM "The member bogdan_ionut cannot receive any new messages" ai casuta full tataie Editat Decembrie 18, 2012 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 vand: carcasa lant MZ nelovita - 50 lei cuplaj pinion cu cauciuc bun- 40 lei filtru cu cauciuc bun - 10 lei frana spate - 20 lei frana spate cu ax,parghie si saboti - 35 lei pedala frana - 35 lei Set simson sport (bucsat cred-detalii PM) 100 lei. 0761637802 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Eu am o bicicleta cu motor. Nu ma impac cu ea din cauza ca trebuie sa pedalez la plecarea de pe loc. Daca as sti ca pot pleca de pe loc cu ambreiajul lui l-as lua eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Ce diametru are pistonul de la cilindrul de Simson ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 normal ar trebui sa plece de pe loc fara nici o problema am avut minimobra si pleca lejer de pe loc ,si cadrul era mult mai greu decat cel al unei biciclete. nu mai imi amintesc exact numarul de dinti al pinionului spate de la minimobra Eu am o bicicleta cu motor. Nu ma impac cu ea din cauza ca trebuie sa pedalez la plecarea de pe loc. Daca as sti ca pot pleca de pe loc cu ambreiajul lui l-as lua eu. am incercat sa va trimit PM dar nu se poate, trimiteti nr DVS de tel prin PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Constantin : pistonul are 71.80 Editat Decembrie 19, 2012 de Byker_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 bogdan_ionut, on 17 Dec 2012 - 17:57, said: as vrea si eu niste poze cu castile moto, nu pot sa trimit adresa de mail din cauza casutei pline... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 bogdan_ionut, on 17 Dec 2012 - 17:57, said: as vrea si eu niste poze cu castile moto, nu pot sa trimit adresa de mail din cauza casutei pline... vreau eu bobina de japoneza.dar daca nu merge,faci retur? iti trimit adresa pe PM "The member bogdan_ionut cannot receive any new messages" ai casuta full tataie Buna ziua,facem retur dar costurile de expeditie raman in contul Dvs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Am incercat sa va trimit PM dar nu se poate, Trimiteti nr DVS de tel prin PM Si tu ai casuta ful .Eu am golit-o. tel. 0770763459 Editat Decembrie 19, 2012 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Constantin : pistonul are 71.80 Eu am pistoane de 68,5 . Credeam ca pot sa-l alezez pentru pistoanele pe care le am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimel Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Salutare tuturor! Sunt nou venit pe acest forum, si as dori sa achizitionez un Simson 425 (Sport sau Touren) in vederea restaurarii. Daca stiti pe cineva, sau aveti chiar voi de vanzare, la un pret rezonabil, va rog sa-mi trimiteti un mesaj. Sarbatori fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Salutare tuturor! Sunt nou venit pe acest forum, si as dori sa achizitionez un Simson 425 (Sport sau Touren) in vederea restaurarii. Daca stiti pe cineva, sau aveti chiar voi de vanzare, la un pret rezonabil, va rog sa-mi trimiteti un mesaj. Sarbatori fericite tuturor! ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Buna ziua,v-am trimis la adresa de e-mail Dati-mi adresa de e-mail ptr. a va trimite foto cu acesta Prinderile de ghidon de la RT125 le ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Salutare tuturor! Sunt nou venit pe acest forum, si as dori sa achizitionez un Simson 425 (Sport sau Touren) in vederea restaurarii. Daca stiti pe cineva, sau aveti chiar voi de vanzare, la un pret rezonabil, va rog sa-mi trimiteti un mesaj. Sarbatori fericite tuturor! uite si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany xt Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 LA MULTI ANI TUTUROR,CRACIUN FERICIT SI TOT CE VA DORITI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Prinderile de ghidon de la RT125 le ai? Nu stiu la ce anume va referiti,dar sigur cei doi suporti care prind ghidonul de partea superioara a jugului exista.Posibil sa am si partea superioara de la jug. Craciun Fericit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 un anunt gasit in ziar vand jawa 1992, carte identitate, nr noi, 1300 lei, tel 0726 850978 si altu jawa 350 de piese tel. 0720516316 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 De vanzare MZ RT 125 FARA ACTE. Alte piese nu mai am. Pret fix 400 lei. 0755018076 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Nu stiu la ce anume va referiti,dar sigur cei doi suporti care prind ghidonul de partea superioara a jugului exista.Posibil sa am si partea superioara de la jug. Craciun Fericit !!! Da, la cei doi suporti ma refer. Care prind ghidonul de jug. Zi-mi un pret daca ii dai separat. Sarbatori fericite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Fiindcă una din ele e comunistă, ideea îşi are loc şi aici: SCHIMB First Bike Royal, producţie 2010, rulată destul de puţin, în stare impecabilă, acte foarte în regulă, ca asta cu Aprilia Tuareg 125 modelul Wind, indiferent de an, dar excelent funcţională şi acte absolut în regulă , obligatoriu şi numai ca asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) Pai si Ural-ul, gata ti-a trecut? Editat Decembrie 29, 2012 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 O avea și el pasagere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Uralul e încă Planeta. Încă.... domnu' care nu-şi citeşte mesajele bine înainte să răspundă.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 29, 2012 Autor Share Postat Decembrie 29, 2012 Vulpoiule, ia-ti frate Uralul ala mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliapegaso Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 stie cineva piese pentru jawa cz 150 model 352 ambielaj ,magnetou si piston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate