ivan pedala Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 De vinzare:- cot esapament IJ - 40 lei (bonus o bucata de toba ciobanita cu piulita si urechile de prindere); - doua lampi stop identice pentru atas si una italiana, diferita - 15 lei bucata; - un releu 12V care are reglaj manual - 30 lei; - un claxon 6V (probabil de Carpati sau ceva asemanator) care nu garantez ca functioneaza - 10 lei. Preturile nu includ transportul! Claxonul pleaca la Brasov, sa-i sune lui Lucian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Rezervor 300Reyervor 270 Update de pret : Rezervor M72= 250lei Rezervor Simson Sr2=50lei-fara buson si robinet Ghidon 22mm=50Lei PUNE POZĂ CU REZERVORUL ALA SA IL VADA LUMEA SA IL CUMPERE SI APOI LASI LA PRET. AM O VAGA BANUIALA CA IL VINDEAI CU PRIMUL PRET UNUI PRIETEN COMUN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Topcase Givi de 45 l stare f. buna + suport .Pret 350 ronDSCF9488.JPGDSCF9489.JPGDSCF9490.JPGDSCF9491.JPGDSCF9497.JPGDSCF9498.JPG 280ron.neg.va astept ofertele se vand urmatoarele-rezervor jawa 350 -70ron -stop spate +semnalizatoare +sissy bar -50ronDSCF9496.JPGDSCF9495.JPGDSCF9494.JPGDSCF9493.JPG -capace laterale-35ron -oglinzi 2buc-20ron stopurile +semnalizatoarele s-au dat preturile sunt negociabileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Rezervor 300Reyervor 270 Update de pret : Rezervor M72= 250lei Rezervor Simson Sr2=50lei-fara buson si robinet Ghidon 22mm=50Lei PUNE POZĂ CU REZERVORUL ALA SA IL VADA LUMEA SA IL CUMPERE SI APOI LASI LA PRET. AM O VAGA BANUIALA CA IL VINDEAI CU PRIMUL PRET UNUI PRIETEN COMUN. Nu ne descurcam cu paypal si transport de-aia nu-l mai cumpara , ii fac si poze zilele astea! Nu ne descurcam cu paypal si transport de-aia nu-l mai cumpara , ii fac si poze zilele astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 280ron.neg.va astept ofertele preturile sunt negociabileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sa vandut. sa vandut. topcase-ul bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliapegaso Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 vand furca fata japoneza actual montat pe un dnepr sau schimb cu unul original de dnepr pret 300roncu jug cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 se vand urmatoarele-rezervor jawa 350 -70ron -stop spate +semnalizatoare +sissy bar -50ronDSCF9496.JPGDSCF9495.JPGDSCF9494.JPGDSCF9493.JPG -capace laterale-35ron -oglinzi 2buc-20ron stopurile +semnalizatoarele s-au dat pret pe toate la pachet 100 ron . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 mz es de vanzare, motor desfacut, schimbat rulmenti, semeringuri si segmenti schimbati ,lipsa momentan de ambreaj si stator cu rotor. vopsea partial restaurata . acte vechi cu posibilitate de a elibera certificat fiscal. pret 300eur neg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Bloc motor M 200lei 072312821 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Motoreta din spatele cadrului de Minsk ce-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 tot minsk,dar cagivato-hondato-yamahata vibrochenul cu tot cu biele,baia de ulei,cat si garnitura aferenta s-au dat. toate celelalte repere ramase,sunt in continuare valabile,si evident - preturile sunt negociabile! .................................................................................................................................................................................................................. se mai adauga 2 pistoane noi noute cota 2 RUSIA ,cu tot cu segmenti si bolturi noi de kmz k 750 respectiv imz m 72. pret 90 ron perechea,dispus si la negocieri. tel. 0727196351 ............................................................................................................................................................................................................. se mai adauga maneta cu suport de BMW - 100 ron DSCN0267.JPGDSCN0268.JPGDSCN0269.JPGDSCN0270.JPGDSCN0271.JPG RON Salut ma intereseza pe mine aceste manete, te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 (editat) Rezervor M72= 250leiRezervor Simson Sr2=50lei-fara buson si robinet Ghidon 22mm=50Lei Nimeni interesat? Editat Ianuarie 22, 2013 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Nimeni interesat? Pot sa iti dau in schimb la rezervorul de m unu de simson sport cu tot cu embleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Nimeni interesat? Am uitat sa specific: NU SUNT INTERESAT DE NICI UN SCHIMB, STRICT CASH. Multumesc de intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 .................................................................................................................................................................................................................. se mai adauga 2 pistoane noi noute cota 2 RUSIA ,cu tot cu segmenti si bolturi noi de kmz k 750 respectiv imz m 72. pret 90 ron perechea,dispus si la negocieri. tel. 0727196351 ............................................................................................................................................................................................................. Pistoanele complete le cumpar eu,le pui la posta cu ramburs(adresa o ai sigur) Le astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Da, da, la Posta! Ciudat insa cum se face ca rambursurile de la Siret ajung taaaaaare greu. O fi din cauza zapezilor de iulie, sau are Dany pe cineva acolo? Dany, iei ambielajele inapoi? Sau te faci iar ca nu vezi postul?? (Ma intrebam eu la un moment dat de ce dracu zice el mereu ca Fane curieru' e naspa, ca el nu poate lucra cu aia... dupa ce am stat 14 zile pentru un ramburs am inteles de ce! Si asa, de fiecare data...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 (editat) Pe dimensiunile 3,25 si 3,50 pe 16 , 3,25x18 am aprox 100 de bucati (in total). Caut pe cineva sa le dau pe toate inclusiv si in conbinatii (jumatate bani jumatate piese de awo) au venit 2 cauciucuri. Sunt Danubiana-Ludus, sunt noi cu ciucuri, destul de lipicioase si nu au stat la soare. Astea ale mele au stat unul peste altul de s-au aplatizat un pic, le-am bagat camere pe interior si le-am umflat ca sa-si revina pana la momentul cand le-oi monta. Deci..sunt multumit si recomand Editat Ianuarie 23, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 au venit 2 cauciucuri. Sunt Danubiana-Ludus, sunt noi cu ciucuri, destul de lipicioase si nu au stat la soare. Astea ale mele au stat unul peste altul de s-au aplatizat un pic, le-am bagat camere pe interior si le-am umflat ca sa-si revina pana la momentul cand le-oi monta. Deci..sunt multumit si recomand Multumesc pentru aprecieri si recomandare. E posibil sa fie lipicioase de la solutia de curatare (sapun lichid pe una si pe celalalt solutie de curatat cauciucuri din sprei). Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Cumpar cotul de toba de minsk, oferte pe pm sau la email matti_dragomir@yahoo.com Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 (editat) Mi-a trimis cineva un capac de motor de IJ si din pacate nu e chiar modelul care se potriveste la mine, la mine in capat nu e ascutit are o scobitura sa incapa si prinderea de la motor, mi-e greu sa explic daca are cineva nelamuriri pun o poza cu carterul. Deci SCHIMB doar cu capac care sa se potriveasca la mine, nu am dat bani pe el, nu vreau bani pe el Editat Ianuarie 23, 2013 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Multumesc pentru aprecieri si recomandare. E posibil sa fie lipicioase de la solutia de curatare (sapun lichid pe una si pe celalalt solutie de curatat cauciucuri din sprei).Toate cele bune Si eu ce am luat a fost Ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabycoc Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 vand jawa 350 sport,dar as vrea sa ma ajute cineva si pe mine ca sunt nou si nu stiu sa postez un anunt si sa adaug poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 (editat) Cunmpar comunista dupa urmatoarele criterii : -OBLIGATORIU 4 timpi -Daca are motor boxer sunt foarte fericit,daca nu,asta e,merge si monocilindru. -sa fie inscrisa cu numere noi si sa nu fie probleme cu actele gen : am cartea,dar talonul e la fostul propietar care l-a pierdut sau mai stiu eu ce... -nu ma intereseaza stare estetica,dar sa nu aibe probleme cu cardul,accidente etc. -motorul,cutia si,dupa caz,transmisia sa fie ok. -daca are atas,e ok,daca nu,si mai bine! -astept oferte pamantesti,fara supra evaluari! astept oferte doar pe privat! numai bine! Editat Ianuarie 23, 2013 de ScoRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 (editat) man,avand in vedere ca starea estetica nu ma intereseaza ci doar mecanica si sa se poata circula cu ea pe drumurile noastre,nu cred ca am cerut imposibilul,dar,daca e cazul,numaram si 1000 Editat Ianuarie 24, 2013 de ScoRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Cam ai să numeri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate