Emanuel Iancu Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Nu intelegi ca pentru minusul la masa trebuiesc facute acolo niste modificari? Ce figuri ai constatat tu ca face? Tu nu intelegi ca dinamul este legat cu plusul la masa iar excitatia se face cu minus la DF? Aha.Deci probabil sa imi faca figuri la turatii mari de asta? .Figuri facea ceva cu incarcarea,nu mai stiu exact cum,stiu ca am pus atunci (acum cava timp) plusul la plus si dupa aia mergea bine.Oricum,cum ajung schimb imediat.Va multumesc inca o data pentru ce m-ati ajutat asta vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 poze si pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 poze si pret Poze am sa pun imediat ce fac rost.Acum incerc tare mult sa caut,iar la pret : 600 Euro.(Stiu,nu e ceea ce cauti tu)Dau si atasul separat pt cei care au nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 600 euro se cere pe un jupiter 3 in comuna sag judet tims. are numere noi,nu stiu daca si fiscal la zi,atas de jupiter 3 cu barca copie stoie de la @Lidi Moto. eu am montat la ei in service tot motorul - are seturi noi-noute,nici un km facut,ambielaje noi,ambreaj nou,rulmenti si simeringuri noi.motorul l-am montat pe carteri de jupiter 4 tocmai ca sa ii punem alternator pe 12 fara flansa. are releu incarcare nou,aprindere gotronic,dar careia i s-a magnetizat bucsa si a ramas asa - pe altadata.. motoreta este 100% originala,a fost albastra,acum e verde kaki - dar vopsita umpic cam repede.. nu este abuzata jucaria,dar de 2 ani tot sta.. atasul e echipat frumusel,cu casca militara ruseasca,masca de gaze,stingator,trusa medicala si plasa de camuflaj. cine stie sa negocieze il poate scoate la pret promotional,mai ales pe praful asta,mai ales acu de sarbatori (a se citi - discount generos) eu nu am poze cu el,nu sunt in tara,mai multe detalii puteti primi la nr de telefon 0784298388 Florin (maxiscooter comuna sag judet timis) succesuri OK.Mersi.Acum imi pot face si eu o parere despre un pret.Precizez ca am pus asa pentru ca nu stiam absolut nimic de un pret.Mersi inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 dar n-am pus anuntul pentru tine,in nici un caz,ci doar pentru aceia care vor o mobra originala (ma putin stopul,barca si semnalul de pe aripa atasului) ieftina cu multe piese noi,acte noi,la care n-ar mai fi prea mult de lucru. am vrut eu sa-l iau la un schimb pe un atv de 250.(atv-ul ma costa pe mine 50 euro,ieseam in extra avantaj) tipul acceptase trocul,insa eu am plecat. intrucat mi-e prieten nu pot spune in direct la ce pret ar pleca de la el. depinde,cum am mai spus,de cine negociaza. nu mai dezvolt. Mi-am dat seama,insa imi pot face si eu un pret referindu-ma la pretul la asta.Pana la urma o mai tin sa mai bijutaresc la ea,si vad eu ce fac apoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radunico1 Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 De vanzare: -pentru Jawa TS:cutii laterale 40ron perechea,capac ambreiaj 30ron,capacdinam 30ron,stator alternator 50ron,rezervor 50ron,semnalizator 15ron -ghidon 30ron Telefon 0742080634,Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Schimb aparator lant motoreta Carpati , cu aparator lant Simson Sr2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro_Land Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Salutari membrilor. Caut un motor sau piese de motor de BMW R25 R26 R27 de 250 cm in 4 timpi. Al meu nu il mai pot repara . Si o informatie ma ajuta. PM sauTel 0742250966 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Ce "buba" iremediabila ai la el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro_Land Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 A fost desfacut motorul si multe piese lipsesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Ia vezi aici un motor: http://mercador.ro/oferta/cadru-moto-epoca-IDY8L5.html#47337317b0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 pentru motor de R25 suna la 0720176775 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro_Land Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 (editat) Ia vezi aici un motor: http://mercador.ro/oferta/cadru-moto-epoca-IDY8L5.html#47337317b0 Nu este activ anuntul. E cineva din Bolintin Vale care se ocupa cu motociclete, ca vad mai multe in poza. Poate il cunoasteti. Editat Decembrie 25, 2013 de Ro_Land Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 fi atent undeva prin orasul Bals jud Olt este cineva care are o sumedenie de motociclete vechi poate te ajuta el anuntul l-am gasit acum ceva timp pe mercador sau tocmai, nu maii stiu exact dar iti las nr de tel poate te ajuta el 0769004238 cred k asta ae si sper sa iti fie de folos Craciun Fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 de vanzare ceva piese de ij56. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 (editat) Am si eu de dat 4 semnalizari(30 lei toate) le-am luat de pe un Mz 250),un contact Mz es 175/250(10 lei),si un portbagaj( tot de la Mz am inteles ca provine insa cred ca este facut)(10 lei) si un capac de la o cutie laterala( 10 lei) Editat Decembrie 27, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 Salut. Em15 te rog sa pui poze cu semnalizatoarele mai in amanunt, fata-spate. Sunt interesat de ele. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 Am si eu de dat 4 semnalizari(30 lei toate) le-am luat de pe un Mz 250),un contact Mz es 175/250(10 lei),si un portbagaj( tot de la Mz am inteles ca provine insa cred ca este facut)(10 lei) si un capac de la o cutie laterala( 10 lei) sal.ma abonez la contact mz . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 sal.ma abonez la contact mz . Ok.Lasa adresa pe PM Salut. Em15 te rog sa pui poze cu semnalizatoarele mai in amanunt, fata-spate. Sunt interesat de ele. Numai bine. Imediat vin cu niste poze mai amanuntite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei13 Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Vand cauciuc 3.25 x 19 in stare buna. Camera are ventilul dezlipit. Pret 50 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 (editat) 1969 M63 solo 2300lei discutabil proprietar, numar nou, fiscal fara probleme moto se afla in Bucuresti 0727 182.276 Editat Decembrie 28, 2013 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Salut. Em15 te rog sa pui poze cu semnalizatoarele mai in amanunt, fata-spate. Sunt interesat de ele. Numai bine. Cu scuzele de rigoare pentru intarziere,am revenit cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Salut, Emy15 ! Uite poze cu protectiile de cauciuc si suportii de tabla pentru rezervorul de IJ Salut. Am la vinzare comenzile astea de IJ. O oferta de pret aici ori la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 (editat) Vand acumulator 6V 18 amp 150 A en,nou,neformatat. 75 lei. Salut, Emy15 ! Deci? Iti trebuie? La multi ani tuturor!! Editat Decembrie 28, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Salut. Scuze am facut eu o greseala. Partea cu aparatorile trebuia sa o postez la cereri iar partea cu comenzile de frina si anbreiaj aici la vinzari. Amindoua sunt de IJ si eu le tin degeaba. Numai bine. Emy, referitor la semnalizari trimite-mi un numar de telefon pe privat sa vorbim cum procedam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate