dracones Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 vand carburator complet mz es pret fix 100 ron , fara transport . precum si alte piese mici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 O aprindere de la un K125 Pretul il facem impreuna Contact pe PM. Bonus un capac de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) Se potriveste perfect si la Simson daca nu ma insel. Editat Martie 6, 2015 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Da .La Simson de 125 cc din 1945. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
machirea Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Un prieten are de vanzare mai multe piese de Simson 425 Touren (rezervor, sa spate, pedala frana) si Simson 425 Sport (aripa fata, aripa spate, rezervor, buson rezervor, cilindru, piston + segmenti). Detalii mai jos: http://www.classic-bike.net/piese-moto-clasice/%C8%98asiu/piese-simson-touren-simson-sport_i489 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Vand o pereche de tobe de Jupiter 4 cu 100 lei. Tobele sunt in stare foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Da .La Simson de 125 cc din 1945. Stimabile, eu mi-am iluminat calea multa vreme cu un asemenea agregat pus pe Simson fara nici un fel de modificare la motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Vand o pereche de tobe de Jupiter 4 cu 100 lei. Tobele sunt in stare foarte buna. ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 @ Robert bk350 : Ofer 50 lei pe backgroundul pentru ceas + ac ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Cumpăr și eu un ac și ”background” pentru Simson, însă viteza să fie până la 120 km/ h. De asemenea caut un abțibild ”Simson Shull” pentru aripa spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 @ Robert bk350 : Ofer 50 lei pe backgroundul pentru ceas + ac ! 10L de benzina de 98.da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 un motor de jawa de 250 fara ambielaj si chiulasa si aprindere,are doar platina.motorul a fost montat ultima data pe un atv home-made acu vreo 10ani,are unele uzuri vizibile in poze.un piston este nou si segmenti noi pentru el plus inca doua carburatoare,unul complet. schimb cu piese de ij jupiter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 10L de benzina de 98.da? Ma duc dupa canistra si rezolvam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 (editat) te astept. bricheta sa nu aduci. repet: sa nu aduci Editat Martie 7, 2015 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Vand roata atas Stoye SM / SML - pret 250 ron. Poze trimit pe mail. Tel. 0763 700 222 ( dupa ora 14 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 (editat) de vanzare 2 roti,una este de ij49 (cred) si cealalta de atas.roata de ij49 80 ron tot cu cauciuc,si cealalta ete 50 ron (plus taxe postale sau curierat)stima mai ai roata de atas de Stoye? » Post actualizat in 08 Mar 2015 19:57 roata de atas vandut la domnu:Lolo ...am oservat acu ca nu mai e disponibila Editat Martie 8, 2015 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 mai ai roata de atas de Stoye? » Post actualizat in 08 Mar 2015 19:57 ...am oservat acu ca nu mai e disponibila Vrei s-o cumperi ? O gasesti la mine. Pretul il sti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 nu inteleg de ce razi?acu e cu spite noi,centrata cu comparatorul,rulmenti 'noi' spalati fresh in benzina sa nu gripeze chiar din prima,spoita cu lunar si..ready to go la primul prostovan care pune botu'!!! ...e un fel de bijnitereala intre colegii de forum,se intelege.sau dati un leu ptr. buzau.. @Alekule,se poata da report pe postul de mai sus al colegului nostru bijnitarelu'?Parca si tu ai fost interesat de dansa.Ete-o!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 4bike nu este niciun temei pentru vreo avertizare de tip motociclism.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Cum nu gasesc un regulament clar pe forum,citez de prin alte parti unde si-ar fi luat ban direct: La fel este interzisa punerea in vanzare a unui produs (cumparat de pe acest forum), la un pret mai mare decat cel cu care a fost cumparat daca ulterior cumpararii produsului respectiv nu i s-au adus modificari suplimentare. Daca nu exista acest punct in regulamentul acestui forum,e bine,se poate legaliza jegomania intre colegii care activeaza aici.Spor la trebi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 (editat) @4bike - pana azi am preferat sa ignor post-urile tale jignitoare aduse la adresa mea dar nu se mai poate in felul asta. Daca tu, cel care a facut ani de zile bisnita cu tot felul de "vechituri" si faci in continuare aceeasi afacere, ai curajul sa ma acuzi pe mine de asa ceva ........ inseamna ca nu ar mai trebui sa activezi pe nici un forum / site, ba mai mult ar trebui sa fi luat la per p'u'''lis de toata lumea. Cu postarea asta am incheiat orice discutie cu Dumneavoastra , Domnul Elefantu'. Editat Martie 9, 2015 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Angus2KRO , uite pozele pt tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
globoloty Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Vand aripi ,cadru ,furca Simson Star/sr4 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Din dezmembrarea unui hoinar vand cam orice piesa. Înafara de kilometraj si protectii lant. Preturile se fac impreuna cu, cumparatorii. Motoreta intreaga este 100 de euro neg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate