robert bk350 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Gresit Robert, ce ai postat tu este un atas pentru IJ 56, eu am postat atas pt IJ350/IJ49. Probabil ca poza cu atasul postat de mine nu este f. relevanta, dar aici merge vorba romaneasca, aia cu "seamana, da nu rasare". Modelul postat de tine este un derivat al celui postat de mine, sunt diferente la latime, la "aripioarele" acelea laterale. Na, acum daca vrea cineva, pretul in Ucraina este de 300 de euro, daca va intereseaza va duceti la om, nu e f. departe de granita, presupun ca va mai costa cam 100 de euro combustibilul. da nu e identic.de aia am si scris "asa ceva ". dar totus sunt aspecte comune . 300 eur nu pare mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 In Ucraina stiu un atas de IJ350/IJ49... Frumoasa poza sefu, doar capacul dinamului spune ca nu-i DKW, pana si tobele sau cadrul te pacalesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 3, 2010 Autor Share Postat Iunie 3, 2010 Pai nu te pacalesc deloc, doar ijul 350 e dkw-ul furat si rebotezat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 cam tot ce au rusii sunt ,copiate. numai KURSK (K-141) nu e copiata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShereKhan Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) Se vinde CZ 250 din 1975. In stare buna, multe piese noi. Are cateva mici modificari, dar dau cu el si piesele originale. Are numere vechi, dar am toate actele necesare inmatricularii. E pe 6V, dar merge incarcarea ok , baterie noua. Pret : 350 E Se poate vedea in Brasov si poze : Editat Iunie 4, 2010 de ShereKhan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Simson Sport de vanzare: /index.php?showtopic=535795 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 cumpar stop ptr planeta 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 de vanzare : amortizoare spate ij-(cele nichelate 50lei, celelalte 30lei) aripa fata-30lei filtru aer-25lei saboti frana DNEPR-30lei oglinzi ij-25lei manere ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Cumpar aripa fata de ij jupiter 3, far de voshot modelul mai vechi, aripa fata de minsk si suport care tine stopul pe spate la minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 dak aveti nevoie, cereti si faceti oferte pe merit Piese, sunt mai multe ca'n poze. Cere-ti si vi se va da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolblue Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 de vanzare : amortizoare spate ij-(cele nichelate 50lei, celelalte 30lei) aripa fata-30lei filtru aer-25lei saboti frana DNEPR-30lei oglinzi ij-25lei manere ghidon. se potriveste filtrul acela pt Voshod 175? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 coolblue......filtrul se potriveste pe carburator acum nu stiu daca ai loc unde sal pui ......nu mai stiu sigur dar sar putea sa nu intre de cadru ''in spate''......poate stie alcineva??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 cumpar canea benzina de jawa ..sa fie functionala ..ms Mesaj completat Piese, sunt mai multe ca'n poze. Cere-ti si vi se va da ai vreo canea de jawa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 cumpar canea benzina de jawa ..sa fie functionala ..ms Mesaj completat ai vreo canea de jawa?? [/quot e] sory... am numa piese de ij. (ce ține de moto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 salutare... tobe pentru un jupiter 4 are cineva? Dar cu toate sitele si sa nu zdrangane prea tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Vand sei M-72. tel.0727853972 , 0741583622. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 MT9 din '74; 90% original, 90% complet, PENTRU RESTAURARE; fara itp; este inmatriculat, serii ok; mai multe informatii la cerere; 650e; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liu Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Salutari tuturor posesorilor de comuniste. Am si eu de putin timp nipra, am luat-o cu furca schimbata dar nu era o problema.....pana am ajuns la RAR . Nu au vrut sa-mi dea ITP-ul din cauza ca aveam furca schimbata cu frana pe disc. A fost singurul motiv. Am gasit sa imprumut una originala doar pentru RAR, dar se pare ca arata mult mai bine si mai masiva cu ea. Asa ca m-ar interesa o furca de nipra. Care aveti asa ceva da-ti de stire , va rog. PM sau 0741159471 sau pe forum. Multumesc mult si ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 8, 2010 Autor Share Postat Iunie 8, 2010 Spune frate ca sunt cauciucurile noi, jentile nu bat, motorul merge extrem de bine pentru un produs rusesc si alte alea, cine dracu vrei sa-ti laude marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 ei, lasa ma ca oricum cumpara cine stie; cine nu, nu; who cares? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 ...dar se pare ca arata mult mai bine si mai masiva cu ea. Asa ca m-ar interesa o furca de nipra... 0745436144-silviu 0745109970-victor 0740848790-dany Vezi cu care te intelegi! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 (editat) inca valabil, foarte-foarte negociabil. exista si topic separat, AICI. 0723.304.338 Se vinde una bucata Minsk, 1992, 125 cc, 2T. A avut acte vechi dar au fost pierdute. Motorul si cutia au fost reconstruite de maestrul Pedro (da, cel de pe forum ) acum 3 ani (cele doua furci din cutie sunt noi, plus pistonul, segmentii). De atunci motorul a stat pe dreapta, intr-o curte. A capatat ceva rugina dar motorul nu este blocat. Amortizoarele s-au spart dar exista 2 noi-noute. 500 ron (5 milioane lei vechi) usor discutabil. Albastru metalizat in care este vopsita este superb, dar are cateva zgarieturi. PM pt detalii. Mobra se afla in Bucuresti. Mesaj completat + un ghidon, + un piston telefon 0723304338 Mesaj completat eventual se dezmembreaza daca ia cineva mai intai piesele mari (roti, furca, cadru) - nu am un loc in care sa o tin. Editat Iunie 8, 2010 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Salutare m ar interesa si pe mine sa cumpar pinioanele pentru Dnepr Mt 10 cele de la grupul de spate ca sa pot sa merg cu atasul ,momentan am pinioane solo si m ar interesa si nr de dinti la aceste pinioane .As dori sa fie noi sau daca doreste cineva un schimb solo pt atas .Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson.timisoara Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Salutare m ar interesa si pe mine sa cumpar pinioanele pentru Dnepr Mt 10 cele de la grupul de spate ca sa pot sa merg cu atasul ,momentan am pinioane solo si m ar interesa si nr de dinti la aceste pinioane .As dori sa fie noi sau daca doreste cineva un schimb solo pt atas .Numai bine salut. am eu un set de pinioane noi de dnepr.......nu stiu de care sunt......pretul il faci tu.0744779729=0724020205 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Salut. Setul de pinioane este ptr. atas. Cu un astfel de set atingi 80km/h lejer, fara sa fortezi motorul. Arata bine pinioanele, plus, exista si camasa din capul axului de la pinion. Parca i-mi pare rau ca nu am eu nevoie de ele. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate