cristi 57 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 ...greu de gasit componentele de MT16, tu vrei grupul de pe moto sau cel de pe atas? Asta vad si eu, din pacate! Vreau grupul de pe moto in vederea echiparii unui MT16 (care are atasul si demultiplicatorul original, deasemeni cadrul si furca spate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Asa se cred multi dintre ei. Multumesc oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Cumpar urmatoarele piese : scaun de o persoana gen mz rt, cz rt; roata de cz sau mz 16, sticla stop cz 125 1961, cauciucuri 16. Salut am cauciucuri noi pe 16 de 3,25 si 3,50 .pret 180lei pretul nu contine transportul. eu sunt din cluj-napoca. 0744835877 e nr meu de tel daca vrei sa vorbim mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Vand -Dezmembrez Ij Jupiter 4. Cadrul,furca,farul,rezervorul si cutiile laterale au fost revopsite,motorul si cutia sunt desfacute,motocicleta este inmatriculata pe numele altcuiva dar se pot face actele. Pentru mai multe detalii 0761816453 Puiu Adrian. Mesaj completat P.S Pretul este de 800 ron pe toata motocicleta, pe piese negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Salve!Un rezervoras de touren,care se afla in Bucuresti.0748.982858,Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Pare rezervor de Ifa Mz Bk,Adrian.De Awo sigur nu este,cred ca la Awo ai facut referire cand ai zis touren ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) se vinde jawa din imagine merge bine fara probleme mecanice .. fara itp .. pret valabil 2 saptamani 10 mil. id el_nynios sau 0748762972..haideti ca ma asteapta alta moto Editat August 6, 2010 de el_nynios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Vand -Dezmembrez Ij Jupiter 4.Cadrul,furca,farul,rezervorul si cutiile laterale au fost revopsite,motorul si cutia sunt desfacute,motocicleta este inmatriculata pe numele altcuiva dar se pot face actele. Pentru mai multe detalii 0761816453 Puiu Adrian. Mesaj completat P.S Pretul este de 800 ron pe toata motocicleta, pe piese negociabil. salut,,,, daca zici ca al dezmembrezi ,imi trebuie saua ,parbrizul de la atas , semnalele de pe motocicleta nu si de pe atas,si kilometrajul ,,, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Cumpar motor Ij Jupiter 4 sau 5 , functional....(motor +carburator+coturi+tobe)....tel 0767838313......sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Pare rezervor de Ifa Mz Bk,Adrian.De Awo sigur nu este,cred ca la Awo ai facut referire cand ai zis touren ! confirm spusele lu`4bike Mesaj completat Salve!Un rezervoras de touren,care se afla in Bucuresti.0748.982858,Adrian. la ce bani da adrian rezervorasul? eu cumpar tot ce e ifa,dar ieftin,ca is baiat sarac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 confirm spusele lu`4bikeMesaj completat la ce bani da adrian rezervorasul? eu cumpar tot ce e ifa,dar ieftin,ca is baiat sarac Rezervorasul e 200 ron.Te mai intereseaza un grup de m 72?Poti spune cat oferi si daca mai vrei altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson.timisoara Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 vand pistoane originale cu segmenti,diferite cote pt simson sport si awo,pret 70 euro bucata. 0744779729--0724020205 CORNEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 de vanzare simson sport af 1961 inmatriculat cu nr noi pret 800 e negociabil relatii la tel 0724561963 Pepi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 vand pistoane originale cu segmenti,diferite cote pt simson sport si awo,pret 70 euro bucata.0744779729--0724020205 CORNEL ce mai ai? alte piese de alt ceva ...nu am vrut sa zic dnepr!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dybuk Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 vand urmatoarele: pt piese motor jawa 250 twin demontat fara chiulase pinion lant si mecanisnu de la ambreaj si dinam 80 ron 2 buc.dinam 50 ron buc. 6v 1 carb. jikov cu amorsare cnc 50 ron motor 350 jawa necesita alezarea canasilor are garnituri noi pistoane si segmenti noi cota 3 -80ron cablu vitezometru 25 ron vitezometru in far PAL 50 ron releu incarcare 6v 50 ron releu semnalizare 6v 30 ron furca fata stare perfecta 80 ron 1 telescop spate model fara arc 30 ron 2coturi 60 ron nu se dau separat model mai nou 1 bobina inductie 6v -15 ron 1far 20 ron pinion spate cu rulment 35 ron lant nou 60 ron filtru sport nou -25 ron revin cu poze si mai nulte piese tel 0748302696 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Rezervorasul e 200 ron.Te mai intereseaza un grup de m 72?Poti spune cat oferi si daca mai vrei altceva? nu vreau rezervorasul.nu zic ca e mult,dar..... de grup mai astetp pana o desfac.ai grup complect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dybuk Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) vand urmatoarele: pt piese motor jawa 250 twin demontat fara chiulase pinion lant si mecanisnu de la ambreaj si dinam 80 ron 2 buc.dinam 50 ron buc. 6v 1 carb. jikov cu amorsare cnc 50 ron motor 350 jawa necesita alezarea canasilor are garnituri noi pistoane si segmenti noi cota 3 -80ron cablu vitezometru 25 ron vitezometru in far PAL 50 ron releu incarcare 6v 50 ron releu semnalizare 6v 30 ron furca fata stare perfecta 80 ron 1 telescop spate model fara arc 30 ron 2coturi 60 ron nu se dau separat model mai nou 1 bobina inductie 6v -15 ron 1far 20 ron pinion spate cu rulment 35 ron lant nou 60 ron filtru sport nou -25 ron revin cu poze si mai nulte piese detalii la tel 0748302696 poze pe acest link de pe 4tuning : http://moto-atv-scutere.anunturi-auto.4tun...50-9621000.html Editat August 10, 2010 de dybuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 nu vreau rezervorasul.nu zic ca e mult,dar.....de grup mai astetp pana o desfac.ai grup complect? Da,grup complet.Si alte bazdaganii.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) De curand am cumparat un mz 125 rt pentru piese.Ca sa mai scot din investitie trebuie sa mai vand cate ceva ce nu imi folosesc chiar imediat sau in viitorul apropiat.De preturi nu stiu ce sa zic, se negociaza.Specific ca nu toate pisele din poze sunt de vanzare, unele sunt rezervate.Cine este interesat sa intrebe aici sau pe pm. Acest ambielaj era printre piese, este mai mic decat cel de mz 125 si...nu am idee de ce este, daca stiti ati face bine sa imi spuneti si mie ?. Rezervorul si cutia laterala sunt intr-o stare destul de proasta 25 ron impreuna sau negociabil separat. Furca 25 ron amortizoare fata ... Portbagaj mare destul de grosolan, ideal pt folosit la tara 15 ron, portbagaj mic foarte finut 20 ron . Cadru cu amortiziare spate...30 ron ( cheltuieli depozitare) ? Roata aluminiu fara spite+ cauciucul din poza 25 ron. Stopuri jawa cred deoarece sunt made in chesosolakia de ceva mai nou , plasticul si cel de al doilea este montat pe un suport pret 10 si 15 ron cel cu suport iar cel de jawa 356 original cu sticla + suportul de becuri in interior 20 ron. Sa spate completa + guma destul de imbatranita 50 ron. Mai este un far ce nu apare in poze , doar fierul si rama fara sticla si chilometraj 25 ron. Restul de ce se mai vede prin poze... Repet, preturile sunt destul de mici zic eu si negociabile ...acolo unde mai este loc .Pentru detalii va stau la dispozitie, se pot trimite prin posta , taxele fiind platite de cumparator, exceptie facand cadrul. Detalii la master_alexut@yahoo.com. Editat August 10, 2010 de master_alexut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 de vinzare aripa, detali aflati de la :oldbiker_johan pentru mai multe poze : mosu2007@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_mobra Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Acest ambielaj era printre piese, este mai mic decat cel de mz 125 si...nu am idee de ce este, daca stiti ati face bine sa imi spuneti si mie ?. pare sa fie de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valerio Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Salve.De vanzare un boxeras fara acte,din 1955.0748.982858,Adrian. Un pret ? Mesaj completat Buna ziua ! Este cineva interesat sa colaboram Italia / Romania pentru vinzare sidecar Dnepr, Ural, ect ? Un tip care se descurca cu acte... emai mea este : office@oania.it !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 (editat) De curand am cumparat un mz 125 rt pentru piese.Ca sa mai scot din investitie trebuie sa mai vand cate ceva ce nu imi folosesc chiar imediat sau in viitorul apropiat.De preturi nu stiu ce sa zic, se negociaza.Specific ca nu toate pisele din poze sunt de vanzare, unele sunt rezervate.Cine este interesat sa intrebe aici sau pe pm. Cadru cu amortiziare spate...30 ron ( cheltuieli depozitare) ? Stopuri jawa cred deoarece sunt made in chesosolakia de ceva mai nou , plasticul si cel de al doilea este montat pe un suport pret 10 si 15 ron cel cu suport iar cel de jawa 356 original cu sticla + suportul de becuri in interior 20 ron. Sa spate completa + guma destul de imbatranita 50 ron. Mai este un far ce nu apare in poze , doar fierul si rama fara sticla si chilometraj 25 ron. Restul de ce se mai vede prin poze... Repet, preturile sunt destul de mici zic eu si negociabile ...acolo unde mai este loc .Pentru detalii va stau la dispozitie, se pot trimite prin posta , taxele fiind platite de cumparator, exceptie facand cadrul. Detalii la master_alexut@yahoo.com. salut poti cumva sa imi faci niste poze detaliate cu, cutia acumlator? poza jos foto din spate si pozitie deschisa multumesc snticipat Editat August 11, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 De curand am cumparat un mz 125 rt pentru piese.Ca sa mai scot din investitie trebuie sa mai vand cate ceva ce nu imi folosesc chiar imediat sau in viitorul apropiat.De preturi nu stiu ce sa zic, se negociaza.Specific ca nu toate pisele din poze sunt de vanzare, unele sunt rezervate.Cine este interesat sa intrebe aici sau pe pm.Stopuri jawa cred deoarece sunt made in chesosolakia de ceva mai nou , plasticul si cel de al doilea este montat pe un suport pret 10 si 15 ron cel cu suport iar cel de jawa 356 original cu sticla + suportul de becuri in interior 20 ron. Sa spate completa + guma destul de imbatranita 50 ron. Mai este un far ce nu apare in poze , doar fierul si rama fara sticla si chilometraj 25 ron. Restul de ce se mai vede prin poze... Repet, preturile sunt destul de mici zic eu si negociabile ...acolo unde mai este loc .Pentru detalii va stau la dispozitie, se pot trimite prin posta , taxele fiind platite de cumparator, exceptie facand cadrul. Detalii la master_alexut@yahoo.com. Roata de cat e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 (editat) salutpoti cumva sa imi faci niste poze detaliate cu, cutia acumlator? poza jos foto din spate si pozitie deschisa multumesc snticipat Salutare, sincer cutia nu ti-o pot vinde, accept o bere pe ea ca tot este cald.Nu se prezinta intr-o stare deloc buna , nici cu balamaua nu sta prea bine.poza nu stiu cand reusesc sa fac, daca se vrea reconditionata se face insa cu ceva munca.Daca esti din bucuresti ti-o pot face cadou, am pus-o si eu cu rezervorul la 25 ron...ca sa zic ca iau si eu ceva pe ele, dar starea lor nu este tocmai ideala.Deci cutia cadou cui are nevoie iar rezervorul 20 ron...rezervor care curatat si ext si int se face ok. Laur...roata este de 19 PS: ambilajul din poza care spuneti ca este de mobra..15 ron. Editat August 11, 2010 de master_alexut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate