hufo Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 ce mz? an model:) detalii tiam trimis mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 se vand 2 tobe jawa ts ..cromul in stare buna 2 mici infundaturi dar foarte mici 100ron se repun tobele in vanzare .. acelasi pret aurelian nu a mai binevoit sa le mai ia .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 se vinde MT 9 cu atas, an fabricatie 1972, proprietar, V T valabila pana in octombrie 2011, acte de m 72 toate actele sunt in regula, fara asigurare pret 700 euro neg tel 0721437628 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 hmmmm, foarte tare... am si eu mt9. si eu il vand. sau l-as vinde, numai ca am primit pana cum oferte care constau in nasturi sau bere, daca pot sa spun asa. iti doresc mai mult succes! eu pe bere nu il dau pe al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 hmmmm, foarte tare... am si eu mt9. si eu il vand. sau l-as vinde, numai ca am primit pana cum oferte care constau in nasturi sau bere, daca pot sa spun asa. iti doresc mai mult succes! eu pe bere nu il dau pe al meu iti dai seama ca n-o sa-l dau pe bere (pt ca nici nu beau) iar daca cineva ar crede ca il dau pe nimica toata sa astepte, ca la mine nu cere de mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 vand piese din simson. orice piese. pm cu poze si pret. Mesaj completat din simson si de simson si pentru simson. instalatie POWER DYNAMO noua,nemontata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 power dynamo cat e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 power dynamo cat e? 1500 LEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 da mi te rog doua poze sau link daca sunt puse pe undeva. As fi amator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 schimb cu nipru , cat mai original de preferinta cu shaua de cauciuc modelul scaun , sau ij 56 la fel cu scaune de cauciuc , mar interesa cat mai original cu putinta , fara ciopare romanesti cu ghidon din bara de gas sau mai stiu eu in ce hal flexuit , ce ofer la schimb , este un scuter piaggio free , din 2000 , merge impecabil nu are nici un defect cateva zgarieturi datorita timpului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 da mi te rog doua poze sau link daca sunt puse pe undeva. As fi amator. daca vorbeai de power dynamo uite aici http://www.powerdynamo.biz/eng/systems/7091/7091main.htm daca nu ,scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 daca vorbeai de power dynamo uite aici http://www.powerdynamo.biz/eng/systems/7091/7091main.htm daca nu ,scuze. poze la ce piese ai de vinzare si foto te rog,sint amator de mai multe piese de sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto007 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Vind MZ rt 125 an fab 1961 pt restaurare motorul este bun cu nr vechi cu carte de identitae inmatriculabil pret 300 euro Tirgu Mures tel 0743565313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 baga si tu niste poze ca sa ai succes mai mare si mai multe detalii, stare, elemente lipsa etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Salve,oameni buni! Cateva rugini.....0748.982858,Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 m-ar interesa la aceste doua repere o provenienta (de la ce model sunt) si daca se imperecheaza.....si binenteles un pret multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 m-ar interesa la aceste doua repere o provenienta (de la ce model sunt) si daca se imperecheaza.....si binenteles un pret multumesc cadru atas si aripa de m72 aripa vine la cadrul respectiv fara discutie,probabil e de pe cadrul respactiv aripa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Un pret pentru aripa spate cu porbagaj te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Deci le-am imperecheat bine, nu sunt chiar cu pluta Asteptam cu interes si un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 schimb cu nipru , cat mai original de preferinta cu shaua de cauciuc modelul scaun , sau ij 56 la fel cu scaune de cauciuc , mar interesa cat mai original cu putinta , fara ciopare romanesti cu ghidon din bara de gas sau mai stiu eu in ce hal flexuit , ce ofer la schimb , este un scuter piaggio free , din 2000 , merge impecabil nu are nici un defect cateva zgarieturi datorita timpului ba copilee cine crezi ca iti da tie nipru sau ij pe un scuter de 200e? sa fim seriosi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 ba copilee cine crezi ca iti da tie nipru sau ij pe un scuter de 200e? sa fim seriosi .. Si nici nu e pretentios deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) gata scuteru sa dat , pe un kawasaki LTD asa ca axi dute si cumparati scuter cu 200e linistit ca si asa nu vad dc te bagi in seama , doar ca sa infectezi forumul cu gramatica ta de la tzara , dute si conduti mobrele tale pe campuri ca sunt sigur ca carnet nu ai ) Editat Octombrie 22, 2010 de satana pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 se vinde MT 9 cu atas, an fabricatie 1972, proprietar, V T valabila pana in octombrie 2011, acte de m 72 toate actele sunt in regula, fara asigurarepret 700 euro neg tel 0721437628 sau schimb cu un simson, cat de cat functionabil plus diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Deci le-am imperecheat bine, nu sunt chiar cu pluta Asteptam cu interes si un pret. Salve!De data asta altcineva a fost mai rapid si le-a imperecheat inaintea ta.Sper ca nu e cu suparare. Mesaj completat Un pret pentru aripa spate cu porbagaj te rog! Salve!Cel mai bine e sa vorbim la telefon.Asa cred eu!Daca nu ma poti suna lasa numarul si sun eu.Numai vine. Mesaj completat Salve!De data asta altcineva a fost mai rapid si le-a imperecheat inaintea ta.Sper ca nu e cu suparare.Mesaj completat Salve!Cel mai bine e sa vorbim la telefon.Asa cred eu!Daca nu ma poti suna lasa numarul si sun eu.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Dezmembrez doua moto simson sport,dintre care una cu acte nr nou. Pistoane noi originale simson 100 lei bucata kit Simson,Power Dynamo nou,nemontat 1500 lei pret real 2400lei cu factura. Intrebati ce aveti nevoie si va raspund . PM sau Mess lordofchoppers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate