Cavaleru Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 (editat) nu nu, nu eram sigur ca e fork brace PS pe topicul ungatorului nu prea intrii Editat Mai 23, 2021 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 23, 2021 Autor Share Postat Mai 23, 2021 Nu am primit notificări, mă uit acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 30, 2021 Autor Share Postat Mai 30, 2021 (editat) Am impresia că ai nimerit pe jurnalul mobrei mele... Cât despre cioc... n-am cuvinte, dar deh, gusturile omului... În altă dezordine de idei, ieri am servisat total furca: simeringuri ulei și praf, cuzineți, ulei. Deși nu are un an de la ultimul schimb, uleiul a ieșit... nașpa. Am găsit și pilitură fină de metal (test cu magnetul, încercați și voi). Rulmenții roții față au fix un an, agață și ei (drumuri nașpa + vaselină puțină = ). Rulmenții de jug încă sunt ok, schimbați in 2017. Kitul furcii a fost schimbat în septembrie 2016, imediat după ce am cumpărat mobra), deci uleiul schimbat periodic chiar îți face economii. Editat Mai 30, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 18, 2021 Autor Share Postat Iulie 18, 2021 (editat) Un pic de atenție merită și mobra mea. 96.812 km Astăzi, fix de ziua mea Vizitez Cracovia. Pam-pam! Editat Iulie 18, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 24, 2021 Share Postat Iulie 24, 2021 (editat) A avut cineva probleme cu vitezometrul? Al meu tocmai a incetat sa fuctioneze, kilometrajul e blocat si el. Mobra e un DL650 din 2008 cu 80.000km. Ceasul in sine face cursa completa la punerea contactului, ceea ce ma face sa cred ca fie s-a stricat senzorul fie e vreun cotact imperfect pe traseul senzor-bord. Senzorul in sine e o galagie de bani: https://www.kfm-motorraeder.de/cms/en/genuine-spare-parts/suzuki-spare-parts?itemid=3499027G01000 Editat Iulie 24, 2021 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 29, 2021 Autor Share Postat Iulie 29, 2021 Între timp, prin Dolomiti, am schimbat prefixu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 29, 2021 Share Postat Iulie 29, 2021 (editat) Încă 32000 și e bună de vândut! Trebe doar șters bățul din față. Editat Iulie 29, 2021 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 29, 2021 Share Postat Iulie 29, 2021 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: prefixu' cunostem senzatia, pentru mine, unul, este foarte placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 29, 2021 Autor Share Postat Iulie 29, 2021 Încă nu o dau, poate peste vreo doi ani. La mai mare și la tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 2, 2021 Autor Share Postat August 2, 2021 Acasă după 15 zile și 5500 km. Sărac, obosit, dar fericit. Mobra a funcționat impecabil, nici cea mai mică problemă. Ce e drept, a halit cam 270 litri de gaz și doi litri de ulei, dar având în vedere că a cărat și 50 kg de bagaj, a văzut pass-uri prin Austria și Italia, a mers în aglomerații, ambuteiaje, iar pe autostradă cam cu 160, să fie scuzata. Sper să nu-mi fac fotobook cu radarele halite. Mâine primește ulei, filtre, o baie și se gresează tot ce se poate. De două săptămâni nu a udat-o decât ploaia. Și am prins ploi, nu glumă (inclusiv azi). Așa arată jegul depus pe ea, inclusiv uleiul de la ungator (cam 150-200 ml consumați, am pompat la greu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 3, 2021 Autor Share Postat August 3, 2021 Chiar a fost, exceptând ploile și vântul. Sau combinația dintre acestea. Iar căldura... Un pic de sincronizare. La pachet cu ulei, filtre, bujii iridium, curățat filtru înaltă presiune, gresat cablu ambreiaj și manetă. Așa, ca după excursie. VID_20210804_192528.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 7, 2021 Autor Share Postat August 7, 2021 La 23.08.2018 la 9:35, AlexAB a spus: Felicitari pentru cat timp, bani si munca ai investit in motor. Arata foarte bine si pregatit pentru ture lungi prin Europa. Ori ti-ai propus sa-l tii pana la 100.000 ori l-ai pregatit pentru vanzare . A făcut recent 100.000, dar m-am hotărât să îl mai țin. Mă descurc și fără ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 7, 2021 Share Postat August 7, 2021 bv omule pt tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 7, 2021 Autor Share Postat August 7, 2021 Mulțumesc, apreciez! De un an așteptam să mă plimb muuuult, s-a profitat de concediu (și de amabilitatea părinților și socrilor, care au hrănit pisicile și câinii) și am plecat la drum. Mobra rămâne în familie, a demonstrat încă o dată că vrea să mai stea cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 25, 2021 Autor Share Postat August 25, 2021 Se pregătește o tură bulgărească (nu la mare). Să vedem ce iese. Vechitura m-a adus și pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 31, 2021 Autor Share Postat August 31, 2021 Și acasă. Înainte de asta am vizitat casa natală a unui mare om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 18, 2021 Autor Share Postat Septembrie 18, 2021 (editat) Activitatea mea preferată: spălatul mobrei. Două ore și ceva de frecuș, spălat și uns lanț, dressing, gresat articulații etc. Greu azi... De nervi, am spălat și mașina, pe la 7 și ceva, dar naiba știe ce a ieșit, că era beznă. Editat Septembrie 18, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 12, 2021 Autor Share Postat Octombrie 12, 2021 Oleacă pe vârful Pietricica, Piatra Neamț. Distractiv tare cu gume de stradă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 11, 2022 Autor Share Postat Martie 11, 2022 Cu amabilitatea domnului Tiberiu Troia, mi s-a întors amortizorul de la fabrica din Olanda, unde i s-a făcut prima revizie. Nu mi-a spus dacă pot publica costul, dar a fost decent. Cum însă vremea e de nu-ți vine să scoți pisica afară, n-am niciun chef să montez rulmenții basculei, să pun totul înapoi și să pregătesc mobra de sezon. RCA este expirat de pe 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 11, 2022 Share Postat Martie 11, 2022 nais. dc sa nu poti comunica pretul nu cred ca ti-a facut vreo reducere speciala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 11, 2022 Autor Share Postat Martie 11, 2022 Nu l-am întrebat dacă pot spune detalii. Am primit factură pentru lucrare de la firma dumnealui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 29, 2022 Autor Share Postat Martie 29, 2022 După lupte seculare, am reușit să montez bascula. N-am rezistat și am dat prima cheie din 18 noiembrie. Poate reușesc să o scot la plimbare in weekend, dacă nu ninge. VID_20220329_171229.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 29, 2022 Autor Share Postat Martie 29, 2022 Și-a mai dat drumul un pic de anul trecut, urmează și reglajele fine. M-am ambiționat și am montat aproape tot, mai puțin scutul, care trebuie vopsit. Vopsea au primit: aripă spate, șaibe ax spate, șuruburi aripă. Am avut de lucru zilele astea și la a mea fac când apuc, adică seara. GSR-ul e gata, R6 când or veni piesele, mâine vine alt CBR1000RR de la BT pentru furcă, joi un scuter pentru furcă, în weekend plouă sau ninge. Deci plimbare... cine poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 n-ai spatiu de un elevator moto? iti vei usura munca si viata. eu pana nu am lucrat la BMW cu motoreta pe elevator ziceam ca nu e ceva ce trebuie obligatoriu dar mi-am schimbat parerea si acum am si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 30, 2022 Autor Share Postat Martie 30, 2022 Spațiu mic, 1,9*5 metri, mai mult m-ar incomoda. Există troliu, îmi convine de minune, că îl pot muta în garajul mașinii, dacă cel pentru moto e aglomerat. Montat aseară și scutul, urmează anvelopa față (o montez când am chef, nu-i urgență) și un RCA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate