oldgeorge59 Postat Iunie 22, 2019 Share Postat Iunie 22, 2019 XaeL, am mai glumit eu cu tine, dar acum serios: fie ca mobra ta să circule doar perpendicular pe Terra, niciodată paralel cu suprafața ei ! Dacă-mi permiți îți dau un sfat de la cineva cu oarece experiență pe moto (nu sunt un zeu al motociclismului, să fie clar! ) : întodeauna când pleci cu mobra fii semiparanoic, consideră că toți ceilalți participanți la trafic au un singur scop, să dea cu tine de pământ ! Asta te va menține mulți ani întreg pe mobra plus că este un excelent exercițiu pentru creier, îl ține activ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 22, 2019 Share Postat Iunie 22, 2019 Acum 1 minut, paulynos a spus: Cu alea moto nu scoate nici curentul. Motociclistii sunt saraci si scartari. La 18.06.2017 la 23:55, misionaru a spus: Ma indoiesc serios ca, daca mie imi arata pe ceas 190, eu am 160 reali. La orice vehicul...sau autovehicul, sa fiu mai clar. Se mareste eroarea carui vitezometru? Al motocicletelor sau al autovehiculelor in general? Nici nu mai indraznesc sa intreb ce viteza am reala daca la un motor/masina imi arata (chiar si ipotetic vorbind) 250km/h...Am de fapt 180 trasi de par? ) Cum se mareste eroarea? liniar? exponential? logaritmic??? La 19.06.2017 la 0:01, kappy666 a spus: bate si el campii, cu gratia unei lebede. in stilul propriu...am testat la masina( diferenta intre ceea ce afisa odometru si computerul masinii este de 5 km, indiferent de viteza cu care rulam) la mobra, odometrul este cu cablu, nimic electronic, l-am testa cu gps-ul si diferenta a fost de 15 km la top speed. la viteze mici diferenta era de 5 km E veche discutia dar erati in eroare, mai putin paulynos. Viteza maxima constructiva este viteza reala garantata de constructor si nu este masurata cu vitezometrul de bord ci cu aparaturi care au abateri zero. Testat de mine, Range Rover Vogue 4.4L cu viteza maxima constructiva de 208km/h scrisa in CIV si talon nu depasea aceasta viteza masurata cu GPS. Am mers cu ea pe autostrada in Ungaria cam 50km cu viteza asta si statea GPS-ul numai pe 208km/h in timp ce pe bord arata aproape 240km/h. Vitezometrul din bord mintea, dar producatorul nu a mintit cand a spus ca 208km/h este viteza maxima constructiva. Se pare ca toti constructorii fac vitezometrele sa minta in mod deliberat pt a-i da senzatia soferului ca merge cu viteza mai mare decat cea reala. Skoda Octavia 1.9TDI, avea vreo 10.000km si aproape doi ani vechime, la 180km/h constant GPS-ul arata 167km/h. La 100km/h in bord GPS-ul arata 95km/h, si tot asa, cu cat cresti viteza creste si eroarea. La 19.06.2017 la 1:39, paulynos a spus: Chiar vrei sa ma repet, viteza constructiva este data in anumite conditii si calculata inca din faza de proiect, ce naiba nu e clar? Se mareste eroarea vitezometrului oricarui autovehicul o data cu cresterea vitezei, am mai zis odata. Ai si tu google, geme internetu de discutia asta, mai ales la masini, convinge-te singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 La 22.06.2019 la 18:58, Nguyen a spus: Motociclistii sunt saraci si scartari. E veche discutia dar erati in eroare, mai putin paulynos. Viteza maxima constructiva este viteza reala garantata de constructor si nu este masurata cu vitezometrul de bord ci cu aparaturi care au abateri zero. Testat de mine, Range Rover Vogue 4.4L cu viteza maxima constructiva de 208km/h scrisa in CIV si talon nu depasea aceasta viteza masurata cu GPS. Am mers cu ea pe autostrada in Ungaria cam 50km cu viteza asta si statea GPS-ul numai pe 208km/h in timp ce pe bord arata aproape 240km/h. Vitezometrul din bord mintea, dar producatorul nu a mintit cand a spus ca 208km/h este viteza maxima constructiva. Se pare ca toti constructorii fac vitezometrele sa minta in mod deliberat pt a-i da senzatia soferului ca merge cu viteza mai mare decat cea reala. Skoda Octavia 1.9TDI, avea vreo 10.000km si aproape doi ani vechime, la 180km/h constant GPS-ul arata 167km/h. La 100km/h in bord GPS-ul arata 95km/h, si tot asa, cu cat cresti viteza creste si eroarea. Si eu ce am scris mai sus?! La a mea masina rămânea aceea " eroare" constanta, la mobra intr adevăr crestea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate