adi003 Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Salut. Vreau sa il recomand si eu pe Marcel. Mi-a adus motorasul in stare perfecta la 10 m de poarta . Pe mine m-a costat 400 eur fiind vorba de doua drumuri dar nu regret nici un leu platit. Cu ocazia asta vreau sa le multumesc si dealerilor din reprezentantele romanesti ce mi-au facut oferte de refuzat. Sper ca Marcel sa isi faca reprezentanta in Bucuresti/Ro pentru a putea achiziona motoare/accesorii ok la preturi decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Acum 1 minut, adi003 a spus: vreau sa le multumesc si dealerilor din reprezentantele romanesti ce mi-au facut oferte de refuzat. Poti da mai multe detalii te rog? Sa înțeleg ca ai vrut moto noua, ofertele din ro au fost slabe, ai luat noua din afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi003 Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 (editat) Acum 3 ore, Adrian M. a spus: Poti da mai multe detalii te rog? Sa înțeleg ca ai vrut moto noua, ofertele din ro au fost slabe, ai luat noua din afara? Nu vreau sa ii deturnez topic-ul lui Marcel. Acesta este singurul raspuns pe care il voi face. Toate reprezentantele au oferit fix 6-8% discount si mi-au spus ca pentru ei nu sunt probleme si ca au vandut mai mult ca oricand. Consider ca nu e o abordare foarte buna pentru o strategie pe termen lung (buyback iese din schema). In lume pentru sectorul moto se muta discount la 10-15% dar probabil in Romania stiu ei mai bine. Editat Iulie 19, 2020 de adi003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Acum 3 minute, adi003 a spus: Nu vreau sa ii deturnez topic-ul lui Marcel. Acesta este singurul raspuns pe care il voi face. Toate reprezentantele au oferit fix 6-8% discount si mi-au spus ca pentru ei nu sunt probleme si ca au vandut mai mult ca oricand. Consider ca nu e o abordare foarte buna pentru o strategie pe termen lung (buyback iese din schema). In lume pentru sectorul moto se muta discount la 10-15% dar probabil in Romania stiu ei mai bine. Nu l deturnezi, din contra! Eu nici nu m am gândit la varianta asta, când mi am, cumparat moto în 2019. Deci, e de bine, detaliază. Ti a luat moto nou din afara? Cum ai ca si costuri finale, moto +adus Marcel+înmatriculat, rar etc? Tot mai ieftin ca în ro?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi003 Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 (editat) @Adrian M. daca vrei da PM si iti scriu in privat. topicul asta e pentru altceva. Editat Iulie 19, 2020 de adi003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Salut Marcel! A trecut ceva timp de cand am dat avansul cerut pt GS 1150, ce zici mai am vreo speranta? Astept inca sa apară si moto meu, DAR conform cerințelor/mesajelor noastre din Whatsapp. Nu cred sa fie atât de mare problema in a gasi in Germania aia un GS accesorizat si in mintile lui... GriMetalizat, pana in Iunie 2002 cu ABSul neasistat de modulul Servo. Astept Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 20, 2020 Autor Share Postat Iulie 20, 2020 Salut După cum ți-am spus și în ultimul meu mesaj, pe watsapp, dă-mi rogu'te un număr de cont, să-ți returnez banii. La prima motocicleta 1150 Gs, de culoare galbena, la care am fost și la care l-am făcut pe neamt sa vina acasă de la serviciu, doar pt a'mi prezenta motorul, tu să-mi zici ca nu e "ca nouă" ( motor de 19 ani), pt ca are doua ciupituri pe mansonul stang( adică, ai 5000 de euro pt un motor, dar nu mai ai 37 de lei, să-ți schimbi manșoane le). Motor cu absolut toate gentile, tankbag, Topcase, frana fără servo, an 2001, sub 50 k km, guma fata uzată, motor ținut în garaj, cu paturi pe el, pe care neamțul îl dădea în fiecare toamna, cu burete îmbibat în ulei de in( de acolo strălucirea motocicletei, după 20 de ani). Fără gram de scurgeri la motor/cutie/cardan. Ei bine, la acest motor, ai luat, de la mine, primul cartunas galben. Apoi, la o săptămână distanta, TOT DIN LISTA TRIMISA DE TINE, fac alți 350 de km, pt un motor, ca să-mi spui ca, nu are crash bar original(era negru, pt ca era de la Touratech, și nu gri, cum e cel original) și ca nu are gentile laterale, deși ca bani, are mai ieftin suficient de mult, încât să-ți rămână bani de genți. Acesta avea 43 k km, al doilea proprietar, carte service, toate cheile, fără defecte. Ca fapt divers, după cum ți-am spus, EU POT CUMPARA SET DE GENȚI LATERALE DE 1150 GS, LA 120-200 EURO, CU TOT CU TANKBAG ORIGINAL. Pt ca, în Germania, nu prea se mai cauta astfel de modele. Ei bine, la acest motor, ți-am dat cartonaș rosu, motiv pt care, de la mine, nu îți mai pune speranța sa achiziționezi motor. Nu fur motorina, nu primesc cadou consumabile la mașină, nu am timp berechet. Timpul costa bani. Când, EU DECID CA NU SE MERITĂ UN MOTOR SA ÎL IAU, clientul nu plătește nimic, dar când clientul îmi da un link cu un motor Galben, ca mai apoi, când îs lângă motor, să-mi zică, ca nu mai vrea galben, înseamnă că își bate pixu' de mine și de timpul meu(și al neamțului, evident) și atunci, mi se pare normal, să-i percep bani. Asa că, repet(pt ca mi-i i-ai depus de la bancomat și nu transfer, motiv pt care nu-ți am contul), lasă-mi te rog un cont, banca, beneficiar să-ți returnez banii si-ți doresc spor la Olx! Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 La 15.05.2020 la 23:24, Feuzi a spus: Salut! Iti cauti motor si nu stii de unde sa incepi, umbli toata ziua pe site-urile de "specilitate", pana cand nimeresti acest forum... Aici il gasesti pe Marcel aka "motologistic" si incepi sa rasfoiesti pagina cu pagina, iei la bani marunti fiecare replay, fiecare recenzie, incepi sa prinzi curaj, parca ai apela si tu la el. Urmatoarea intrebare care iti vine in minte "oare e pe bune, oare o sa fuga cu banii mei?!". Hai ca prinzi un pic mai mult curaj si-l suni pe om, ca sa vezi tu "care-i treaba cu el". Surprinzator pentru tine, discutia care pentru tine era doar ca sa te convingi ca "nu e ce trebuie", ajunge sa nu se mai termine, pentru ca omu' iti ofera foarte multe informatii utile si folositoare, mult mai multe decat ai putut tu sa gasesti in cele n ore de cautat pe net. De la sugestii de motoare potrivite pentru tine pana la particularitatiile fiecarui motor care te intereseaza. Ca sa nu mai spun de sfaturile despre echipament, inmatriculare motor etc. E posibil ca dupa discutia cu el, sa iti pui cateva semne de intrebare in ceea ce priveste motorul pe care-l vrei acum, poti sta linistit, el iti ofera timp de gandire si nu pune presiune pe tine de niciun fel. Intr-un final, iti iei inima in dinti si te vezi cu el, ii dai banii si numeri zilele pana cand o sa primesti urmatoarele vesti de la el. Este posibil sa nu gaseasca din prima motorul potrivit (din punct de vedere al carcateristicilor, pretului etc), dar asta nu-l opreste sa continue sa caute alaturi de tine cea mai buna optiune pana cand gaseste. In acest punct, vei primi sesiuni live de poze si filmari cu viitorul tau motor, in cazul in care iti dai acceptul pentru acesta, urmeaza negocierea. In acest punct, poti sa ai convingerea ca Marcel va face tot posibilul sa obtina un pret cat mai redus. Acum, inima iti vine la loc, te relaxezi si astepti cu nerabdare sa iti vina motorul acasa. In cateva randuri, am incercat sa descriu prima mea experienta cu Marcel, pe care-l recomand cu drag si cu care sper sa raman prieten. In videoclipul atasat, puteti sa urmariti cateva din momentele de bucurie pe care le-am simtit eu astazi cand am primit motorul. In incheiere... MULTUMESC, MARCEL! Scarver.mp4 In locul tau as aavea grija. Iti iei f usor kick+ban cu scarverul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 20, 2020 Autor Share Postat Iulie 20, 2020 Acum 14 minute, frigider a spus: In locul tau as aavea grija. Iti iei f usor kick+ban cu scarverul ala Ce ai cu Scarver 'ul? E urat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Acum 22 minute, Motologistic a spus: Ce ai cu Scarver 'ul? E urat? Mie mi se pare super funny motoreta asta. Și ideala pentru începători.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 20, 2020 Autor Share Postat Iulie 20, 2020 Scurt review legat de Scarver... Am avut primul Scarver din România, pe vremea când toată lumea îmi spunea ca "o sa vezi tu, ca nu apuci 5.000 de kilometri cu ea", doar pt ca " au auzit ei(dar n-au avut)". De la 0 la 62.000 km, am schimbat următoarele : *La 22 k km, rulmenți roată față *La 30 k km, împreună cu Patrick M, am schimbat rulmenții cu ace, de la telescopul spate. *La 40 k km, revizie supape, plus filtrul de benzina(original era 100 euro, același, dar de Audi A3, 70 de lei) *La 55 k km, înlocuit kit ambreiaj și pompa de apa( kitul l-am belit eu, pt ca făceam wheelie, din ambreiaj) *La 62 k km, l-am vândut unui domn din Buzău, care prin 2015-2016, m-a sunat și m-a întrebat :" cum se schimba bujia, ca el încă nu a avut probleme cu ea? ". Evident ca l-am întrebat de curea.... încă se dădea cu originala, adică 85 k km și 14 ani Consum? 3 la drum întins, fără exchibitii, 4 în oraș, oricâte wheleeuri sau liniște trageam cu ea. M-a purtat în concedii, atât în țară, cât și în străinătate, cât și offroad, fără nicio problema. În concluzie, recomand F650cs Scarver Cam âsta a fost Scarver 'ul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Auriu era mai fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ealpopa Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Salut. Am apelat la Marcel sa cumpar o Yamaha XT660Z din Germania. I-am trimis link cu anunturile interesante, in ordinea prioritatilor. A sunat imediat la numerele de telefon si a facut rezervarea, moment in care anuntul a fost si dat jos de pe site. Tariful de transport a fost de 400 euro. Au fost doua drumuri: unul pentru emitere factura (pentru ca era in zona, dar nu mai avea loc in duba) si al doilea pentru transportul motocicletei. Super multumit de colaborare si clar nu mai iau motociclete din romania. Motocicleta cumparata arata ca noua, extraordinar de bine intretinuta, are 24.000 km. Recomand clar tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 21, 2020 Autor Share Postat Iulie 21, 2020 Acum 3 ore, ealpopa a spus: Recomand clar tuturor. Mulțumesc frumos ........ P. S ai găsit, ce sa pui în Topcase asa de mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Acum 23 ore, Motologistic a spus: Ha, cati ani aveai in poza aia? Ma gandeam ca scarveru e moto la fix pentru incepatori-incepatoare, ca pe hartie pare a avea saua joasa. Cocheteaza cu ideea de scoala A doamna, si unul de asta cred ca ar fi fix ce trebuie, varianta cu abs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 21, 2020 Autor Share Postat Iulie 21, 2020 Vreo 25 de ani.. ABS, mânere încălzite, buton de avarii, priza 12 V, etc... Shaua era standard, dar am modificat-o, pt confort. Pe la 2500 de euro, găsești ceva de Doamne-ajută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 La 20.07.2020 la 11:18, Motologistic a spus: Salut După cum ți-am spus și în ultimul meu mesaj, pe watsapp, dă-mi rogu'te un număr de cont, să-ți returnez banii. La prima motocicleta 1150 Gs, de culoare galbena, la care am fost și la care l-am făcut pe neamt sa vina acasă de la serviciu, doar pt a'mi prezenta motorul, tu să-mi zici ca nu e "ca nouă" ( motor de 19 ani), pt ca are doua ciupituri pe mansonul stang( adică, ai 5000 de euro pt un motor, dar nu mai ai 37 de lei, să-ți schimbi manșoane le). Motor cu absolut toate gentile, tankbag, Topcase, frana fără servo, an 2001, sub 50 k km, guma fata uzată, motor ținut în garaj, cu paturi pe el, pe care neamțul îl dădea în fiecare toamna, cu burete îmbibat în ulei de in( de acolo strălucirea motocicletei, după 20 de ani). Fără gram de scurgeri la motor/cutie/cardan. Ei bine, la acest motor, ai luat, de la mine, primul cartunas galben. Apoi, la o săptămână distanta, TOT DIN LISTA TRIMISA DE TINE, fac alți 350 de km, pt un motor, ca să-mi spui ca, nu are crash bar original(era negru, pt ca era de la Touratech, și nu gri, cum e cel original) și ca nu are gentile laterale, deși ca bani, are mai ieftin suficient de mult, încât să-ți rămână bani de genți. Acesta avea 43 k km, al doilea proprietar, carte service, toate cheile, fără defecte. Ca fapt divers, după cum ți-am spus, EU POT CUMPARA SET DE GENȚI LATERALE DE 1150 GS, LA 120-200 EURO, CU TOT CU TANKBAG ORIGINAL. Pt ca, în Germania, nu prea se mai cauta astfel de modele. Ei bine, la acest motor, ți-am dat cartonaș rosu, motiv pt care, de la mine, nu îți mai pune speranța sa achiziționezi motor. Nu fur motorina, nu primesc cadou consumabile la mașină, nu am timp berechet. Timpul costa bani. Când, EU DECID CA NU SE MERITĂ UN MOTOR SA ÎL IAU, clientul nu plătește nimic, dar când clientul îmi da un link cu un motor Galben, ca mai apoi, când îs lângă motor, să-mi zică, ca nu mai vrea galben, înseamnă că își bate pixu' de mine și de timpul meu(și al neamțului, evident) și atunci, mi se pare normal, să-i percep bani. Asa că, repet(pt ca mi-i i-ai depus de la bancomat și nu transfer, motiv pt care nu-ți am contul), lasă-mi te rog un cont, banca, beneficiar să-ți returnez banii si-ți doresc spor la Olx! Marcel No, sa zic si eu cum sta treaba? Eu zic ca nu este frumos a proceda asa cum ai facut si putem ajunge sa definitivam o achizitie. Ți -am spus de la inceput ca vreau motor cu ABS FARA ASISTENTA SERVO- NU 2003 ADV! - tu nu m-ai crezut, si daca ai mers de DOOOOUA ORI LA ACEEASI REPREZENTANTA ESTE CA AI LUAT KAWASAKI DE ACOLO, NICIDECUM NU CERUSEM EU ADV ALA de 2003. Ai stiut ordinea preferintelor si a ceea ce vreau. Condiția cumpărării a fost intre 4000-5500 Euro, funcție de starea moto si dotările aferente, eu zic ca onorant, asa este? Ti-am trimis ZECI DE LINKURI SI CULMEA 98%CU GS PE ARGINTIU, SA AI DE UNDE ALEGE PENTRU CA NU MAI DADEAI NICI UN SEMN. La fel, ai citit in whatsapp SMS de sapt trecută, cat si cel de astăzi fara răspuns. Te-am întrebat de ultimul motor daca ai ajuns la el, nu ai binevoit sa imi trimiți macar o fotografie pt a ma putea pronunța. In afară de motocicleta galbena-cea cu mânerele crăpate, întreb acum: LA CARE ALTA MOTOCICLETA AI MAI FOST? Nu inteleg, spui ca ai facut sute de km si ca ai atatea costuri? Print screenuri de pe whatsapp pot face si eu la rând, CU ZECILE DE LINKURI GS GRI... si sa postez aici toata convorbirea, inca de la începutul lui IUNIE, măcar poze sa fi fost la ceea ce afirmi... Dar chiar imi pare rău! Inca am rabdare si ti-am spus frumos ca astept sa ma suni. De asta am si zis ca in toata Germania aia, din zeci de oferte, poti alege un moto cu prioritate silbermet. La cata oferta este, se poate vedea pe autoscout cat si pe mobile.de. Inca odată te rog Hai sa facem sa fie bine! Inca aștept oferta de la tine. Drumuri faine si sa mearga treaba! <<Te-am întrebat de ultimul motor daca ai ajuns la el, nu ai binevoit sa imi trimiți macar o fotografie pt a ma putea pronunța>> Ti-am si scris ca nu am putut vedea clar din poze, si am crezut ca anterior vorbești cu vanzatorul. Si când am scris asta, era vorba de primul motor Silbermet la care aveai sa mergi, ori?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 21, 2020 Autor Share Postat Iulie 21, 2020 Vad ca greu înțelegi... Una la mâna, faza cu GS Adventure, cel gri, de la Haselbeck, nu vad ce treaba ai cu el... Nu era DEDICAT pt tine, doar ți-am trimis 10 poze, cu ce AM GASIT. Ce înseamnă că AM GĂSIT? Adică, merg sa cumpar pt X mere, dar Y mi-a dat comanda de pere. Unde găsesc pt X mere, vad și o pară(în cazul tău caisă) , pt ca tu mi-ai spus explicit ca vrei fără servo asistat. Am înțeles din prima... Eu doar ți-am arătat ce mi-a ieșit în cale. Te-am taxat pt Adventure? Am greșit, ca ți-am arătat un motor frumos? Ți-am zis vreo secunda, ca am mers pt tine? Nu cred.. Ba mai mult, fără să-mi ceri și doar de amorul negocierii, ți-am scos instant 500 de euro la el(de la 5300,la 4800). Și asta, doar pt ca îl cunoșteam bine de tot, pe dealer. Cred ca, trebuie să recitești postul meu, legat de R1'le lui Robert, de pe pagina precedenta, în care zice el de miile de km, făcuți pt el, exclusiv și ai sa înțelegi ca, totuși, TU ceva ai făcut greșit. Nu mai întru în detalii... Și ca să închei capitolul " GS pt TeDy" , dă-mi, te rog, contul, și nu am să-ți percep niciun fel de comision de vizionare a motocicletelor, am sa te trec la "pierderi" și asta e! Asta să-mi fie singura mea pierdere în viata N'o sa fiu eu mai sărac, din 200 de euro Cele bune! P. S pt cine nu ma cunoaste, las un mesaj : la mine, de cele mai multe ori, nu mesajul este problema, ci modul în care-l ambalezi. Acum 5 ore, TeDy 'M a spus: <<Te-am întrebat de ultimul motor daca ai ajuns la el, nu ai binevoit sa imi trimiți macar o fotografie pt a ma putea pronunța>> Adică, tu, ai fi vrut sa merg totuși pana la el(ca, vorba aia, merg pe banii mei, nu pe ai tai), deși tot tu, îmi spui sa nu mai merg, ca pierd timpul... Ceva, mie'mi da cap în cap. Te citez: Si barele de protecție nu apar ca originale. Daca tu observi mai bine decat mine in poze si din ce ai vorbit cu el... apare ca tras de ea, APAI NU MAI PIERDE TIMPUL SI NU TE DU DEGEABA Si, ca fapt divers, pune-ți întrebarea, de ce ești singurul om de pe planeta asta, căruia i-am luat avans( dacă mai exista vreun client, căruia să 'i fi luat avans, îl rog sa scrie aici)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Acum 2 ore, Motologistic a spus: Ba mai mult, fără să-mi ceri și doar de amorul negocierii, ți-am scos instant 500 de euro la el(de la 5300,la 4800). Și asta, doar pt ca îl cunoșteam bine de tot, pe dealer. "Mi-ai scos"? Am cerut eu asa ceva? Am cerut astfel de motor, sau vorbim vorbe aici? Acum 2 ore, Motologistic a spus: Adică, tu, ai fi vrut sa merg totuși pana la el(ca, vorba aia, merg pe banii mei, nu pe ai tai), deși tot tu, îmi spui sa nu mai merg, ca pierd timpul... Chiar ti-am zis clar: daca observi tu, ori vorbesti cu proprietarul si nu e ok, pt ca din poze nu se vedea prea bine, nu mai merge pana acolo. DAR NICI NU SPUNE CA AI FOST PT MINE, STIU EU CATE SUTE ORI MII DE KM! M-am uitat pe firul scrierilor noastre si din cate zeci de oferte/linkuri ti-am dat, CU PRECADERE CELE ARGINTII, NU VĂD CA TU SA FII MERS LA ALT MOTOR DECÂT CEL GALBEN. Daca tu imi spuneai de la inceput sa caut pe codurile localitatilor ce incep cu 8xxxx sau 9xxxx pentru ca tu mergi in zona respectiva, ma straduiam sa caut numai acolo, nici nu îți mai dădeam alte linkuri. Ti-am zis mereu, cauta-mi motor bun si accesorizat ca nu ma limitez la 3500-4000euro, nu il iau pt 2 sezoane, si de asta nici nu se punea problema comisionului tau si a ceva extra. Dar ca eu sa aleg intre un ADV pe care nu l-am cerut si acea moto galbena, si numai din astea două sa iasă neântelegeri învinuindu-mă, este din partea ta de-a dreptul pueril hilar. Si repet, am print screenuri ale zecilor de oferte GS SILBER PREFERATE, ACCESORIZATE, KM BUNI SI PRETURI BUNE, de fapt ale firului întregii discuții, mai trece puțin timp și se fac doua luni de când am solicitarea. Ce naiba, este blestem pt ca nu am vrut sa iau ce îmi oferisei dar nu ma interesa-ADV ALA CU SERVO? In fine, dacă nu vrei sa mai cauti înțeleg, am sa iti trimit contul, si asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 26, 2020 Autor Share Postat Iulie 26, 2020 Deasupra norilor... Iar, de mâine, ma întorc pe meleaguri nemțești Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Neg Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Ce cauta Africana in povestea asta? Noroc cu pozele tale ca sotia nu mai tacea cu Padis, Padis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 28, 2020 Autor Share Postat Iulie 28, 2020 Africana, acum e de vânzare Haideți în Padiș, e frumos, ai multe de vizitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 31, 2020 Autor Share Postat Iulie 31, 2020 Tocmai ce am ajuns acasa, iar primul client nu a mai așteptat sa ii duc eu mâine, motorul acasa, si m-a așteptat la mine acasă, cu numărul provizoriu in mână Ștefan, sa ai noroc de ea și să te poarte sanatos in ture cat mai luni. Restul de poze, maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanwkb Postat August 1, 2020 Share Postat August 1, 2020 (editat) Salut! Profit de aceasta ocazie pentru a-i multumi lui Marcel pentru motorul proaspat primit,pentru seriozitatea si promptitudinea de care a dat dovada.Recomand oricand serviciile oferite de el,rezultatul este intotdeauna pe masura asteptarilor. Multumesc frumos!! Editat August 1, 2020 de Bogdanwkb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 1, 2020 Autor Share Postat August 1, 2020 Vad ca, doar o parte din cadoul primit, l-ai pozat Sa le folosești sănătos si sa te bucuri de motor Am mai încheiat o săptămână de achiziții si livrari, mâine o iau din loc spre Germania. Timp de două săptămâni, sunt full Duminică plăcută, tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate