Motologistic Postat Februarie 27 Autor Share Postat Februarie 27 Au omologare. Cu astea vin motoarele noi, ancorate pe paleti. Folosesc de ani de zile si nu am avut niciodată probleme Cate vrei? Ca daca iti ajung cateva, iti dau de la mine. Daca vrei zeci, atunci trebuie să astepti, sa mai trec pe la Sk-Bikes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Câteva îmi ajung, dar nici mai multe nu strică! Dă un semn când ajungi prin București să ne joncționăm cumva. Mulțam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 2 Autor Share Postat Martie 2 La 27.02.2025 la 20:03, ENEOS a spus: Câteva îmi ajung, dar nici mai multe nu strică! Dă un semn când ajungi prin București să ne joncționăm cumva. Mulțam. Ti le-am lasat feciorului cu 1200 R. Ai nr lui pe WhatsApp. Te salut, Pavel Cursa de Olanda incheiata si ea, motoarele livrate, acum...concediu pana pe 24 Martie. Doamnelor, primavara frumoasă va doresc !️ Urmărind si celelalte topicuri, va spun ca, DA, eu va negociez motocicletele, vi le testez, nu fac 50-50% din ce se negociază ( cum am auzit ca practica...unii), pretul este fix 550 de euro ( nu dupa cum arata clientul sau cat este de scump motorul), iar clienții mei stiu ca ei pot suna oricând la vânzătorul din Germania, daca au ceva nelămuriri ( preț, accesorii, istoric, stare, etc) avand toate datele pe factura ( sau contract, dupa caz). Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 2 Share Postat Martie 2 Marcel, mare om esti! Jos palaria. Saptamana viitoare le recuperez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 2 Share Postat Martie 2 Acum 4 ore, Motologistic a spus: Ti le-am lasat feciorului cu 1200 R. Ai nr lui pe WhatsApp. Te salut, Pavel M-ai citat pe mine dar înțeleg că nu-mi era destinat mie mesajul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 2 Autor Share Postat Martie 2 Acum 20 minute, ENEOS a spus: M-ai citat pe mine dar înțeleg că nu-mi era destinat mie mesajul... Nu e problema... Iti dau si tie 1 oră în urmă, pierrotlefou a spus: Marcel, mare om esti! Jos palaria. Saptamana viitoare le recuperez! Sa iti fie cu folos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosicli Postat Joi la 12:49 Share Postat Joi la 12:49 (editat) Din start rog să fiu scuzat că scriu aici, dar are legătură indirectă cu subiectul. Nu reușesc să-mi fac cont pe kleinanzeigen.de. Selectez registrieren, bifez privat, las adresa de mail (am încercat atât cu yahoo cât și cu Gmail), setez parola, bifez că nu sunt robot și.... nimic. Ar trebui să primesc pe mail mesaj de confirmare a înregistrării, lucru care nu se petrece. Editat Joi la 12:50 de motosicli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 13:16 Share Postat Joi la 13:16 mai bine incercai pe sectiunea de limba germana! https://motociclism.ro/forum/78-motociclismro-für-deutschsprachige-biker/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Joi la 13:17 Share Postat Joi la 13:17 Acum 21 minute, motosicli a spus: Din start rog să fiu scuzat că scriu aici, dar are legătură indirectă cu subiectul. Nu reușesc să-mi fac cont pe kleinanzeigen.de. Selectez registrieren, bifez privat, las adresa de mail (am încercat atât cu yahoo cât și cu Gmail), setez parola, bifez că nu sunt robot și.... nimic. Ar trebui să primesc pe mail mesaj de confirmare a înregistrării, lucru care nu se petrece. Abia am reusit sa imi refac contul saptamanile trecute. Eu am reusit sa primesc e-mail-ul pentru activarea contului folosind aplicatia. Nu am reusit sa-mi fac cont pe varianta web a siteului. Apoi am avut probleme cu primirea codului prin sms pentru confirmarea numarului de telefon. Am incercat de mai multe ori pe parcursul a vreo 2-3 saptamani. Iar in final, cand am primit si sms-ul si am confirmat, la incercarea logarii pe site mi-am luat direct block la cont. Am scris la customer service si mi l-au deblocat in cateva zile. Chiar trebuie sa-ti doresti sa-ti faci cont ca sa si reusesti intr-un final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosicli Postat Joi la 15:25 Share Postat Joi la 15:25 Merci pentru răspuns. Din câte am văzut oferta de motociclete e mult mai variată pe kleinanzeigen.de ca pe mobile.de. În mare îți cam dai seama dintr-un anunț dacă e ce te interesează sau nu, însă poți cere mai multe detalii sau, esențial, să întrebi dacă sunt dispuși să-ți păstreze motocicleta. O să insist cu înregistrarea contului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate