ChrisRR Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 (editat) Sofer auto (57,SB) nu a acordat prioritate de trecere motociclistului (33,SB). Constient, transp la spital. Editat Aprilie 28, 2017 de ChrisRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 (editat) Urat, din ce se vede a dat si cu capul de parbriz. Sa nu fie nimic grav si sa isi revina repede colegul, asta conteaza. Editat Aprilie 28, 2017 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 (editat) Sanatate multa !! Speram sa nu fie nimic grav !! Editat Aprilie 28, 2017 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 In intersectia aia foarte multi trec in viteza pentru ca au impresia ca sunt pe drum cu prioritate. Spun din experienta. Am sifonat/zgariata conserva fix acolo. Tipul care m-a era ferm convins ca eu trebuia sa-i acord prioritate. Sper ca e ok motociclistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 fuck. venea freewindu cu 300? sanatate man, sper sa nu fie nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 Ai dreptate easy ride, o groaza de accidente acum la inceput de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 29, 2017 Admin Share Postat Aprilie 29, 2017 Este normal sa fie foarte multe accidente la inceput de sezon, in motociclisti clocotesc hormonii dupa o iarna lunga, dar incheieturile sunt intepenite si reflexele incetinite, soferii nu s-au obisnuit cu motociclisti pe strazi etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 (editat) Un gunoi cu T5 de Ucraina mă depăşeşte pe ploaie, la 2 metri după ce trece, se bagă în faţă. Intre mine si maşina după care a tras erau vreo 15 m. Şi venea maşina de pe contrasens. Turna cu găleata. Nu mă mai miră nimic, dar plouă şi cu accidente de câteva săptămâni... Sănătate multă bikerului! Editat Aprilie 29, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate