Ionutzzradu Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Salutare. Ma poate ajuta cineva sa scot o bucata de cheie rupta din contact? Cred ca trebuie demontat contactul dar nu am scule si nici nu stiu cum se demonteaza Am incercat cu tot felul de sarmulite, agrafe, etc dar nu am reusit sa o scot. Daca e cineva care are timp si pofta de bere, ne apucam de treaba » Post actualizat in 06 May 2017 14:21Mentionez ca bucatica ramasa in contact nu e blocata, contactul functioneaza perfect cu cealalta jumatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 salut, te pot ajuta eu, da un telefon la 0764656703 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 naspa. stiu ca e prins cu 2 suruburi dupa care li se rup capetele din fabrica...majoritatea is asa, si la moto, si la masina... dar daca il scoti ce folosesti? incearca mai bine la un centru mare de copiat chei sa-ti scoata ei fara demontare cheia de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Priveste si partea buna a paharului..daca vrea cineva sa ti-o fure cu o cheie...0 sanse. In alta ordine de idei, spor la rezolvat problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 trebuie sa aiba scule de scos sunt niste pensete foarte subtiri si eu am patit odata dar in butucul de la sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_dorin83 Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Salut. Am reusit sa scot o cheie rupta dintr-un contact de camion dand gaura cu un burghiu de 1 sau 1,5 in bucata rupta si am pus apoi o picatura de adeziv gen "super glue", dar foloseste ceva de calitate, pe care am pus-o pe varful burghiului pe care l-am introdus inapoi in gaura facuta si l-am lasat sa se intareasca. Apoi am tras putin mai brusc. E migaloasa treaba, dar a mers. Nu te grabi sa dai gaura si da-o destul de adanca incat sa poata face suficient contact cu burghiul si adezivul. Sa fii atent sa dai gaura un zona mai lata a sectiunii cheii si sa o dai drept. Bafta! Daca reusesti, orice metoda ai folosi, pune-o si tu intrun raspuns aici, poate mai pateste cineva. » Post actualizat in 06 May 2017 15:05 Acum am privit pozele tale. Cam dificil cu metoda mea avand in vedere ca e destul de mica bucata ramasa in butuc. Spor oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutzzradu Postat Mai 6, 2017 Autor Share Postat Mai 6, 2017 naspa. stiu ca e prins cu 2 suruburi dupa care li se rup capetele din fabrica...majoritatea is asa, si la moto, si la masina... dar daca il scoti ce folosesti? incearca mai bine la un centru mare de copiat chei sa-ti scoata ei fara demontare cheia de acolo. am a doua cheie de rezerva, apoi mai fac o copie de pe ea Salut. Am reusit sa scot o cheie rupta dintr-un contact de camion dand gaura cu un burghiu de 1 sau 1,5 in bucata rupta si am pus apoi o picatura de adeziv gen "super glue", dar foloseste ceva de calitate, pe care am pus-o pe varful burghiului pe care l-am introdus inapoi in gaura facuta si l-am lasat sa se intareasca. Apoi am tras putin mai brusc. E migaloasa treaba, dar a mers. Nu te grabi sa dai gaura si da-o destul de adanca incat sa poata face suficient contact cu burghiul si adezivul. Sa fii atent sa dai gaura un zona mai lata a sectiunii cheii si sa o dai drept. Bafta! Daca reusesti, orice metoda ai folosi, pune-o si tu intrun raspuns aici, poate mai pateste cineva. » Post actualizat in 06 May 2017 15:05 Acum am privit pozele tale. Cam dificil cu metoda mea avand in vedere ca e destul de mica bucata ramasa in butuc. Spor oricum! nu cred ca se poate da gaura in ea, se misca in catei bucata care a mai ramas, nu e fixa, nu e blocata... nici nu prea se vede acolo ca este rupta din adancime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Intarziatu' Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Salut! Daca nu ai rez inca problema, te pot ajuta eu. Lucrez in domeniu si am sculele necesare sa.ti extrag bucata ramasa in contact, fara sa gauresti/demontezi contactul. Moca! 0723275665. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bratu Daniel Postat Februarie 21, 2022 Share Postat Februarie 21, 2022 Salut, mi s-a rupt o bucata din cheie și mi-a rămas in contact, cine ma poate ajuta? Este un Iveco 3,5 t!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 22, 2022 Share Postat Februarie 22, 2022 Acum 9 ore, Bratu Daniel a spus: Este un Iveco 3,5 t!! Mișto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate