The_Sin_Eater Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 (editat) Vineri dupa amiaza am "taiat-o" la tara la bunici in judetul Ialomita. Am plecat din Bucuresti pe la 15.30, exact cand era traficul mai "nenorocit". A trebuit sa "taiem" capitala in 2 din Militari pana in Colentina ca sa iesim spre Urziceni si ne-am facut mii de draci. Drumul pana la Urziceni a fost destul de aglomerat dar dupa aceea...aproape nimeni pe strazi pana la destinatie. Cu o singura portiune de 10 km inainte de sat, drumul a fost extraordinar de bun. Am ajuns in sfarsit la bunica si am parcat in fata curtii. Bineinteles ca nu se astepta sa venim pe mobra iar o vecina ne-a descris "scurt si la obiect": - Maica, parca erati niste scafandrii. In curte, verdeata, flori, via sapata, rasadurile crescute si gainile ciuguleau linistite iarba din spatele casei. Am innoptat acolo cazand intr-un somn adanc si odihnitor si am simtit ca ne rupem de valtoarea din "Marele Oras". A doua zi, am revenit in Bucuresti dar cu gandul la urmatoarea escapada la tara. Editat Mai 15, 2017 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 ...e minunata linistea de la tara! simti ca te incarci si esti alt om dupa linistea aia ce e acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 (editat) foarte tare ! scafandri... vezi data viitoare pune ceva solid sub cric sa nu se scufunde si sa pice agregatu Editat Mai 15, 2017 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 15, 2017 Autor Share Postat Mai 15, 2017 Merci de sfat. Am o bucata de lemn dintr-un parchet, dar am uitat s-o iau. Gaseam un lemn sau o piatra pe acolo, dar era destul de tare pamantul si, in plus, cricul meu are o "talpa" destul de lata. » Post actualizat in 15 May 2017 09:20Da, e minunata linistea si ritmul vietii de acolo. In plus, aer curat, mancare sanatoasa, voie buna, baterii reincarcate pentru urmatoarea sapatamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Frumos, daca mai iesiti la plimbare sa ne dati un semn ca poate ne strangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Foarte faine capetele alea ascuțite de la furca. De unde le luasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 15, 2017 Autor Share Postat Mai 15, 2017 Foarte faine capetele alea ascuțite de la furca. De unde le luasi? Merci. Ai raspuns pe PM. » Post actualizat in 15 May 2017 12:25 Frumos, daca mai iesiti la plimbare sa ne dati un semn ca poate ne strangem Da cum sa nu? Casa e mare, bunica se bucura de oaspeti, mai ales ca mai are de reparat prin curte una-alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 (editat) Când vad părerile dumneavoastră mă simt binecuvântat că locuiesc intr-o zona in care doar mobra mea face gălăgie Foarte tare plimbarea, sper sa prind și eu un drum mai lung dar nu prea mă încumet cu 125ul. Aștept măcar un 600 Editat Mai 15, 2017 de BitKode Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Abia astept sa merg si eu la bunica la tara cu mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 (editat) Frumos la tara, tocmai de aceea mi-am bagat picioarele in el oras si m-am mutat si eu. Baterii reincarcate zilnic. Si vorba aia, orasul din care am plecat e mic. Si cand plec de la mine de la țară la bunica, parca n-am plecat de fapt nicaieri. Misto sentiment. Editat Iunie 9, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 (editat) Eu,care ma tot gandesc sa fug la oras,ca deh,sunt plictisit de viata la tara ,cand colo,ui' ce norocos mi-s. » Post actualizat in 09 Jun 2017 08:55 Dar asa sunt oamenii,in general nu stiu sa aprecieze ceea ce au,sau daca o fac,o fac cand ii prea tarziu. Editat Iunie 9, 2017 de THE VADER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 (editat) Pai in locu' tau as pleca si io la oras...ca toate-s pe dos la tine! La mine e pace, gasesti de toate..."libuzina" abandonata, floricele, motorase...asa ca n-as pleca nici fortat! Editat Iunie 9, 2017 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Nu, nu domnu', nu lucrez la BMW...io lucrez la mina! Sau...la tigaie, in timpu' liber! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate