JMoto Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Salut . Am gasit moto asta la vanzare si vreau sa cer pareri daca merita sau nu si daca cunoaste cineva pe proprietarul din acte. Suzuki hayabusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Sau poti incerca sa iei legatura cu userul Killy de pe forum. Sper sa nu ma insel, insa cred ca motocicleta asta a fost si in posesia lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 La ce bani vrea pe ea daca e cat de cat ok faci afacere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Mai 18, 2017 Autor Share Postat Mai 18, 2017 Da problema este ca nu are talon si nici fiscal . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Vorbeste cu Killy, a fost Busa lui , nu stiu exact cand/cui a vandut-o, daca a trecut mai mult de un an, dar daca nu are talon si fiscal sigur nu mai e a lui insa nu strica sa intrebi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 (editat) asta cu talonul si fiscalul e nasoala .. talonul daca e luat de politie ..il ia de la rar doar propietarul si fiscal de ce nu are ? nu a bagat -o pe numele lui sau de ce ? Editat Mai 18, 2017 de Val.Hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Mai 18, 2017 Autor Share Postat Mai 18, 2017 Pai si cum il gasesc pe killy ? ... da nu am îndrăznit sa intru in detalii. Talon luat de politie. Si fiscal pe numele nush cui . Asa sunt combinatorii nu au niciodata actele in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Pai nu mai cumparati de la combinatori! Simplu, nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 (editat) userul Killy de pe forum. Vorbeste cu Killy, a fost Busa lui , +1 da a fost Busa lui Killy Pai si cum il gasesc pe killy ? intra destul de des pe forum, lasa-i PM Uite aici, topicul cand era de vanzare: /index.php?/topic/731536-hayabusa-2003-lucky-strike/ (ai si telefonul lui de contact in acel topic, si sigur stie cui l-a vandut....) Editat Mai 18, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Da problema este ca nu are talon si nici fiscal . uuuuuuuuuuh ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Mai 18, 2017 Autor Share Postat Mai 18, 2017 Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate