gopop Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Salut, ma intereseaza un service moto in Craiova, ce imi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Nu prea gasesti in Craiova din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 Avem nevoie de un colaborator pe partea de service intrucat trebuie sa deservim vanzarile prin magazinul Selgros din localitate. Apreciez orice conexiune deoarece sintem presati de timp. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2007 Stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krom Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Stie cineva ceva? da si tu mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2007 Avem nevoie de un colaborator pe partea de service intrucat trebuie sa deservim vanzarile prin magazinul Selgros din localitate. Apreciez orice conexiune deoarece sintem presati de timp. Multumesc. O firma mica ce poate sa incheie un contract de prestari servici cu noi, noi plating manopera pt reparatii in garantie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Februarie 2, 2007 Autor Share Postat Februarie 2, 2007 @krom: pls da-mi un raspuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 iti spun eu SIGUR ca nu exista niciun service moto sau de scootere in craiova.Doar meseriasi stand alone .Am cautat de mi-a venit rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Februarie 22, 2007 Autor Share Postat Februarie 22, 2007 Multumesc de efort...trebuie sa gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meck Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 uite ca datorita penuriei asteia de service-uri moto ne-am gandit sa facem ceva sa ajutam oamenii, ceva nou in craiova, service si asistenta tehnica, orice reparatie pentru orice motocicleta. (bonus, super plimbari off-road ). relatii la tel: 0724594443 0766488337 0745958294 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cic Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 pentru Scutere puteti apela la Alin; sunt o echipa promta si serioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Suna-ma la 0768160523-Mihai,si vedem cum rezolvam. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meck Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 uite ca datorita penuriei asteia de service-uri moto ne-am gandit sa facem ceva sa ajutam oamenii, ceva nou in craiova, service si asistenta tehnica, orice reparatie pentru orice motocicleta. (bonus, super plimbari off-road ). relatii la tel: 0724594443 0766488337 0745958294 pentru ca inca mai primesc telefoane din cand in cand legate de anuntul acesta, vreau sa specific: eu m-am mutat din Craiova de mai multi ani asa ca nu nu mai am tangente cu atelierul. A ramas in activitate doar posesorul numarului 0766488337 (Liviu). El va poate da lamuriri legate de atelier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lentzyu Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 salutare...deci pana la urma nu este nimic in Craiova?as vrea sa fac un test de compresie la un R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate