just-me Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Salut, Aveti o sugestie pentru Bucuresti de unde pot cumpara o folie autocolanta transparenta? Vreau sa o aplic pe carenele laterale de la codita, pentru a proteja vopseaua de niste case-uri textile care probabil vor freca in mers. Am gasit distribuitori insa vand doar cantitate mare, nu o bucata mai mica, pentru ce am eu nevoie. Apreciez sugestii, Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Eu zic sa incerci la magazine de bricolaj. eu am cumparat asa ceva sa lipesc pe un perete de rigips alb ca sa nu il beleasca hainele aflate in cuierul insurubat acolo. Acum nu stiu cat de bine s-ar lipi pe codita cu forrme neregulate dar merita incercat ca nu e o avere. Se vinde la metru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Orice firma de infoliat masini. Sau polishat faruri. Cred ca e numai buna folia care se aplica pe un far polishat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 pe Louis.eu gasesti. Transparent film parca ii zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 pe Louis.eu gasesti. Transparent film parca ii zice. https://www.louis.eu/artikel/transparent-protective-film-approx-20-x-33-cm/10026131?list=176081739&filter_article_number=10026131 Misto...eu mi-am luat de pe ebay...am dat putin mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just-me Postat Mai 25, 2017 Autor Share Postat Mai 25, 2017 Da, e buna ideea cu louis sau ebay, am mai luat de pe ebay in trecut, doar ca acum am nevoie din scurt ca plec la drum, si nu pot astepta un transport de 2-3 sapt, asa ca trebuie sa gasesc ceva prin Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Poti merge la cei care pun autocolant pe masini sau la cei care fac polish la faruri. Peste farurile polishate se aplica o folie de protectie. Cu siguranta la ei va fi mai scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Vezi ca au si pe emag folie pt faruri..e destul de groasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 (editat) cauta DYC detailing pe FB ...sau da un mesaj userului /index.php?/user/7960-d-y-c/ doar ca el face chestia asta parte a unui pachet de detailing din cate stiu, nu face exclusiv aplicarea foliei. intreaba-l totusi Editat Mai 25, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan Funk Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Am vazut pe louis dar cred ca la o firma ce infoleaza masini gasesti exact asa cum vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 pai daca pui autocolant, cat de mult va proteja ? eu cred (nu dati cu pietre) ca de la frecare va freca autocolantul, va ''sapa'' in el si va ataca si vopseaua originala. cred ca trebuie aplicat ceva protectiv mai gros... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Salut, Aveti o sugestie pentru Bucuresti de unde pot cumpara o folie autocolanta transparenta? Vreau sa o aplic pe carenele laterale de la codita, pentru a proteja vopseaua de niste case-uri textile care probabil vor freca in mers. Am gasit distribuitori insa vand doar cantitate mare, nu o bucata mai mica, pentru ce am eu nevoie. Apreciez sugestii, Multumesc! ALGERNON punct RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate