ettore Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Dar de ce intrebi colegu', ai un prieten curios sau vrei sa pui bani la amenda? Te contactez in caz de am nevoie? Ca te vad om bun la suflet. Nu varu' nu ma contacta, ca ei sunt tot asa sufletisti si vin dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Nu varu' nu ma contacta, ca ei sunt tot asa sufletisti si vin dupa tine S-a notat. Oricum am aflat ca casca dual-sport, din aia enduro cu cozoroc si viziera de full-face, nu e tocmai potrivita de blana orbitoare pah un naked. Pe de alta parte chingile de la tail-bag au rezistat eroic la 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator george05 Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 @paulynos:o dregi ca ai lasat ss pt naked ca ti-a venit mintea la cap, ah? Funny u! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Pai n-auzi varu' ca luai dezbracata, casca cu cozoroc dah sapca si merg in blugi cu protectii si tail-bag. Stii unde am pus piciorul in prag la downgrade? La mansoanele incalzite cu care a venit motoretu', am dat jos saraciile. Am pastrat in schimb priza de 12v de pe ghidon, da creca o sa-i gasesc un loc pe sub codita pe undeva cu firul ascuns, sa intre in tail-bag, ar fi o treaba. Si oricum primul pas din reabilitare este recunoasterea problemei, nu? In schimb in viata mea nu am vazut consum de 5,9 pah mobra, am vazut acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 In fine a vazut si motocicleta aia 250, cred ca s-a indragostit și ea de tine happy end pentru toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate