GINO_xxx Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 LA MULTI ANI TUTUROR SI SA NE VEDEM CU BINE SI ANUL ASTA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Frate sa ai grija de tine pe acolo si sa nu te bagi la rugby ca te rup aia. Poate ajungem pe la tine cu motoarele. Te salut si multa bafta!!! Multumesc, o sa am grija! Oricum la fizicul meu numai de rugby nu-s bun, asa ca nu-mi fac griji. Va astept pe acolo, dar va trebui sa puneti zbaturi la roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 Atena - ianuarie 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Da bre! Sa va fie de bini! Frumos inceput de an! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Fromos! Te-ai dus sa-ti faci sange rau? Lasa ca vine caldura si pe aici... si frigul acolo unde ma duc eu . P.S. Poza aia cu "stilul cocorului" zice totul... Pai cred si eu ca ti-ai scos ghearele vazand cum se plimba grecii in ianuarie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Foarte frumoase locuri, bro , chiar daca nu au fost vazute de pe motor ca alt frate al nostru ... Si tot din seria ,,fotografi aerieni '' : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNT06 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) Foarte frumoase locuri, bro , chiar daca nu au fost vazute de pe motor ca alt frate al nostru ... Si tot din seria ,,fotografi aerieni '' : Asta-i numai asa,ce vedeti voi in lateral, dar v-ati intrebat vreodata cum se vede din scaunul pilotului? PS: Cristi, se vede cum te abtii sa nu O incaleci (da, cu O mare ) Editat Februarie 2, 2009 de TNT06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Suuuper poze Poate la vara fac si eu o plimbare in Grecia. Doamne ajuta !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNT06 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Suuuper poze Poate la vara fac si eu o plimbare in Grecia. Doamne ajuta !!!!! Misto motoru'! Mult mai misto decat modelul 2008! La asa ceva m-am orientat si eu intr-un timp. Sa-l stapanesti sanatos si la multi Km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 3, 2009 Autor Share Postat Februarie 3, 2009 PS: Cristi, se vede cum te abtii sa nu O incaleci (da, cu O mare ) daaa,mai aveam un pic si o comiteam.pur si simplu nu mi-a fost rusine sa ma pozez ca un tzugulan pe langa ea.incercam sa obtin o poza langa acest agregat pt ai arata si lui Misha,care m-a tot F***t la cap ca mi-e mica. e un motor pe care mi-l cam doresc asa...dar cu criza asta,nu prea se stie! noi sa fim sanatosi!nu-i rau nici cu Vulcanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) Misto motoru'! Mult mai misto decat modelul 2008! La asa ceva m-am orientat si eu intr-un timp. Sa-l stapanesti sanatos si la multi Km! Multumesc, e super motoru' .... Tu in poza nu esti tot pe un Hornet? ...sau mi se pare ? Iubesc motoreta asta, dar imi doresc modelul 2003-2004...parca e mai aratoasa putzin (codita, farul, motor pe injectie).... a mea e 2002. Editat Februarie 4, 2009 de stel_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNT06 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 (editat) Multumesc, e super motoru' .... Tu in poza nu esti tot pe un Hornet? ...sau mi se pare ?Iubesc motoreta asta, dar imi doresc modelul 2003-2004...parca e mai aratoasa putzin (codita, farul, motor pe injectie).... a mea e 2002. Nu, e o Yamaha XJR. Si stai linistit, ca diferenta e numai la aspect...si e mica...caii,cuplu, ciclistica sunt aceleasi. Smecheria se schimba abia la Honda CB 1300 Editat Februarie 5, 2009 de TNT06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 manele,manele,manele...frumoasele tale manele! treci acasa recuperatorule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNT06 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 manele,manele,manele...frumoasele tale manele! treci acasa recuperatorule! Marul nu sare departe de trunchi! O dai si tu pe Gutza ft. Copilul de aur cu endurachele ala pe care ai ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 Marul nu sare departe de trunchi! O dai si tu pe Gutza ft. Copilul de aur cu endurachele ala pe care ai ochii n-am zis ca ar fi ceva rau in a avea o manea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Natura incepe sa se trezeasca la viata si la fel si Road Eagles .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Natura incepe sa se trezeasca la viata si la fel si Road Eagles .... PS. CA TOT SE TREZI ROAD EAGLES POTE ISI AMINTESTE PE VIITOR SI DE NOII MEMBRI SA-I INVITE LA PLIMBARI !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) PS. CA TOT SE TREZI ROAD EAGLES POTE ISI AMINTESTE PE VIITOR SI DE NOII MEMBRI SA-I INVITE LA PLIMBARI !!!!!!!! Nu-mi aduc aminte sa fi baut ceva la intrarea ta in club ... P.S. Intre noi fie vorba, ca tot nu ne aude nimeni : suna caci altfel nu vei fi sunat ! Editat Februarie 9, 2009 de LeoBadBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Care a facut filmuletzul sambata rugam sa se sesizeze din oficiu si sa posteze cate ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 Nu-mi aduc aminte sa fi baut ceva la intrarea ta in club ... P.S. Intre noi fie vorba, ca tot nu ne aude nimeni : suna caci altfel nu vei fi sunat ! AMIN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 AMIN! Punetzi shi voi un anuntz pe forum la urmatoarea plimbare, ca poate mai vor si altii sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Care a facut filmuletzul sambata rugam sa se sesizeze din oficiu si sa posteze cate ceva! Nu stiu daca poate posta pentru ca nu are cont. Posibil din cauza ca inca nu are ,,A'' -ul .... Daca ma insel, intrebati-l pe Lau ca s-ar putea sa stie mai bine ca mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 pentru unii,prima iesire din an...7 feb 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) pentru unii,prima iesire din an...7 feb 2009 Foarte frumos....si la mai MARE Asfalt uscat si SANATATE HAI PRIMAVARAAAAAAAAAA...............!!! Editat Februarie 16, 2009 de stel_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate