florin46p Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Salut. Repara cineva tobe pentru motoare in doi timpi (cimpoaie), indreptare si sudare ? Toba este de pe un ktm 250 exc, daca are vreo relevanta . As fi interesat de cineva din Timisoara sau din apopierea ei. Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 apa sub presiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Iulie 4, 2017 Autor Share Postat Iulie 4, 2017 apa sub presiune? Trebuie si sudata inainte, are doua sparturi in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Orice service moto ce se ocupa de repararea motoarelor de enduro are aparat cu apa subpresiune pentru indreptatul cimpoaielor. Plus ca ei stiu vreun sudor prin preajma, eventual duc ei cimpoiul la vreun sudor cu care au conventie si-ti iau banii si pe sudura si pe indreptat cimpoiul. Am mai intalnit direct sudori care ziceau ca ei taie cimpoaiele in 2, le indreapta cu ciocanul si le sudeaza la loc, dar parca nu as apela la asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Iulie 4, 2017 Autor Share Postat Iulie 4, 2017 Orice service moto ce se ocupa de repararea motoarelor de enduro are aparat cu apa subpresiune pentru indreptatul cimpoaielor. Plus ca ei stiu vreun sudor prin preajma, eventual duc ei cimpoiul la vreun sudor cu care au conventie si-ti iau banii si pe sudura si pe indreptat cimpoiul. Am mai intalnit direct sudori care ziceau ca ei taie cimpoaiele in 2, le indreapta cu ciocanul si le sudeaza la loc, dar parca nu as apela la asa ceva. Si eu as vrea sa il duc la cineva care a mai facut asta, sa vad si cat costa, daca merita reparat sau ies mai bine sa cumpar altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 O umflare costa 50-70 lei. Plus sudorul, acolo depinde de ce preturi cere ala. Un cimpoi nou costa 900 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Iulie 4, 2017 Autor Share Postat Iulie 4, 2017 O umflare costa 50-70 lei. Plus sudorul, acolo depinde de ce preturi cere ala. Un cimpoi nou costa 900 lei. Am inteles, deci daca se poate face nu ar costa mai mult de 200-250 lei...Asta e bine. Acum doar sa gasesc pe cineva in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 daca ai vreo cunostinta care lucreaza undeva unde sunt congelatoare din alea mari de carne, camioane frigorifice, abatoare, hipermarketuri etc., umple-o cu apa si bag-o la inghetat. cred ca se indreapta la faza asta, mai ramane in felul asta doar vizita la sudor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 (editat) Salut,dacă nu merge cu gheață,ți-o sudez eu.La Sinandrei. Editat Iulie 4, 2017 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 sudori si mesteri in tabla/evacuari moto etc aici http://www.luxlineinox.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Recomand pe maestrul Pinochio, face minuni cu metalul si e un om deosebit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate