hondacbr1000rr Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 Salut, Pe scurt, 8000 km, 12 tari, cateva poze. 100% meritat:) De punctat- vazut reni ptr prima oara ( era sa dau peste ei) Stat cu incaltarile complet neadecvate pe zapada in iulie. Fjordurile si cascadele norvegienilor. Padurile suedezilor. La 99.7 % din calatorie p, scapat iapa la Buzau:( Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 Plm ce intersectie..Cu Fejerul pe jos care e treaba? de la oboseala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 Frate cum arată cascada aia. Superb !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbr1000rr Postat Iulie 20, 2017 Autor Share Postat Iulie 20, 2017 O mica descriere a traseului. Katowice Wroclaw Berlin Hamburg Aalborg dintr-un foc. Campat intr-o parcare, pentru prima oară singur, nu prea am reușit sa dorm, îmi era cam frica, fiecare sunet părea ca vine de la un psihopat ascuns in boscheți însetat de sânge gata sa îmi taie beregata. Plus ca noaptea începând din Danemarca pana in punctul nordic al marii Baltice nu preș pare noapte, e foarte luminos afara. In fine, dormit, in cea mai friguroasă noapte pe care au cunoscut-o danezii in ultimii 15 ani. Norocul meu. Trezit, strâns plecat spre Hirthschals( sper ca am scrie corect). La 10 pleca feribotul. Ajuns la punctul de îmbarcare, feribotul se stricase in Norvegia, întârziere de 6 ore. Așa ca am plecat prin oraș și împrejurimi la plimbare. Și la acvarium. Venit feribotul, ajuns in Kristiansand, învârtit pe acolo vreo ora, GPS o luase razna. Pe feribot , vorbeam cu un danez care mergea in Norvegia la treaba pe platforma. Pe gsxr. L-am întrebat cum e cu siguranța, dacă se fura etc, a menționat, relativ politicos, că-s singurii care fura in Scandinavia sunt cei de-ai mei. Simțit puțin rușinat, trecut peste. Plecat spre Stavanger, vreme ploioasa, urâta, cam tot drumul a fost așa. Mulți turiști, aer proaspăt, Și primul fjord văzut. Rămas cu gura căscată, oprit pentru un meniu gourmet de sandwich de la benzinărie și un pachet de biscuiți cu ciocolata. Foarte multe mașini Tesla. Și foarte multe cascade. Ceva de vis, pe seara, căutat loc de pus cortul, găsit și lovit. Trezit la următoarea priveliște. Fericit, ud și flamand, mergem mai departe. Următoarea zona se numește drumul Trolilor care duce spre zidul trolilor. Eu însă asta abia acum am aflat. Mergeam in necunoscut. Drumul trolilor e ceva ce nu pot descrie in cuvinte. Trece peste crestele munților masivi din piatra neagra( jur că țara asta e făcută doar din apa și piatra). Terminat drumul trolilor, ajuns la .... zidul lor. Rămas cu febra musculară la fălci de la atâta ranjit. Mergem mai departe. Intram in Suedia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 Superb! In cat timp? 3 saptamani sau 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 Superb! In cat timp? 3 saptamani sau 2? Foarte frumos. Felicitari. La anul si eu am de gand sa fac o calatorie in Norvegia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 poze poze ceva de luat in plan in urmatoarele calatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbr1000rr Postat Iulie 21, 2017 Autor Share Postat Iulie 21, 2017 ... puțin mai târziu. Mergem spre Trondheim. Seara pe la 8, cerul prinsese o nota urâta de plumburie greu și am spus ca e cazul sa ii vedem de ce e in stare șoferul. 150km/h pe drum șerpuitor și iapa încărcată suporta cu brio testul și pare ca vrea mai mult. Instinctul de autonconservare spune stop. Ciclistica bine pusă la punct plus Michelin pr4 își spun cuvântul și eu atârn de fiecare parte a șeii cu fulgere la Orizont. Ajung la hotel pe la 23 00 ud obosit cu ochii injectați, cu barba de o dimensiune considerabila și probabil împrăștiind un odor nu prea in ton cu o grădina de primăvara. Receptionistul suspect de politicos. Dormit ca un buștean peste 10 ore. Finlanda și țările baltice, inclusiv Polonia Cehia Slovacia și Ungaria doar tranzit. In România marea destinație a fost Transfăgărășanul. Dezamăgit. Plin de burtoși cu mașini scumpe și ochelari supradimensionați, indivizi cu tenul măsliniu și afinitate Pentru semințe, mici și muzica de crâșma. Plecat dezamăgit. Intrat in țara depășirilor tupeiste, a claxoanelor, gropilor, câinilor... Toată aventura a ținut 10 zile. Bugetul, aproximativ 2000 euro. Motorul mi-a scăpat in vale pe pietriș... greutate, n-am putut sa o opresc, aluneca, ABS ul duduia, am încercat sa o ridic încărcată, imposibil. Așa ca am dat jos ce am putut și am reușit sa ridic mastodontul. In timp ce motorul era întins elegant pe jos, ca o Domnița la plaja in poziții ca in revistele cu poze, urca niște cetățeni evident obișnuiți cu munca fizica intr-o venerabila Dacie papuc, se uita, m-au salutat, merg mai departe... Măcar m-au salutat. Și eu va salut, și sper ca v-au plăcut pozele. O zi buna. » Post actualizat in 21 Jul 2017 05:41 Scuze pentru Greșelile gramaticale. Tableta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aries_Seira Postat Iulie 21, 2017 Share Postat Iulie 21, 2017 (editat) Respect, admiratie si invidie ! Asta am simtit citind si vizionand pozele topicului tau. Felicitari si, apropo, ai avut mult curaj si determinare sa mergi sigur. Editat Iulie 21, 2017 de Aries_Seira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 21, 2017 Share Postat Iulie 21, 2017 Este frumos de tot pe acolo. Si daca ai fost o data pe acolo sigur te mai duci., Eu am fost in 2015 si daca nu apar neprevazute anul acesta mai dau o tura pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan Funk Postat Iulie 21, 2017 Share Postat Iulie 21, 2017 Superbe peisaje, superba calatorie! Nu cred ca in zilele petrecute prin Norvegia, Suedia s-au auzit claxoane cum se aud la noi in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate