Lucian_M Postat August 26, 2017 Share Postat August 26, 2017 True! Eram şi eu prin zonă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat August 27, 2017 Autor Share Postat August 27, 2017 Inca o plimbare reusita. Vstromu rezista! » Post actualizat in 27 Aug 2017 11:38 Si da, se confunda usor cu Vstromul de 1000. » Post actualizat in 29 Aug 2017 18:35 A venit si MRA-ul. Mai inalt, mai lat. » Post actualizat in 29 Aug 2017 18:36 Mda... poze de pe telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Cum se comporta parbrizul? Vreau sa imi comand si eu si inca nu m-am hotarat ce varianta sa aleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 9, 2017 Autor Share Postat Septembrie 9, 2017 Aveam asteptari mai mari... Este ok, pana la urma, dar: lasa partea de jos din suportul original descoperita si destul de urât, nu este suficient de inalt - iar eu am 1,72 adica mic de inaltime. Pe lânga acesta, mai au unul cei de la MRA, care este mai înalt și cred că ăla este varianta câștigătoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 Eu tocmai astept Givi airflow. Sper sa functioneze. Poate ne vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 9, 2017 Autor Share Postat Septembrie 9, 2017 Da da, sunt curios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 Eu astept sa va luati voi,sa va spuneti parerile,apoi imi iau si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 12, 2017 Autor Share Postat Septembrie 12, 2017 Vii la intalnirea de toamna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 16, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2017 Eu astept sa va luati voi,sa va spuneti parerile,apoi imi iau si eu... Ti-ai luat parbriz? Eu, nemultumit fiind de acest MRA - insa doar pentru ca l-am luat pe cel mic pentru 30 de euro diferenta, am comandat de la Kappa unul care sper sa fie misto: KAF3112. Si tot de la Kappa am luat un suport de gps, telefon etc ce se monteaza in fata, si iti da o vizibilitate mai buna.( KFB3112) Am depasit usor 10 mii de km luna asta, cred ca ma opresc deocamdata - mi-e frig in pana mea! N-am ce sa reprosez motorului: merge frumos, am toate informatiile pe bord, foarte usor de accesat. Confortabila asa cum se stie despre Vstrom. Nu merg viteza, deci am consum mixt de 4,2. La 130 km/h consuma 5, in conditii de pilot fara mare bagaj. Ce sa zic... asteapta set de genti Kappa (poate mos craciun), dar daca l-am scris fara majuscule nu vine, ca e ofticos! O chestie s-a intamplat: s-a cam ruginit o parte din evacuare (toba finala). adica are rugina pe ea, ca o pojghita. Am vorbit la motorteam sa se uite la ea... E drept ca m-au prins niste ploi vara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Noiembrie 16, 2017 Share Postat Noiembrie 16, 2017 O chestie s-a intamplat: s-a cam ruginit o parte din evacuare (toba finala). adica are rugina pe ea, ca o pojghita. Am vorbit la motorteam sa se uite la ea... E drept ca m-au prins niste ploi vara asta Este vorba de partea cromata? Daca da,poti incerca cu WD-40...ungi si apoi stergi cu un burete...iese ca noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 16, 2017 Share Postat Noiembrie 16, 2017 (editat) Cam ce autonomie are vstroama asta noua fata de prima generație de 650? Deși am niște bănuieli referitor la ce o sa spui, sunt și eu curios de comparația cu fostul r1200gs, la motor și ciclistica acum ca a ieșit din rodaj și ai scos-o si din oraș. Editat Noiembrie 16, 2017 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 16, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2017 #DrDre: este vorba de partea neagra, bucata care vine pana in prinderea de cadru. Se rezolva si asta, am incredere... #Jc: nu stiu autonomia de la celalalt model, dar mie imi arata la plin un range de 460 km. Nu am mers niciodata pana la gol, cel mult 350 si am alimentat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Noiembrie 16, 2017 Share Postat Noiembrie 16, 2017 La Vstromul meu (2005) 4,5-4,6/100km.Singur,fara bagaje....consumul mai tine si de stilul de pilotaj...oricum,mai jos de 4.3 nu am scos. Daca ne uitam la prezentarea producatorului,cica ar fi imbunatatit consumul fata de modelele anterioare....ramane sa vad exact de la anul,din primavara cind imi vine modelul 2017... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 17, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2017 Eu am si talentul sa schimb destul de jos, foarte rar o duc in ture, adica mai batraneste... Altfel, tot in 4,5 o gasesti, mai ales daca-i dai autostrada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Noiembrie 18, 2017 Share Postat Noiembrie 18, 2017 Sincer,la o autonomie de peste 400km,eu unul ma declar mai mult decat multumit.Cu atat mai mult cu cat inainte de asta,aveam autonomie de 200Km(Virago 535/rzervor de 11l)...atunci chiar aveam o problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Ianuarie 19, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2018 Am primit si parbriz nou, il am la vanzare pe MRA daca e cineva interesat. Cutie Kappa de 52L, si geanta de rezervor Givi de 20L. Cred ca bag o plimbare zilele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Ianuarie 19, 2018 Share Postat Ianuarie 19, 2018 E Airflow? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Ianuarie 19, 2018 Share Postat Ianuarie 19, 2018 Eu unul,cel mai probabil îl voi incerca pe ăsta:https://madstad.com/products/vstrom-650-2017-up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Ianuarie 19, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2018 Da, Airflow » Post actualizat in 19 Jan 2018 19:22 Simpatic si madstad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 Cu Airflow nu cred ca o sa mai ai probleme...ramane de vazut la 30+(grade) daca te mai ventilezi vre-un pic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 Cu Airflow nu cred ca o sa mai ai probleme...ramane de vazut la 30+(grade) daca te mai ventilezi vre-un pic! Salut! Ai experimentat asta? Eu sper in posiblitatea de reglare a parbrizului ,,,,,,,,,,,,fara el era chiar rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2018 E super inalt parbrizul. Dar este si reglabil. Eu zic ca o sa fiu multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Uratel Airflow-ul ala, parca accentueaza si mai mult aspectul nereusit al partii frontale. De curiozitate, cat are lungimea cu extensia la maxim ? Eu as fi mers pe varianta fixa, fie de la Givi, fie Puig. Ambele au in jur de 44cm inaltime, suficient zic eu pt cineva de inaltime medie. Partea faina la Givi ca se poate cumpara tot de la ei un bracket pt montajul GPS-ului, piesa care se integreaza f fain cu parbrizul (acea bara neagra din poza de mai jos). Prima imagine - Givi D3112ST, a doua - Puig 9719H. Editat Ianuarie 21, 2018 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Ianuarie 22, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2018 Bara de accesorii este montata deja Intr-adevar, parbrizul de la Puig mi se pare foarte misto. Sper sa ma bucur de mai multa liniste cu Airflow, altfel... ia calea bazarului si asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Martie 8, 2018 Autor Share Postat Martie 8, 2018 Sa vin cu update... Am schimbat parbrizul cu unul Puig - sunt mai multumit. Am pus o geanta Kriega pe crash-bar, arata misto. Am pus in aceasta geanta un kit de pana si o trusa de scule, de la Oxford. Urmeaza un kit de prim ajutor, in aceeasi geanta. Am luat un gps tomtom 40, urmeaza montat. » Post actualizat in 08 Mar 2018 14:03 Si poze cu geanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate