silver.alecs Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Salutare tuturor! O vacanță de 9 zile dintre care jumătate am petrecut-o în șaua motocicletei. Și tot cred că nu mi-a fost îndeajuns. Drumuri de coastă impecabile, insule, priveliști panoramice, ce să mai... tot ce și-ar fi putut dori un motociclist. Voi reveni cu siguranță pe aceste meleaguri. In total au fost 3200 de km. Iata si filmuletul: Subscribe la canalul de YouTube daca v-a placut! https://www.youtube.com/c/motobautv Camera: Sony AS200V + iPhone Soft: Adobe Premiere Pro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Foarte fain editat, si faine locurile. Pune si traseul pe maps, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat August 5, 2017 Autor Share Postat August 5, 2017 Multumesc! Am sa revin si cu traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 (editat) Salut, in 19 Aug vreau sa plec si eu spre M. Eram curios si eu de ce traseu ati ales, costuri cazare, daca ati intampinat probleme si cum a fost cu trecerea granițelor ? Editat August 5, 2017 de zyonbv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
San Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Ai cumva un cb1000 si era parcat in fata intrarii din oraselul medieval Kotor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat August 5, 2017 Autor Share Postat August 5, 2017 Da, am un CB1000R si da m-am oprit cateva ore in fata oraselului medieval din Kotor. Era singurul restaurant cu aer conditionat din zona . » Post actualizat in 05 Aug 2017 10:00 Salut, in 19 Aug vreau sa plec si eu spre M. Eram curios si eu de ce traseu ati ales, costuri cazare, daca ati intampinat probleme si cum a fost cu trecerea granițelor ? Mai dureaza un pic pana cand termin harta, insa iti pot oferi cateva repere: - Pitesti, Craiova, Calafat-Vidin - Zlatibor - Muntii Durmitor, Kotor - Dubrovnik, Trpnaj, Zadar, Pag, Karlobag, Plitvice - Belgrad, Craiova, Pitesti, Bucuresti In total calatoria m-a dus pe undeva pe la 4000 de lei (o persoana): - 1000 benzina - 1500 cazarile (foarte scump in Dubrovnik si Plitvice) - 1500 mancare si alte cele (foarte scump in Dubrovnik si Plitvice) Aveti grija cu datele mobile in Serbia si Muntenegru: 12 euro/mb si 2 euro/min de conversatie. Sa nu aveti surprize neplacute. In Croatia este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
San Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Ti-am vazut motorul parcat Eu am fost cu un cb600 si am fost 2 saptamani pe traseul Serbia-Muntenegru-Bosnia-Croatia-Albania-Macedonia-Grecia-Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat August 6, 2017 Autor Share Postat August 6, 2017 Frumos! Ai avut probleme la granita cu Bosnia? Anul viitor sper sa ajung prin Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 6, 2017 Admin Share Postat August 6, 2017 Te rog sa nu mai dai quote sau multi quote la postarea anterioara, pentru a replica ai butonul post mai jos. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
San Postat August 6, 2017 Share Postat August 6, 2017 Nici o problema la granite, atentie la asigurare ca unii o verifica si pe aia sa ai tara acoperita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Salut, Eu am programat sa plec pe 19 spre Muntenegru, iar in a 4 zi vreau sa merg spre Dubrovnik. Problema este ca nu am reusit sa-mi fac Pasaport-ul (este dezastru in Brasov la Pasapoarte), iar pana acolo sunt câțiva KM care sunt pe terioriul Bosniei. Pe Site-ul MAE apare ca cetatenii romani pot trece in Bosnia doar cu Cartea de Identitate. Puteți confirma ? Thanks, Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Da, poti sa traversezi BIH cu CI, nu ai nevoie de pasaport. E sezon full si o sa ai parte de cozi de cativa KM intre Zaton si Klek (la traversarea Bosniei pe litoral) dar baga usurel pe sensul opus, fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Salut. Confirm, se poate intra pe baza de CI. Dar sa ai valabila cartea verde pe Bosnia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Scriu şi eu când ajung acasa câte ceva despre Serbia şi Croaţia. Am postat deocamdată ca să mă abonez la topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat August 10, 2017 Autor Share Postat August 10, 2017 Si eu am prins coada mare (vreo 7 km) cand am intrat din Croatia in Serbia insa m-am bagat printre masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate