alzayr Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Salut, merge cineva maine spre Vama Veche? Cei care doresc ne putem intalni la MOL-ul de la iesirea pe autostrada(bd. Pallady) Cazare : la cort Contact: 0769759344 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 mare grija unde pui cortul, pe la meduza eventual sau in alt camping, ca din punctul de vedere al furturilor chiar s-a stricat vama; daca inainte iti mai scarmau prin cort, daca-l lasai de izbeliste in mama dracu, anul asta, de 1 mai, la doi tovarasi, le-au incercat masinile, noroc ca dormeau in ele si s-au trezit, iar un al treilea prin iunie n-a fost la fel de norocos, parcand-o inspre 2 mai si avea o portiera slaba care fortata se deschidea si ori fix p-aia au nimerit-o sau le-au incercat pe toate, cert este ca l-au lasat fara bani, telefoane, haine...asa ca mare grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat August 10, 2017 Autor Share Postat August 10, 2017 mare grija unde pui cortul, pe la meduza eventual sau in alt camping, ca din punctul de vedere al furturilor chiar s-a stricat vama; daca inainte iti mai scarmau prin cort, daca-l lasai de izbeliste in mama dracu, anul asta, de 1 mai, la doi tovarasi, le-au incercat masinile, noroc ca dormeau in ele si s-au trezit, iar un al treilea prin iunie n-a fost la fel de norocos, parcand-o inspre 2 mai si avea o portiera slaba care fortata se deschidea si ori fix p-aia au nimerit-o sau le-au incercat pe toate, cert este ca l-au lasat fara bani, telefoane, haine...asa ca mare grija Cazare in camping la tanti Elena si echipamentul la ea in casa pentru 5 ron sa isi ia o bere ) Deocamdata am avut noroc in privinta furturilor. Multumesc oricum pentru heads-up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Unde e tanti Elena ? Îmi pot face o rezervare și eu ? Tot cu cortul, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 si la nea panait merge.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat August 11, 2017 Autor Share Postat August 11, 2017 Unde e tanti Elena ? Îmi pot face o rezervare și eu ? Tot cu cortul, evident. https://www.google.ro/maps/place/Camping+Tanti+Elena/@43.751345,28.5695939,17z/data=!4m8!1m2!2m1!1svama+veche+camping!3m4!1s0x0:0x394b5b6744fcbc45!8m2!3d43.7519741!4d28.5732011?hl=en Nu se face rezervare. Mergi si pui cortul, platesti si cam asta este » Post actualizat in 11 Aug 2017 02:51 si la nea panait merge.. Merge doar ca este putin mai departe de plaja, iar cand ai ceva beri la bord conteaza. Acum fiecare pe unde a copilarit:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Ce s-a stricat Vama..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Nu a mai e nimic din ce a fost mai ales inainte de revolutie.....mai sus un pic la Krapets e cat de cat, dar si acolo o sa se strice in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sickfish Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Salutare! Eu plec in cateva ore impreuna cu prietena mea spre litoral. Pe ryta Calarasi - Negru Voda - Vama Veche. Am vrea sa ajungem azi la bulgari sa punem cortul intr-un camping ieftin si bun. Aveti idee unde e cel mai ok? Fara agitatie, doar plaja si un birtut. \m/ si poate mai vine cineva incolo, dupa ora 15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Salut, Cum treci vama la bulgari si mergi pe E87, pana in 10km in regiunea Durankulak, e o bifurcatie din E87 cu un drum care face stanga, e si un indicator albastru cu camping, vezi acolo. Bafta Salutare! Eu plec in cateva ore impreuna cu prietena mea spre litoral. Pe ryta Calarasi - Negru Voda - Vama Veche. Am vrea sa ajungem azi la bulgari sa punem cortul intr-un camping ieftin si bun. Aveti idee unde e cel mai ok? Fara agitatie, doar plaja si un birtut. \m/ si poate mai vine cineva incolo, dupa ora 15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 de cel putin 20 de veri tot aud cum s-a stricat vama ... am fost o singura data pe acolo dar impresia mea e ca a fost o hazna din vecii vecilor ...vad un viitor doar daca se demoleaza tot si repopuleaza cu nemti curati, gen... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 ce melancolie e in aer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Salutare! Eu plec in cateva ore impreuna cu prietena mea spre litoral. Pe ryta Calarasi - Negru Voda - Vama Veche. Am vrea sa ajungem azi la bulgari sa punem cortul intr-un camping ieftin si bun. Aveti idee unde e cel mai ok? Fara agitatie, doar plaja si un birtut. \m/ si poate mai vine cineva incolo, dupa ora 15. Du-te omule la SHABLA cum treci vama din vama veche aprox 23 / 25 km stanga au indicator gasesti acolo loc de campare / liniste / si o bomba unde se mananca peste de nota 10 . Sigur nu vei regreta ,,,, decat jegomani de la noi care-ti iau si pielea de pe tine pt niste servicii de c.c.t . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate