The Mentalist Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 (editat) Cine are chef maine (sambata 26.08) de niste curbe pe la bulgari? Gen Veliko-Shipka-Kazanluk-Gurkovo-Veliko, un fel de Cheia-Siriu doar ca pe la bulgari. Plecare ora 9:30 OMV City Mall. https://goo.gl/maps/ceZAXeXsbXG2 » Post actualizat in 25 Aug 2017 18:22Cica suntem 3, deci se merge. Daca aveti de gand sa veniti fara sa confirmati aveti grija ca la 9:30 am intins-o. Editat August 25, 2017 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Vezi sa aveti asigurarile in regula, plus ca nu strica si unele de sanatate. Stiu ca a pus-o unul rau in Bulgaria si a stricat weekend-ul la 2 colegi. Am intervenit pt ca zici de curbe, si e logic ca se va merge mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 25, 2017 Autor Share Postat August 25, 2017 Mergem in explorare ca nu am mai fost demult pe drumul ala. Asigurari de sanatate am cam sponsorizat degeaba,n-am. Am un cauciuc nou pe spate si vreau sa mai dau cateva ture pana vine frigul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Mergem in explorare ca nu am mai fost demult pe drumul ala. Asigurari de sanatate am cam sponsorizat degeaba,n-am. Am un cauciuc nou pe spate si vreau sa mai dau cateva ture pana vine frigul. o sa ti clantane dinti rau sipka era plina de nisip prin zonele de padure asfaltul s a nasolit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 26, 2017 Autor Share Postat August 26, 2017 N-am mai ajuns decat pana la Veliko. In benzinarie la Smavodene ala ne-a zis un nene ca e inchis Shipka, ceva sarbatoare nationala legata de batalii cu turcii. Am lalait-o si am zis intai sa mancam,apoi ne-a luat lenea si am facut cale intoarsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat August 26, 2017 Share Postat August 26, 2017 Festivalul trandafirilor din Kazanlak Asta se intampla acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 27, 2017 Autor Share Postat August 27, 2017 Da era inchis Shipka , cum a zis ala , sau doar era aglomerat si se mergea greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 (editat) Pana la monument se putea urca .. Nu te lasa sa cobori spre Kazanlak (într-adevăr era politie care te oprea si te intreba unde mergi) ... Noi am plecat de la monument spre Buzludzha pe drumul vechi (nu erau gropi ci cratere ) ) ... Ne.au clantanit dintii pana acolo ... Dar dupa Buzludzha a fost acceptabil Editat August 27, 2017 de yamaha_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Te lasa sa urci pana in varful pasului, coborarea era interzisa ca foarte multa lume urca pe jos, pe sosea. Noi am luat-o pe drumul vechi, din varf se face un drum in stanga si ajunge la OZN. Drum foarte prost, bubuit, mai ales in primii 10 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 27, 2017 Autor Share Postat August 27, 2017 Aha,am inteles,merci. Deci pana la urma avea dreptate bulgarul si decat sa ajungem acolo si sa facem cale intoarsa mai bine am stat la cafele pe terasa la Shtasliveka aia. Bun restaurant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Tot acolo am mancat si noi pe drumul de intoarcere, este cel mai bun din Veliko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Nice! cu Banditul rosu e Zven? N-am mai ajuns decat pana la Veliko. In benzinarie la Smavodene ala ne-a zis un nene ca e inchis Shipka, ceva sarbatoare nationala legata de batalii cu turcii. Am lalait-o si am zis intai sa mancam,apoi ne-a luat lenea si am facut cale intoarsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 28, 2017 Autor Share Postat August 28, 2017 Nice! cu Banditul rosu e Zven? Dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate