nflt Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Te intereeseaza acum si pe tine lucruri din astea, desuete!.... Ce draqului ma, ca doar Ferrari, Mercedes si Boeing sau Airbus se fac la imprimanta 3D... ... cap-coadă sau mai dau și la pilă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 se mai da si la pila Atelierul ala despre care am zis eu are si posibilitatea de calire relativ empirica a pieselor. Ei sunt atasati de o firma care distribuie materiale si repere insustriale (similar cu BADI). Nu spuneti ca piesa este pt o motocicleta pentru ca ezita la orice e legat de moto (sunt constienti ca la astfel de vehicole piesele originale sunt obligatorii) Eu mi-am facut la ei o rola de poliretan care a devenit ghidajul inferior pt lant la dakar (78E OEM) si dupa cateva mii bune de km rezista impecabil » Post actualizat in 28 Aug 2017 05:08@vlad58 - iata linkul inca o data https://www.imperialmachine.com/metal-additive-manufacturing - stiu ca e greu sa dai cateva clickuri intr-un site ca sa gasesti informatia necesara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Salut, Cunoaste cineva in Bucuresti un atelier sau vreun nene priceput care poate face o piulita custom ? Ma refer mai exact la asa ceva: http://www.fanatikbike.eu/26078-thickbox_default/ecrou-colonne-de-direction.jpg Este piulita care se afla la jugul superior, in capatul tevii care trece prin el. Piesa standard arata asa: https://i.ebayimg.com/thumbs/images/g/K6UAAOSwB-1Y5oIG/s-l225.jpg sau asa maxresdefault.jpg multumesc inox sau aluminiu? Stabileste-ti cota de interior - adancimea si te rezolv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 cine printeaza frate o piulitza metalica pe care o gasesti de cumparat la magazin? ati baut gaz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 cine printeaza frate o piulitza metalica pe care o gasesti de cumparat la magazin? ati baut gaz? tot aia care cauta alimentara se duc la alimentara cu google maps, pt o paine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat August 28, 2017 Autor Share Postat August 28, 2017 cine printeaza frate o piulitza metalica pe care o gasesti de cumparat la magazin? ati baut gaz? E o piulita custom. nu e o piesa originala. eu nu am gasit-o la magazine pe la noi. daca stii tu ce magazin o vinde, te rog da o idicatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 E o piulita custom. nu e o piesa originala. eu nu am gasit-o la magazine pe la noi. daca stii tu ce magazin o vinde, te rog da o idicatie. a, magazine romanesti , sa fie si la 5 minute de mers pe jos de unde locuiesti tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 E o piulita custom. nu e o piesa originala. eu nu am gasit-o la magazine pe la noi. daca stii tu ce magazin o vinde, te rog da o idicatie. Da' ce stie sa faca piulita aia? Nu mai lasa sa bata vantul prin gatul furcii? Dar capacul ala de plastic original ce-are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat August 28, 2017 Autor Share Postat August 28, 2017 @superbec si B.B: probabil nu ati urmarit topicul de la inceput. nu e vorba de o piulita pe care o gasesti la magazinul de dupa colt, iar motivul nu este sa nu bata vantul prin gatul furcii (altfel nu ar fi avut gaura in ea). Apreciez sfaturile voastre, dar in cazul asta nu prea ma ajuta cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 mai bine pui anunt la cumparari, poate vad mai multi vanzatori si unul are pe stock altfel daca o comandai de pe net pana acum poate o aveai acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Piulita aia nu este de decor si se strange si ea cu o dinamometrica la un cuplu anume nu e o pilita de la oglinda.... Si atunci este clar ca nu au facut o din fier mort.... vand astea in vedere si ca tii la viata ta pune mana si ia ceva nou si original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 @superbec si B.B: probabil nu ati urmarit topicul de la inceput. nu e vorba de o piulita pe care o gasesti la magazinul de dupa colt, iar motivul nu este sa nu bata vantul prin gatul furcii (altfel nu ar fi avut gaura in ea). Apreciez sfaturile voastre, dar in cazul asta nu prea ma ajuta cu nimic. Acum am vazut ca are gaura in ea... Si totusi, la ce foloseste? De ce esti asa misterios? Si eu am VFR si sunt curios daca mi-ar trebui si mie piulita de-aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat August 29, 2017 Autor Share Postat August 29, 2017 (editat) Acum am vazut ca are gaura in ea... Si totusi, la ce foloseste? De ce esti asa misterios? Si eu am VFR si sunt curios daca mi-ar trebui si mie piulita de-aia. @B.B: nu sunt misterios, dar am postat o intrebare la obiect cu ceea ce vreau. Piulita aia are gaura pentru fixarea unui bile de care prinzi suport de GPS, telefon, pahar, scrumiera, ce vrea muschiul tau. Exemplu: http://www.vfrdiscussion.com/uploads/monthly_03_2015/post-362-0-04212100-1426444288.jpg http://www.vfrdiscussion.com/uploads/monthly_03_2015/post-362-0-50138700-1426444917.jpg Se poate inchide topicul. Rezolv cu userul Cesar. Editat August 29, 2017 de iama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 ceea ce iti doresti tu se poate rezolva si cu o ancora chimica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 @B.B: nu sunt misterios, dar am postat o intrebare la obiect cu ceea ce vreau. Piulita aia are gaura pentru fixarea unui bile de care prinzi suport de GPS, telefon, pahar, scrumiera, ce vrea muschiul tau. Exemplu: http://www.vfrdiscussion.com/uploads/monthly_03_2015/post-362-0-04212100-1426444288.jpg http://www.vfrdiscussion.com/uploads/monthly_03_2015/post-362-0-50138700-1426444917.jpg Se poate inchide topicul. Rezolv cu userul Cesar. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 ceea ce iti doresti tu se poate rezolva si cu o ancora chimica mult, da mult mai elegant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate