RuInCV Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Cum am fost in Thassos in fiecare toamna de cand am luat mobra (cu exceptia primului an) si anul asta mi-am facut rezervare in Potos la Alexandria in perioada 6-8 octombrie. Plecarea va fi vineri dimineata in jur de 06:00 - 06:30. In functie de orarul de la ferry o sa ma decid mai aproape de data plecarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 cum e vremea acolo? se poate face baie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Frumoasa plimbarea de azi:) Tre sa reeditam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Septembrie 18, 2017 Autor Share Postat Septembrie 18, 2017 In principiu se poate face baie, cel putin acum 2 ani s-a putut. Anul trecut am fost in septembrie si a fost chiar confortabil. Depinde mult de cum va fi vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 Sunt interesat. Voiam de mult sa merg,dar pt 3 zile,nu mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Cum am fost in Thassos in fiecare toamna de cand am luat mobra (cu exceptia primului an) si anul asta mi-am facut rezervare in Potos la Alexandria in perioada 6-8 octombrie. Plecarea va fi vineri dimineata in jur de 06:00 - 06:30. In functie de orarul de la ferry o sa ma decid mai aproape de data plecarii. Salve, ce motocicleta ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Septembrie 21, 2017 Autor Share Postat Septembrie 21, 2017 Scrie la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Scrie la profil. eu de pe tel nu vad.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Septembrie 21, 2017 Autor Share Postat Septembrie 21, 2017 Eu de pe tel vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 (editat) Vrea sa se laude ca are doua , sau j-ul nu se pune? Editat Septembrie 21, 2017 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Septembrie 21, 2017 Autor Share Postat Septembrie 21, 2017 Conteaza de ce sa nu conteze Am mers cu J-ul dupa 1200 GS-uri intr-o tura, nu m-a interesat si nu o sa ma intereseze cu ce mobra vine fiecare, atata timp cat poate sustine un ritm decent de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Eu de pe tel (Android) nu imi apare ce motor ai, intrebam ptr a stii ritmul ( poti avea chopper,se merge intr-un fel, pe vitezana in alt fel, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Septembrie 24, 2017 Autor Share Postat Septembrie 24, 2017 Incearca si tu alt browser, eu tot pe Android vad profilul. Ritmul de mers depinde mai mult de rider decat de mobra. Eu am facut drumul asta cu 3 mobre diferite, cu si fara pasager, iar timpul efectiv de mers a fost intre 6h45 si 7h45. De mers acum voi merge cu Tiger-ul (800 XRT 2017 if it helps). S-a postat si orarul de la ferry, planul ar fi sa prindem cursa de 13:15, 14:00 sau 14:30 cel tarziu. Eu mi-am platit deja rezervarea din Potos (Alexandra Beach&Spa), deci daca te intereseaza cauta-ti cazare in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Pfff ,mult vb pe langa..., raspunsu la ce te-am intrebat era fff simplu : Triumph Tiger ,atat Dute tare spre Thessos, nu imi place atitudinea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 care mai esti obraznic ma, ca il pun pe George sa te plesneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Este un buton mic si albastru, ultimul in josul paginii, pe centru, zice ca "full version". Oare ce face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Nu stie sa citeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Gaşca tristilor aka bagatorilor de seama in toate discutiile, revin in forţă !!! » Post actualizat in 25 Sep 2017 15:39 Frate, voi sunteti precum chilotul in c.ur? Sincer ? Va privesc pe voi discutiile de aici ? Chiar vreti cearta pe fiecare discutie in parte ? Chiar sunteti cu...m..ia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 (editat) stai ca n-am fost atent de la inceputul discutiei. avem un baiat care face o invitatie deschisa la un gratar si avem un invitat care zice sa-ti bagi gratarul in ćur daca n-ai mici. poate n-am citit cu atentie, dar aici e o singura persoana cu mooia, in opinia mea. eu sunt aici doar pentru comentarii. Editat Septembrie 25, 2017 de zahei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 stai ca n-am fost atent de la inceputul discutiei. avem un baiat care face o invitatie deschisa la un gratar si avem un invitat care zice sa-ti bagi gratarul in ćur daca n-ai mici. poate n-am citit cu atentie, dar aici e o singura persoana cu mooia, in opinia mea. eu sunt aici doar pentru comentarii. boss ...vin si eu cu o intrebare: gratarul de bagat in poponeata este cu mici sau cu ceafa??? sa stiu daca aduc mustar sau salata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Septembrie 27, 2017 Autor Share Postat Septembrie 27, 2017 Trăind în cercul vostru strâmtNorocul vă petrece,Ci eu în lumea mea mă simtNemuritor şi rece. » Post actualizat in 27 Sep 2017 10:30Wow ... uite ca si-au facut moderatorii treaba si au mai facut curat prin tampeniile debitate pe aici. Color me surprised Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 deci ... THASSOS.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 Asadar, ramane valabil pentru vineri dimineata? Cati plecam? (sunt inca 80% sigur ca vin)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 4, 2017 Autor Share Postat Octombrie 4, 2017 Deocamdata nu a confirmat nimeni 100%. Eu sigur plec. Planul ar fi de plecat la 06:00, daca reusim totusi sa ne strangem hai sa zicem un 06:30 la benzinaria OMV din 1 Decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 eu plec de maine si nu cu noaptea in cap preconizez undeva la 7-7.30 nu am cazare luata asa ca ma orientez dar in zona potos incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate