sorin 666 Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 In Potos recomand hotel Muses. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 4, 2017 Autor Share Postat Octombrie 4, 2017 eu plec de maine si nu cu noaptea in cap preconizez undeva la 7-7.30 nu am cazare luata asa ca ma orientez dar in zona potos incerc Te intorci duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 Sambata sau duminica ...in fct de cum este vremea Sincer as vrea sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 pot rade in avans? achim poate pleca si la ora 10, ca tot primul o sa bea cafeaua in thassos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 pot rade in avans? achim poate pleca si la ora 10, ca tot primul o sa bea cafeaua in thassos. da,...asta cum vede curbe zici ca vede 3,14XDE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 Eu plec saptamana viitoare 13-15.10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 Eu plec saptamana viitoare 13-15.10Pleaca ca la tine se poate ..Eu ma bag iar sluga' de luni ca prea am colindat o vara asta ... si nu pot sa i cer omului deja zi libera » Post actualizat in 05 Oct 2017 17:27 in bg se lucreaza la strazi deci asfalt rascait si nisip/pietris 17 grade in bg 23-24. grecia si thassos 3 radare si un echipaj la linie continua in bg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 6, 2017 Autor Share Postat Octombrie 6, 2017 Pe dealurile de dinainte si dupa Byala se asfalteaza. Semafoare, portiuni decopertate, tot tacamul... Te deviaza direct pe DN6 al lor inainte de Gurkovo, dar printr-un drum numai valuri si gropi. De la Dimitrovgrad spre Haskovo se circula pe un singur sens pt 7-8 km, tot asa se asfalteaza drumul ala expres. Prins ferry de 14:00, soare si frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 la cat ne vedem la irene ca eu merg spre castro sa filmez ca am zacut 2 ore pe plaja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Bine Cristi, sper ca si we urmator sa fie la fel de frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 6, 2017 Autor Share Postat Octombrie 6, 2017 Apa e buna, tocmai ce m-am intors de pe plaja. Surpriza naibii, plaja era plina, abia am gasit 2 sezlonguri. Ne vedem la Irene la 17:30, ne e cam foame. » Post actualizat in 06 Oct 2017 14:54Hai odata, se raceste calamarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 ce ora e aia de mancat in grecia... sunt la apus pe terasa la alexandra .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 ce ora e aia de mancat in grecia... sunt la apus pe terasa la alexandra .... Romanticule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Apus de soare și în București.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Bine Cristi, sper ca si we urmator sa fie la fel de frumos! nu ai vrut sa vii cu mine sa te tin de mana la apusul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 duminica o sa fie vreme nasoala la intoarcerea in bucuresti. coduri, alte alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 si maine la fel.... asta e motociclismul am avut 2 zile la 24 grade .... acum platesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 7, 2017 Autor Share Postat Octombrie 7, 2017 (editat) Deocamdata nici urma de furtuna aici. Au fost ceva nori de dimineata, la imbarcarea pe ferry ianachim mi-a zis ca nu se vede continentul, momentan soare si frumos. Mai sunt ceva nori, dau o tura de insula si daca tine soarele mai fac o baie in mare Daca nu vine furtuna sa aduca apa rece din larg o sa puteti face baie si weekendul viitor. Om vedea cum o fi maine la intoarcere, am mai avut un cod fasait data trecuta, living the moment ... P.S. Alexandra e aproape plin. Full azi dimineata la micul dejun. Editat Octombrie 7, 2017 de RuInCV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Octombrie 7, 2017 Share Postat Octombrie 7, 2017 Deocamdata nici urma de furtuna aici. Au fost ceva nori de dimineata, la imbarcarea pe ferry ianachim mi-a zis ca nu se vede continentul, momentan soare si frumos. Mai sunt ceva nori, dau o tura de insula si daca tine soarele mai fac o baie in mare Daca nu vine furtuna sa aduca apa rece din larg o sa puteti face baie si weekendul viitor. Om vedea cum o fi maine la intoarcere, am mai avut un cod fasait data trecuta, living the moment ... P.S. Alexandra e aproape plin. Full azi dimineata la micul dejun. Stai la Alexandra? Este deschis si WE urmator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 7, 2017 Share Postat Octombrie 7, 2017 pe insula mai ca se insenina pe continent nori grosi fara ploaie pana in macaza cu 17 grade la greci makaza in ceata cu 6 grade bulgaria de la stara zagora poair la greu si un vant naprasnic 2 km inam mers cu 30 la ora inclinat rau pe sipka ploaie si 2 GRADEEEE popas in veliko la masa si incalzit cu ceai cu rom si un vin rosu inca 170 km de ploaie si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Octombrie 7, 2017 Share Postat Octombrie 7, 2017 Da-i 'nainte cu grija la aderenta redusa pe frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 7, 2017 Autor Share Postat Octombrie 7, 2017 Acum ploua si in Potos, dar tura de insula a iesit foarte bine, au fost 22-25 de grade, o placere sa invarti roata. Alexandra e deschis cel putin pana la sfarsitul lui octombrie, posibil si dupa. La ce ocupare au acum in extra, extra sezon tampati ar fi sa nu-l tina deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Ce sa zic, ma maninca invidia... Poate reusesc saptamana viitoare. Sa ajungeti cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 8, 2017 Autor Share Postat Octombrie 8, 2017 A plouat de dimineata, drumul spre ferry vreo trei sferturi ud sau cu baltoace. Pe continent e soare, in Bucuresti prognoza e de ploaie toata ziua, om vedea cum o fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Ce sa zic, ma maninca invidia... Poate reusesc saptamana viitoare. Sa ajungeti cu bine! Salut, o sa iti scriu aici ora intalnirii si locul (probabil OMV 1 Decembrie). Data: 13.10.17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate