Sari la conținut

Problema Honda Cbr 1000RR.


veltzyy
 Share

Postări Recomandate

Salutare,

 

Ieri am iesit cu motorul la o tura de 5-60km. Toate bune si frumoase! Cand m-am intors spre casa, pe autostrada am avut o intamplare nefericita:

Mergeam cu 120 in viteza a 4-a eram in accelerare la 5000rpm, imi sare dintro data la 8000rpm(cred ca a sarit din viteza sau ceva) si cand revine se aude o pocanitura!

Am apasat ambreiajul si am tras pe banda de urgenta de unde l-am remorcat pana acasa!

Azi cand l-am pornit se auzea bine dar suiera ceva asemanator turbinei la masina dupa care niste pocanituri de zici ca s-a rupt ceva inauntru.

Are cineva ideea ce s-ar fi putut strica? Am mai avut probleme cu saritul din viteza a 4-a si intra singur inapoi! Plus ca din 1 in 2 cateodata intra greu.

Multumesc anticipat,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dude, ideea e ca tre' sa mergi la service , sa ti se faca o constatare si sa primesti un deviz estimativ dupa care tre' sa scoti banu' si sa platesti. Da, o sa fie scump! De fapt nu scump, o sa fie cu sume cu 3 zero.uri, in ron.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din ce an este motocicleta? Uita-te pe net cat te costa un propulsor complet pentru ea. E posibil sa iesi mai ieftin si mai bine asa. Din cate stiu pentru a face interventii la cutia de viteze trebuie desfacut tot, lucru costisitor atat ca si piese cat si manopera. Plus ca nu ai garantia faptului ca va iesi ca inainte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Orice spargere de pinioane lasa urme in interiorul cutiei de viteze, zone de polizare sau chiar fisuri. Inteligent ar fi sa se demonteze integral carterele motorului si sa se inspecteze temeinic, inainte de a fi catalogate drept compromise.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se desface motorul, se curata carterele si se inspecteaza temeinic. E scumpa operatiunea. Se poate merge si la risc, totusi manopera de inlocuire a cutiei de viteze la modelul acesta e foarte ieftina, o cutie second e maxim 200euro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...