marcone Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 (editat) Motocicleta e un CBR combinatie de culori destul de nou cu numere de Anglia, cu semnalul stanga fata rupt si cam atat, pusa pe cric cand am trecut eu pe la 19.50. Motociclistul din pacate nu arata deloc bine, era intins pe trotuar cu lume stransa in juru-i. Politia era deja la fata locului, ambulanta nicaieri si nici nu cred ca ar fi putut ajunge prea repede tinand cont de trafic. Multa sanatate si fara bani la popi. Editat Octombrie 12, 2017 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 (editat) Nasoala intersectia aia... 6 strazi si niciun semafor Editat Octombrie 12, 2017 de MotoRocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Si mie mi-e frica in intersectia respectiva, si asta in masina, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 13, 2017 Autor Share Postat Octombrie 13, 2017 Accidentul s-a petrecut inainte cu vreo 20m de trecerea de pietoni coborand dispre Filaret, deci nu in intersectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Si mie mi-e frica in intersectia respectiva, si asta in masina, Cand e frica nu e bine.Fa niste ture prin ea noaptea cand e libera s o inveti. Usor.relaxat.fara stress. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 cum adica iti e frica de intersectie?!! unde ai luat carnetul, la sala de bingo?!?? belesti ochii la toti istetii si treci usurel fara sa te bagi in seama. mai e o varianta, te dai jos si o impingi peste trecerile de pietoni, da' nic asa nu e foarte seafe! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Traversez zilnic in drumul spre birou intersectia in cauza. Este cat se poate de clar cine si unde are prioritate. Acum, ca unii forteaza pentru ca probabil sunt satui de cat au asteptat, ei bine, asta este o cu totul alta poveste. "Problema" e alta, drumul de coborare este oarecum serpuit, se "prinde" ceva viteza iar trecerea de pietoni este amplasata o idee mai sus, situatie care impune actionarea franei ceva mai devreme. Pietonii traverseaza cu frica, si pe buna dreptate, au fost N evenimente in zona. Nu stiu motivele pentru care a cazut colegul nostru, oricum ar fi, insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 14, 2017 Share Postat Octombrie 14, 2017 cum adica iti e frica de intersectie?!! unde ai luat carnetul, la sala de bingo?!?? belesti ochii la toti istetii si treci usurel fara sa te bagi in seama. mai e o varianta, te dai jos si o impingi peste trecerile de pietoni, da' nic asa nu e foarte seafe! ))) Exagerezi. E o intersectie periculoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 14, 2017 Share Postat Octombrie 14, 2017 Auzi mah le e frica de intersectii ) Trec pe acolo in fiecare zi, ce e asa de deosebit? Probabil voi nu mergeti nici noaptea nicic and ploua ) Kamikaze cu permis sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 14, 2017 Share Postat Octombrie 14, 2017 am o intersectie asa de nasoala ca eu trec prin ea numai cu ochii inchisi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 14, 2017 Share Postat Octombrie 14, 2017 ) Te inteleg perfect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate