Andrei-LKY Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 Noua jucarie, un cbr 600rr 2004, motocicleta relativ intretinuta, a stat pe bara 4 ani apoi in 2016 urmand sa fie inmatriculata in RO. Am toata iarna la dispozitie sa pun ce este mai bun pe ea:D Lista va fi updatata pe masura ce achizitionez piese noi: Ce am pus deja(piese noi): kit lant format din lant DID + pinioane JT, anvelopa fata dunlop d212 gp pro2(ma gandesc la spate, nu sunt decis inca), filtru de aer BMC, kit complet suruburi carene in codul de culoare al motocicletei, revizie furca(simeringuri all balls praf+ulei iar uleiul motul 10w factory line), filtru de ulei k&n inca nu am luat uleiul sa il schimb, rulmenti+simeringuri roata spate. Ce intentionez sa pun(piese noi): Schimb de anvelopa spate cu ceva aderent, indicator de treapta healtech, quick shifter healtech, sa schimb si uleiul(motul 300v), un parbriz double bubble, rulmenti+simeringuri roata fata. Am inlocuit+curatat(etrieri+pompa) lichidul de frana cu Motorex dot 5.1(atentie, nu dot5 care este cu totul altceva). 36.000 km reali Ca si plusuri la cumparare aceasta a avut "pe ea" toba Marving(nu stiu sa va dau detalii este ceva de mijloc intre ceva sport si ceva stock, sunetul pentru mine este foarte placut, suficient ca un pulitai sa iti ia certificatul:)) ), scarite Valter Moto, suport numar Valter Moto. Pe durata iernii o sa caut si niste carene de fibra noi pentru a ma da 4fun pe circuit. Sfaturile sunt bine venite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 N-arata rau de loc. Sa te bucuri de ea multi kilometri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 Am eu un set de carene de circuit pentru modelul tau de motoreta. https://www.olx.ro/oferta/carene-circuit-honda-cbr-600rr-03-04nu-suzuki-yamaha-kawa-ducati-ID8GZuB.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Noiembrie 19, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2017 N-arata rau de loc. Sa te bucuri de ea multi kilometri! Multam, asemenea! Am eu un set de carene de circuit pentru modelul tau de motoreta. https://www.olx.ro/oferta/carene-circuit-honda-cbr-600rr-03-04nu-suzuki-yamaha-kawa-ducati-ID8GZuB.html Prefer sa merg pe fibra pe circuit, prefer ceva nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Prefer sa merg pe fibra pe circuit, prefer ceva nou. Foarte bine! Gasesti carene de fibra noi la userul de pe forum @cmd. Pretul per set pentru modelul tau costa 350-380 Euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2017 Am luat deja legatura cu dansul, nu are de modelul meu. Am gasit pe cineva din bacau care le fabrica si are si la vanzare deja facute, arata bine sa vad ce rezolv cu el. » Post actualizat in 21 Nov 2017 12:48 Nu merge sa dau edit la posturile anterioare pentru a updata lista:(( azi a venit standerul fata luat de blackfriday la 139ron, am pus capete ghidon noi si semnalizari fata perfect fit pentru spatiul acela ramas pe carena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 revizie furca(simeringuri all balls praf+ulei iar uleiul motul 10w factory line) Furca showa nu functioneaza cu 10W ci cu Showa SS8 - 36.47/7.24 cSt. allballs sunt niste gunoaie iar la circuit nu ai nevoie de simeringuri de praf. Amortizorul spate se serviseaza chiar mai des decat fata dar 99% din oameni nu o fac. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2017 Circuit 4fun, in manualul de reparatie este dat 10w ca ulei, cel putin mie mi se pare foarte ok cum lucreaza furca. Astept sa vina rulmentii fata, cei vechi se pare ca erau din fabrica:)) rugina multa, vaselina lipsa, risc de a se gripa mare, pentru rulmentii noi este nevoie sa astept 10-14 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 24, 2017 Share Postat Noiembrie 24, 2017 În manual este SS8. Uleiurile de furca, chiar dacă au indice identic au vascozitati diferite. Evita Motul. E scump și prost. În plus 10w e prea vâscos si valvele vor merge prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 24, 2017 Share Postat Noiembrie 24, 2017 la circuit nu ai nevoie de simeringuri de praf. Asta la nivel cel putin PRO. Dar pana acolo, macar o furca buna si setata corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 24, 2017 Share Postat Noiembrie 24, 2017 Asa e! Setup-ul corect pleaca intotdeauna de la uleiul din amortizor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Noiembrie 29, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2017 Moto a primit mansoane + capete ghidon noi. Urmeaza sa dau in comanda carenele de circuit saptamana ce vine. » Post actualizat in 29 Nov 2017 14:11 Edit: Comandat Metzeler Racetec rr k2 medium pentru spate. Chiar sunt curios cat este de eficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 Nu am avut RR, doar Racetec K2 si K3 de-a lungul anilor si pot spune ca sunt printre preferatele mele. Acum am trecut la din alea de strada, Dunlop Sportsmart 2 Max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Decembrie 1, 2017 Autor Share Postat Decembrie 1, 2017 La o temperatura de 20-30 de grade care ti s-a parut ca adera mai bine pe linie dreapta la accelerari pe treapta 1, pe curbe... » Post actualizat in 01 Dec 2017 18:35 Edit: temperatura exterioara* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 Ca sa-ti raspund strict la intrebare, K2. Dar depinde si cum stii sa manevrezi mobra. Poti incerca in primavara niste ture la Secuiesc sau Adancata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Decembrie 9, 2017 Autor Share Postat Decembrie 9, 2017 A ajuns si anvelopa spate, k2-ul, am comandat si carenele de pista, in 5-6zile ar trebui sa fie gata. » Post actualizat in 19 Dec 2017 18:49 Carenele de circuit sunt in stadiul de vopsire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate