Doctor X Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Dar de seul de oaie nu a auzit nimeni? Mă, tu ai citit Chiril Tricolici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Avem 100 de feluri de metode moderne de intretinut lantul cu tot felul de spray uri si pierdem vremea sa dezbatem metode practicate cu juma de secol in urma. Inteligent, nu gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Seu de oaie amestecat cu grafit, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Donez lanturi de combine agricole, in stare buna. Nici alora nu le place vaselina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Avem 100 de feluri de metode moderne de intretinut lantul cu tot felul de spray uri si pierdem vremea sa dezbatem metode practicate cu juma de secol in urma. Inteligent, nu gluma! Plm, cu juma de secol în urmă, unele mobre veneau cu ungător automat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Pe bune? Si bagai vaselina in el, asa i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Pe bune? Si bagai vaselina in el, asa i? Am zis eu așa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Subiectul aici e vaselina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Ba dar cum vine asta ma speedykEy, inainte dadeai cu vaselina, si acum te duci la casa de vacanta sa vezi peria de wc. Pai nu e ma ea viata frumoasa????? E, maestre, nu ma plang... » Post actualizat in 16 Jan 2018 20:29 Si nu am observat ca ar fi trebuit sa intind lantul mai des decat faceam si inainte La enduro se intinde lantu'?! » Post actualizat in 16 Jan 2018 20:34 Subiectul aici e vaselina Spre rusinea noastra... » Post actualizat in 16 Jan 2018 20:35 Plm, cu juma de secol în urmă, unele mobre veneau cu ungător automat. Pai da, ma, da' si atunci ca si acum juma' de secol la ei era mai misto ca juma' de secol la noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Subiectul aici e vaselina Vaselina are cu totul alte întrebuințări decât ungerea lanțului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Corect!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 Pt aia exista Ultra Glide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 Aia e o versiune de Harley Davidson? Pai da.... Aia are curea, deci ciu-ciu vaselina pe lant. Am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 Lanturile noi cu o/x/y/ ringuri nu necesita cine stie ce intretinere. O/x/y/z ring-urile pentru asta sunt puse, sa tina unsoare originala in role, care e un fel de vaselina alba. (cine a montat un lant nou stie ca vine cu un pliculet de unsoare de pus la zaua de inchidere). Asta e la interior. La exterior pt frecusul dintre lant si pinioane e buna orice unsoare, dar nu in exces. Excesul produce doar mizerie si aduna praf. Din experienta pot confirma si eu ca un lant bibilit m-a tinut la fel de mult ca si un lant ne-bibilit. Momentan folosesc orice porcarie de spray care unge de la lidl sau similar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 Aia e o versiune de Harley Davidson? Da, dar si o versiune d elubrifiant pentru intrarea prin spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate