nike Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 (editat) Cu moto nu merg decat daca o iau pe platforma. La celelalte curse la care am fost, am vazut pe pielea altora ce inseamna sa mergi pe doua roti. Decat sa cari casca/geaca si o sticla cu apa, mai bine cari un scaun pliabil si o naveta de bere. Lasa-mi un semn si daca ma decid sa merg, lingem pe acolo niste beri. cam nebunia asta ma asteapta acolo... sincer nu stiu ce curse or mai ramane de facut )) Editat Mai 15, 2018 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 La Brno mai merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 @Zair, stiu ce zici, dar nu o sa mai am foarte mult timp liber, plus ca eu plec din UK, ajung repede acolo. Tu de unde pleci/cu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 20, 2018 Share Postat Mai 20, 2018 @Zair, stiu ce zici, dar nu o sa mai am foarte mult timp liber, plus ca eu plec din UK, ajung repede acolo. Tu de unde pleci/cu ce? Am inteles, nu stiu inca cu ce plec. Cred ca voi alege totusi un avion in detrimentul masinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 Cred ca o sa iau o piatra-n gura si voi merge si eu in premiera la o cursa live. Am niste rude prin zona Rimini si am decis sa merg la Misano la cursa de pe 9 septembrie. Preturile mi se par foarte mari, cum nu sunt chiar tifos extrem as lua in zona de acces general, am vazut ca ar fi cam 95E pentru ziua cursei. Se pot lua bilete si altfel decat pe site-ul motogp direct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 Cred ca o sa iau o piatra-n gura si voi merge si eu in premiera la o cursa live. Am niste rude prin zona Rimini si am decis sa merg la Misano la cursa de pe 9 septembrie. Preturile mi se par foarte mari, cum nu sunt chiar tifos extrem as lua in zona de acces general, am vazut ca ar fi cam 95E pentru ziua cursei. Se pot lua bilete si altfel decat pe site-ul motogp direct? Mai sunt diversi care vand printre care si circuitul, da nu difera mult preturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Mai sunt diversi care vand printre care si circuitul, da nu difera mult preturile. Da, seamana foarte mult cu familia Becali ce vindea pe vremuri bilete supraestimate la cinema Patria. Bai Niko, daca cumperi de la unii d-astia... o sa innebunesc de ras. Mai ales ca te si cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Da, seamana foarte mult cu familia Becali ce vindea pe vremuri bilete supraestimate la cinema Patria. Bai Niko, daca cumperi de la unii d-astia... o sa innebunesc de ras. Mai ales ca te si cunosc Ideea e ,e musai sa iau de pe MotoGp.com sau pot sa ma duc acolo la intrare la circuit si sa iau bilet in duminica aia? Oricum imi iau la "free acces". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 anul trecut la Mugello am luat de la fata locului cu 90-100E , daca e mai ieftin pe motogp.com, ia de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 anul trecut la Mugello am luat de la fata locului cu 90-100E , daca e mai ieftin pe motogp.com, ia de acolo. Cand am verificat ultima data era vreo 94E pe site. Ideea e ca nu stim exact cati o sa fim, de aia as lua direct de acolo. Ca daca zice ca vine si catzel si purcel (verisoara care va fi cam insarcinata la mom ala) si dupa aia renunta, pierdem banii aiurea. Asa ca s-ar putea sa ramanem la varianta direct de acolo. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Bre, nea ZaiR, imi zice ca nu primesti PM. Da matale din butoane acolo si fa ceva. P.S. Merg la Assen cu inca un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Ideea e ,e musai sa iau de pe MotoGp.com sau pot sa ma duc acolo la intrare la circuit si sa iau bilet in duminica aia? Oricum imi iau la "free acces". poti lua in ziua respectiva. Interesante sunt calificarile de vazut la pista. Cursa se vede in camping Bre, nea ZaiR, imi zice ca nu primesti PM. Da matale din butoane acolo si fa ceva. P.S. Merg la Assen cu inca un prieten. Pe bune??!! Mama-mama!!! Hai ca o calculez si vedem cum facem. Rezolv si cu casuta imediat )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Nu stiu ce sa zic, e spectacol si in quali, doar ca acolo cauta fiecare sa aiba liber in fata, in cursa cand vin in hoarda ti se zbarleste parul pe spate! Iar daca vezi si startul, cu toate motoarele turate si cum se reped toti catre primul viraj, pfuuuu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Bun, am rezolvat! Urmeaza sa ne ocupam de tricouri cu degete ridicate catre #darquez si #mragnea pentru Assen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 12, 2021 Share Postat August 12, 2021 e cineva interesat să meargă la (probabil) ultima cursă a lui rossi în motogp din italia? 19 septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate