andrei111 Postat Aprilie 9, 2018 Autor Share Postat Aprilie 9, 2018 Eater- și mie îmi place piesa. Dar puriștii blackului te vor crucifica:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Gata! M-am dat jos de pe crucea puristilor si zic s-o luam incet, fiind pana'n 7. Manowar - Kingdom come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Buna dimineata. Sa continuam petrecerea, zic Dimmu Borgir - Mourning palace live forces of the northern night. O combinatie reusita de rock si symphony. Poate cea mai reusita Ce tare e trompetistul ala Oricum, am ascultat tot concertul, e misto asezat in scena. In Flames cu Emilia Feldt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 (editat) Dap, e penal. Iar comentariile sunt delicioase. In aceeasi tema Dimmu Borgir - Interdimensional Summit Editat Aprilie 10, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Nu stiu daca s-a pus asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 and the prize goes to... In Flames - elevator metal friendly - cel mai concis comentariu https://www.youtube.com/watch?v=kTGVE8S2nT4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 10, 2018 Autor Share Postat Aprilie 10, 2018 Buna dimineata! Ceva din timpurile bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Dupa masa de pranz, pentru o digestie corecta, se recomanda Therion - summernight city Enjoy! » Post actualizat in 10 Apr 2018 15:50 Asa...pemla lasarea intunericului, va propun spre auditie Immortal -All shall fall Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 neatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Zic sa incurajam putin scena metalului romanesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Lake of tears - Twilight. Oleaca mai "soft" dar, mie imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Lake of Tears ascult acum, pe ultima suta de metri de serviciu: https://www.youtube.com/watch?v=Ek3RXF6jzkg&list=PLXrqWJ2anSAweKJLnZf7Dtlu2zm9oTkdr&index=5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Ceva cu influente orientale dar care suna...intr-un fel... Amorphis - Death of a king Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Sa mai ascultam niste muzica buna, zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Daca nu au mai fost Melechesh, black/death, israelieni la origine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 Buna dimineata. Sa incepem cu ceva "spirit rising": Sabaton - Primo victoria. » Post actualizat in 13 Apr 2018 04:51 Si apoi, putin Motorhead - Brotherhood of men https://youtu.be/xnEZTXctd4c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 13, 2018 Autor Share Postat Aprilie 13, 2018 Buna dimineata tuturor! @eater- ia de aici sa nu mai doara! Candva aveam o obsesie pentru piesa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 Si de la mine, fara numar, fara numar, fara numar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 Da, da... fara numar de la nashu' mare. Nu mai doare Andrei. Iar vestile sunt bune. Se pare ca in 3-4 zile ma "lasa la vatra". Pana atunci, luati de aici: Sabaton - Man of war Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 Link: Marduk, Ragnarok, Infernal War - 05 Mai (Brasov) ^ mi-a placut cel mai mult perioada cu Legion la voce, dar suna bine si acum Bel-Merodakh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 "Those of the Unlight" mi se pare cel mai bun album de la Marduk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 Una din cele mai buna voci rock feminine, dpmdv Guano apes - innocent greed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 Cred ca e misto sa o ai pe asta prietena https://www.youtube.com/watch?v=PRaPlX76leM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Muhahahahahaaaaa.... Imi imaginez cum suna o cearta in familie cu aia. Buna dimineata. De trezire... Disturbed - Indestructible Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 14, 2018 Autor Share Postat Aprilie 14, 2018 Buna dimineața! Au avut de curând concert in București! Și că tot vorbim de concerte, Marduk și Infernal War pe 5 mai la Brașov. Sper sa ajung. La 45 de lei biletul merita:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate