Metal Heart Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Tot am ascultat albumul asta in ultima vreme. Nu e rau deloc. » Post actualizat in 24 Apr 2018 14:07Nu-mi vine sa cred ca au trecut mai bine de douaj de ani de cand am ascultat asta Da, stiu, sunetul e la pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 24, 2018 Autor Share Postat Aprilie 24, 2018 Ehei, am avut caseta cu albumul asta. Ce amintiri:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Salutam. Am revenit dupa a 2 a interventie la picior. Asadar, desi Lake of Tears sunt de obicei cam soft, au albumul asta: Greater Art. Va propun spre audiere melodia: Lake of tears - Netherworld Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 (editat) Neatza, neatza. Sa ne mai clatim putin ochii...cu fetele din videoclip. Rammstein - Keine lust Editat Aprilie 25, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Neata si din partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 25, 2018 Autor Share Postat Aprilie 25, 2018 Buna dimineata Nu stiu, cumva pare gresit sa spunem ca Lake of tears sunt soft. Soft in comparatie cu ce? Au stilul lor, care s-a mai schimbat de-a lungul anilor. Gothic-ul nu prea este mai soft sau mai hard. zic eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 andrei111, foarte faina Come night I reign. Uitati ceva mai nou si poate mai hard din partea lor. Pentru mine tot cele vechi sunt mai misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Neatza la amiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Ehei, am avut caseta cu albumul asta. Ce amintiri:) Inca o am Din pacate mai nou God i-au descoperit pe daci, in Portugalia.. Eu unul ii preferam cand erau "preacrestini" » Post actualizat in 25 Apr 2018 10:22 Pana una alta, tot ascult pe repeat (da, stiu ca am mai pus link-ul pe la inceputul topic-ului) Sper ca mai sunt amatori de asa ceva printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 (editat) @andrei: am acasa tot ce au scos astia de la LoT inclusiv Moons and Mushrooms. Mie mi se par soft. Da, au stilul lor gothic inconfundabil, dar majoritatea pieselor sunt cam ...balade. ....parerea mea.... @Valah: interesanta chestia aia pe repeat. Va propun asta: Haggard - The hidden sign. Buna dimineata. Editat Aprilie 26, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 26, 2018 Autor Share Postat Aprilie 26, 2018 Neata! De pe vremea cand majoritatea eram nici macar pustani:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Sper ca mai sunt amatori de asa ceva printre noi. Tari rau mexicanii on track » Post actualizat in 26 Apr 2018 20:39 from Russia with love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 tata lor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Buna dimineata Slayer - Angel of death. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 (editat) Editat Aprilie 27, 2018 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Neata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Ne inchinam, pay respect to the man si apoi dam play. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Ne inchinam, pay respect to the man si apoi dam play. Genial! Zeul tot zeu ramane... Nu ascultasem niciodata Hendrix cantand la acustica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Mda... Ceva mai nou: The prodigy - The day is my enemy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 » Post actualizat in 27 Apr 2018 18:10Si o colaborare faina: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 (editat) Neata. Fara In Flames / Slayer... viata e pustiu Asta era!!! Editat Aprilie 27, 2018 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Buna dimineata. Una dintre cele mai reusite declaratii de dragoste.... Rammstein - Te quero putta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Una dintre cele mai reusite declaratii de dragoste.... Daca tot suntem la capitolul asta.. ceva la care nu ma asteptam de la Tormentor (Black Metal, Hungary) Pentru cine nu stie, Tormentor e trupa lui Attila Csihar (a Hungarian black metal vocalist, best known for his vocal work on the album De Mysteriis Dom Sathanas by Mayhem) Sa ne aducem aminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Pai da. Cine zicea ca nu exista sentimente de partea intunecata? Muhahahahahahaaaaa..... Sa trecem totusi in alt registru cu Kreator - Hordes of chaos » Post actualizat in 29 Apr 2018 07:47 Buna dimineata. Asa...ca pentru o zi insorita de duminica, zic sa incepem cu Sepultura - Dead embryonic cells Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 30, 2018 Share Postat Aprilie 30, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate