Grigore1 Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Salutare tuturor! Am vrut sa verific sistemul de reglare ( si ulterior fixare ) al oglinzii , sistem ce se compune din doua piese care se infileteaza mama-tata si string astfel capatul tijei de la oglinda. Imi este imposibil sa le desfac , am incercat WD40 lasat la muiat zile intregi , am incalzit partea mama de surub , nimic , Cheile ce le folosesc sint de buna calitate si totusi forta este atit de mare ca deja se vede clar urma de solicitare pe piulite. Asta este prima oglinda ,,,,,, la a doua nici nu indrznesc sa ma uit sa verific de frica. Ati intilnit problema asta? Ce ma sfatuiti ? Multumesc P.S. Am gasit pe alte forum-uri cam cum ar fi situatia , la ei insa s-a deblocat relativ usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Vezi ca e filetul pe stanga la oglinda din dreapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Vezi ca e filetul pe stanga la oglinda din dreapta! Cred ca e invers daca oglinda e pe exterior, ca s-o stranga vantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Februarie 21, 2018 Autor Share Postat Februarie 21, 2018 Le-am gidilat in toate partile.....of! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Deci de pe ce parte e oglinda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Februarie 21, 2018 Autor Share Postat Februarie 21, 2018 Dreapta ...........o sa mai incerc in seara asta , oricum , am incercat de la inceput chestia asta ,,,poate m-am pacalit,,,,,revin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Deci filet normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 "s-o stranga vantul?" Ideea e sa nu se rupa cand o trantesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 "s-o stranga vantul?" Ideea e sa nu se rupa cand o trantesti! el vrea sa desfaca alt filet boss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 My bad, acu' vad ca acolo "e" multe filete, nu 1 + contrapiulita lunga cu guler care permite blocarea in pozitia dorita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 carpa umeda pe bratul oglinzii , foc pe ce vrei sa desfaci ... si daca ai de unde sa faci rost de un knipex cobra .... kktul ala de piulita cu 4 tesituri il rotunjesti si cu skrap-on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 (editat) Superbe am dat la search si am vazut ce e knipex cobra dar nu am gasit rezultate la skrap on..ce e aia? Editat Februarie 21, 2018 de pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 incearca Snap-on ... s-crap on e o "porecla" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 ''Ea'' ştie doar de strap on. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 ''Ea'' ştie doar de strap on. Crezi ca i-ar creste puterile initiatorului daca ar fi impins de la spate cu asa ceva si ar desface oglinda? Cobra e mai smecher dacat aligatorul? Ca de unul din asta trag de vreo 15 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Crezi ca i-ar creste puterile initiatorului daca ar fi impins de la spate cu asa ceva si ar desface oglinda? Cobra e mai smecher dacat aligatorul? Ca de unul din asta trag de vreo 15 ani. sunt un pic diferite ca design , excelente amandoua , hazet are unul auto-locking dar nu simt nevoia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 adica astea? http://www.ebay.com/bhp/snap-on-tools incearca Snap-on ... s-crap on e o "porecla" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 (editat) Bravoooo! Poti fi castigatoarea premiului constand intr-un tricou. Dar mai intai tre' sa tragem la sorti, nu e chiar asa simplu! Editat Februarie 22, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Bravoooo! Poti fi castigatoarea premiului constand intr-un tricou. Dar mai intai tre' sa tragem la sorti, nu e chiar asa simplu! dc sa tragem la sorti cand putem impartii frateste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 sunteti niste simpatici rautaciosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Februarie 23, 2018 Share Postat Februarie 23, 2018 dc sa tragem la sorti cand putem impartii frateste? Dar daca nu ii faceti fata amandoi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Martie 2, 2018 Autor Share Postat Martie 2, 2018 Deznodamintul : Desi din tari straine si noua , mie personal oglinda asta mi-a adus aminte de produsele de la COOP METALOCASNICA . Sau mai pe scurt , tiganie facuta pe butuci. Ma asteptam sa gasesc inauntru ceea ce v-am pus foto mai sus , ( luat de pe forum-uri din tarile alea) , sa gasesc o mini articulatie cu eventual teflon sau metal moale , etc etc etc. Ciu ciu Am gasit filet pe tija oglinzii , o piulita de blocare si un adaptor mama tata cu filetele aferente. Multumesc cui mi-a spus , da , filetul este pe stinga si secretul era sa desurubez piulita de contra stringere pe tija oglinzii si nu fata de adaptor. Acum : Am gasit si cumparat adaptor , de unde cumpar piulita de blocare , ( M10*1,25 - filet pe stinga ) ?? Si la cealalta oglinda cum e? tot asa? sau cu filet normal ? Multumesc de sfaturi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Cealalta e cu filet normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Multumesc cui mi-a spus , da , filetul este pe stinga si secretul era sa desurubez piulita de contra stringere pe tija oglinzii You are welcome!Morala: daca n-ai un batran, sa-l cumperi! Nu zic si partea a 2-a cu ce sa faci daca il ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Martie 2, 2018 Autor Share Postat Martie 2, 2018 Hehe , jucam in aceiasi echipa ,,,,,,,acu zi si continuarea cu piulita de contrablocare,,,,,,Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate