Andreea Quantum Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Dragi colegi, am o Honda shadow 750 cu comenzi avansate si vreau sa ii pun crash bar. In primul rand, aveti idee daca se potriveste crash bar-ul clasic, sau ma incurca la comenzi? Parerile sunt impartite. Poate s-a mai lovit cineva pe aici de problema asta. Si daca stiti unde as putea face un crash bar, de preferat Bucuresti, m-ar ajuta. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 buna, poate te ajuta /index.php?/topic/719908-crashuri-home-made/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Sau aici : /index.php?/topic/738149-ploiesti-confectionez-crash-bar-suporti-genti-panniers-ghidoane/&do=findComment&comment=4179830 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 si am mai gasit si asta /index.php?/topic/730032-crash-pad-uri-buloane-de-protecthie-pentru-majoritatea-motoarelor/?hl=%2Bcrush+%2Bpad&do=findComment&comment=4115830 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 (editat) Sau aici : /index.php?/topic/738149-ploiesti-confectionez-crash-bar-suporti-genti-panniers-ghidoane/&do=findComment&comment=4179830 E de ceva timp in Anglia, nu mai presteaza pe la noi Din cate vezi, si topicul e un pic inchis Editat Aprilie 1, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Mai bine intra la secțiunea posesorilor de Honda Shadow și roagă pe cineva de-acolo să-ți împrumute unul și astfel te vei lămuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 incearca la bogdan harea aici pe forum,e din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Vad ca se confunda la greu crash BAR cu crash PAD! De Bogdan Harea voiam sa zic si eu, nu stiu insa in ce masura se baga la unicate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenel Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 ai pmFa public daca se poate. Mai stiu interesati.Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 (editat) Dragi colegi, am o Honda shadow 750 cu comenzi avansate si vreau sa ii pun crash bar. Daca doresti, iti pot da eu gratuit 1-4 bucati (sunt noi, cromate, afectate de vreme, dar usor de remediat). Modificarile, daca sunt necesare, si in functie de varianta dorita, v-a trebui sa ti le faca altcineva. Dimensiuni si poze iti pot da dupa Paste. Editat Aprilie 3, 2018 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea Quantum Postat Aprilie 15, 2018 Autor Share Postat Aprilie 15, 2018 Buna. In ce zona se pot vedea crash urile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate