RD 02 ALX Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 (editat) Cineva a taiat janta sau a rupt-o ca sa poata scoate lantul antifurtul. Daca il cunoaste cineva pe proprietar va rog frumos sa il anuntati, sunt doua motociclete gen cruiser cred. Daca nu poate sa o duca de acolo sa puna antifurtul undeva pe cadru. Nu am sunat la Politie pentru ca oricum nu fac nimic, am mai trecut prin situatii similare . Succes. Editat Aprilie 8, 2018 de RD 02 ALX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Daca voia sa o fure, nu cred ca ar fi taiat janta....ar fi taiat lantul sau gardul ala...cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 (editat) Cred ca e vorba despre o motocicleta accidentata si lasata acolo pana ce se "repara" riderul... Editat Aprilie 8, 2018 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Da dar colegu' ALX are dreptate, o poate sa o ia cineva de acolo usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Uita te sub husa si pune o poza pe forum sa vedem daca este sau nu lovita sau poate chiar cineva incerca sa o fure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Dupa spita indoita, pare lovita. Ca doar nu o fura bucata cu bucata si o sudeaza acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Mai mult ca sigur este avariata. Nu statea hotul sa taie janta,si sa o ia pe sus. Batea si la ochi si trebuiau si minim 3 barbati ca sa o ia pe sus. Taia gardul cel mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate