MAN!AC Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Salutare! Am ramas cu motocicleta in "drum" in fata colegiului tehnic petru rares in Bucuresti. Ca si punct de reper, pasajul de la mihai bravu spre tineretului. Un coleg cu duba sau remorca e disponibil in zona sa ma duca pana in aparatorii patriei, contra cost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 pune un nr de tel ca sa te poata suna oamenii. daca ai nevoie de altceva ( nu am remorca), sunt in zona si te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Aprilie 19, 2018 Autor Share Postat Aprilie 19, 2018 0747.224.874 din pacate doar transport sau 2 picioare puternice pentru a impinge mobra pana in aparatori ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Ce i s a întâmplat mobrei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Aprilie 19, 2018 Autor Share Postat Aprilie 19, 2018 (editat) Întinzătorul de la lanțul de distribuție. Mulțunesc tuturor. Am luat-o la pas să ne cunoaştem mai bine Editat Aprilie 19, 2018 de MAN!AC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Acum am vazut topicul. Ai rezolvat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Aprilie 19, 2018 Autor Share Postat Aprilie 19, 2018 da...job done! ar trebui băgată proba la școala de șoferi...1 km împins mobra ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 E la bulgari proba la examen, dar mai scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Era si la noi, pe vremuri, vreo 20 m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 Era si la noi, pe vremuri, vreo 20 m. inca mai e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 inca mai e o impingi maxim 5 metri, de unde e parcata pana la pozitia de start in poligon. oricum, nu sunt 20m nici daca ii numeri de doua ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 Am împins acum vreo douăzeci și ceva de ani, în tandem cu un prieten, un MZ și-un IJ din Drumul Taberei pînă-n Berceni! Fix 12 kilometri! Trei ore cu tot cu pauze! Totul a fost realizat pe principiul: ”Minte multă nu se cere! Să fii prost! Să ai putere!” Uralul nu l-am împins pe mai mult de șase kilometri ... Mă mai deșteptasem între timp, sau nu mai eram la fel de puternic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 Uralul e mai greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate