Avent Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Ups, MJR ai fost prins. Daca domn'soara avea casca, nu ne dadeam seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 faine pozele DonHacker .... da cu MJR ce`ai avut de l`ai pozat ? .... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 + o poza 'paparazzi' cu MJR Am crezut ca mergi si tu in VLM , te vazui pe Mestesugarilor , dar dupa aia ai luat-o printre blocuri. nu stiam ca sunt vedeta sa umble paparazzi dupa mine oricum felicitari pentru viteza de reactie dau un cand ne vedem Ups, MJR ai fost prins. Daca domn'soara avea casca, nu ne dadeam seama. nu aveati cum sa va dati seama ca doar nu se vede numarul domnisoara nu purta casca pt ca facuseram un drum scurt doar si ii era lene sa o puna pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmotox Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 exact Vlad Don Pedro, in programul intalnirii de la Oradea este trecuta si o excursie la Pestera Ursilor. Nu am lider de grup (conducator). Te intereseaza? Da-mi un raspuns te rog at de rpd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 nu aveati cum sa va dati seama ca doar nu se vede numarul Ce nu se vede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 (editat) Si din ciclul "peregrinare in capitala culturala": Imi cer scuze pt calitatea pozelor...si pt lenea netului meu! Editat Mai 20, 2007 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Si din ciclul "peregrinare in capitala culturala": Imi cer scuze pt calitatea pozelor...si pt lenea netului meu! si ultima poza e dintr-un aplasament de cultura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 si ultima poza e dintr-un aplasament de cultura? aaaa... pai poti sa-i spui si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 toti suntem plini de cultura mai aleck ,suntem cultivati ... mai bine faceai si tu ceva poze cu motoare , sau nu prea or fost ? ... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 (editat) toti suntem plini de cultura mai aleck ,suntem cultivati ... mai bine faceai si tu ceva poze cu motoare , sau nu prea or fost ? ... asfalt uscat Nu au voie cu motoarele pe acolo... motoristi n-am vazut decat vreo 2 cu cashcheta la ei... in rest o fo super fain. Sibiu e renovat destul de bine, asta tinand cont ca am fost noaptea p-acolo. Hai asfalt curat-uscat! Editat Mai 21, 2007 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Un drum de piatra! Pe la 17-17:30...pt cine e interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 azi pe o caldura mare,am iesit noi la plimbare.. spre piatra noi am plecat, iar pe drum plin de (cuvant urat), trafic mare ...soferi prosti.. dar noi am fost norocosi, ca am ajuns si noi cu bine, acasa de la intalnire... some pics Vlade ce de chironomide ai pe casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 (editat) DA! A fost misto, ca-ntotdeauna de altfel. Drumul la intoarcere a fost mai calm, dar mai fain! Parerea mea! Poate unii au inteles altfel...stiu ei despre cine e vorba. Eu m-am oprit acasa 10 min, si am prins intunericul pe la Uileac-Tileagd, nu mai spun de toate musculitele cele (se vad si pe casca lui Vlad) care m-au cam impiedicat putin ---> prin Osorhei de-abia mai vedeam ceva. In rest: BESTIALA bestia! Editat Mai 21, 2007 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 azi pe o caldura mare,am iesit noi la plimbare.. spre piatra noi am plecat, iar pe drum plin de (cuvant urat), trafic mare ...soferi prosti.. dar noi am fost norocosi, ca am ajuns si noi cu bine, acasa de la intalnire... some pics Vlade ce de chironomide ai pe casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Vlade ce de chironomide ai pe casca ...si eu care credeam ca-s drosophila melanogaster... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 (editat) o fo super iesirea chiar dak n`am mai apucat sa urcam si noi piatra, si noi incolo am prins un trafic de tot cacatu prin osorhei am venit 30-45, 5 tiruri or fost in fata ... da important ii ca ne`am intalnit si`am venit impreuna inapoi .... asfalt uscat Editat Mai 22, 2007 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 (editat) iesire azi ... fuga de ploaie .. pics Editat Mai 25, 2007 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Misto... pacat ca ne "tragem pe c*r" atata. Vb cuiva de p-aci...in rest super fain o fo'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 pana unde ati fost ??.... faine si pozele .... da cand mai mergeti pe undeva mai dati si voi un SMS oameni buni ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Citiva am luat si puncte si amenzi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Luci daca nu ma insel cred ca ai fost si tu printre ei ... asai ? ... da lasa ca se mai intampla si dastea ... cius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 Citiva am luat si puncte si amenzi . Da! Asa-i... Devenim vedete la marionete (politai). Luci daca nu ma insel cred ca ai fost si tu printre ei ... asai ? ... da lasa ca se mai intampla si dastea ... cius Si ghici cine mai era cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 pe langa Luci cred ca mai erai si tu Aleck ... cius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 pe langa Luci cred ca mai erai si tu Aleck ... cius Pai se putea sa lipsesc eu de la ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 lasa amu Aleck ... atata bai sa fie ... tra sa traiasca si gaborii din ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate