P T R Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Baga-mi-as...e a treia oara cand scriu acelasi lucru...fi-le-ar internetu' al dreaq. Deci: 1. Oituz este la intrare pe strada Armatei Romane (spre Universitate, cimitir) pe partea stanga, este singura terasa la strada din zona. Terasa noastra (La Muzeu) este exact vis-a-vis de ea. 2. Karaviem este pe Sucevei, dinspre Zoo (Mol) spre BCR (Piata Mare), pe partea stanga, este o parcare in fata. 3. Lion este in centru, langa Hotel Vulturu Negru, vis-a-vis de parcarea aia mare din centru (statuia M. Eminescu) Sper ca-ti va fi de folos pe viitor. P.S. Un nr de tel, ceva? Pt consecventa. da alice .. promit sa nu te sun .. ce doar cu sms ... ca noi asa facem .. ca ne tragem pe buci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 ...e clar e epidemie! Clarificati-ma si pe mine parca vorbiti chineza aici deci: 1. unde este Oituz 2. unde este Karaviem ( asta im suna cunoscut ...hm) 3. unde este LION pentru viitoare posibile explicatii va multumesc cu Astept... da exact lipit e cuvantul potrivit la cat sunteti voi de dezorganizati ...ba va propuneti sa va intalniti si nu va intalniti ...ba unul vrea sa faca o plimbare si ceilalti se trag pe c***r si la vreo 200 km mai greu cu lipitul la intalnirile voastre ...o sa vad eu daca nr meu de tel va folosi la ceva ...orasul il cunosc hai lasa teoria si pune-te de-mi da explicatii ...vreau si eu sa stiu unde e Oituz, Karaviem si LION nu fi uracios Bai da' rea esti! Imi place aleck esti cam porcusor la faza cu numaru ... sau numaru ar fi rasplata pt explicatii ? Esti prea mic inca, am sa-ti explic eu...mai incolo. eu propun sa iti dai toba jos de tot ca oricum se aude a scuter sau poate ca ei te-au auzit dar nu te-au vazut din cauza xenoanelor din far Da, exact asa s-a si-ntamplat...am auzit un sunet difuz si apoi o lumina puternica venea spre noi plutind parca... O fi fost repsolica? O fi fost OZN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 data viitoare sa il turezi in tinca sa te auzim .. .. nu il tura asa departe .. tureaza-l acolo langa oituz ca acolo intorci priviri , sau tu vrei sa intorci priviri la cimitir???? În Tinca l am turat eu pe ameu fara tobă......si m am ales cu reclamații la Garcea...... da am scapat i am dat o 3 si voie bună...aÂşa i la sat Apropo... sucu i mai rece la Student's Place +berea f alcool...dar pană in Septembrie merge si la Oituz sau la muzeu ..ca la mine pauză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 (editat) da alice .. promit sa nu te sun .. ce doar cu sms ... ca noi asa facem .. ca ne tragem pe buci tel meu nu e secret dar nu am sa-l postez asta in mod sigur ...poate am sa va intalnesc joi ...inainte de a pleca in vacanta ..ramane sa vorbim ...mi-ar place sa va salut Astept... ok ...poftim ...oricum multumesc pentru precizari ...de cateva ori va invidiez ca sunteti in Oradea, imi place Tm, am multi prieteni aici cativa dintre ei motociclisti inraiti ...dar Oradea este ceva special pentru mine si nu va inceta sa insemne "acasa" niciodata ...am vrut sa identific locurile pe care le frecventati voi in Oradea zi de zi, unde va mai plimbati ...si poate ma repet dar sincer va invidiez ...nu pentru ca eu nu m-as plimba in locuri frumoase dar pentru ca voi o faceti acasa... Editat Iulie 22, 2007 de alice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 tel meu nu e secret dar nu am sa-l postez asta in mod sigur ...poate am sa va intalnesc joi ...inainte de a pleca in vacanta ..ramane sa vorbim ...mi-ar place sa va salutok ...poftim ...oricum multumesc pentru precizari ...de cateva ori va invidiez ca sunteti in Oradea, imi place Tm, am multi prieteni aici cativa dintre ei motociclisti inraiti ...dar Oradea este ceva special pentru mine si nu va inceta sa insemne "acasa" niciodata ...am vrut sa identific locurile pe care le frecventati voi in Oradea zi de zi, unde va mai plimbati ...si poate ma repet dar sincer va invidiez ...nu pentru ca eu nu m-as plimba in locuri frumoase dar pentru ca voi o faceti acasa... Ok sefa! :cheers: Cred ca nu gresesc daca spun ca si noua... nu baietzii? Cred ca cunosc sentimentu'... desi sunt plecat destul de demult de "acasa"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 (editat) zile insorite... zile insorite.......... Editat Iulie 23, 2007 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 zile insorite... zile insorite.......... Atat Petre? Mai baga niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 amu le pune gixxxer si pe ale mele ca nu am timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 amu le pune gixxxer si pe ale mele ca nu am timp Ar fi fain sa fie mai multe iesiri de genu'... pacat ca nu ne putem strange mai des si ca unii dintre noi renunta la moto... Dar daca-i musai ce sa faci? Inca-s rupt de la iesirea de ieri... de-abia m-am trezit. Si avea dreptate Sossso... ma cam pisca pe umeri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 uite is poznele lui bucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Ultima poza ii super tare... facuta asa pe nepregatite... Ne-am racorit otzara nuh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 (editat) Editat Iulie 23, 2007 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 super stati ca mai pun no inca cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 super stati ca mai pun no inca cateva poze Mei da cand ati fost la Suncuius la Contele Dracula? Foarte fain, de abia astept sa imi fac motoru sa ies si eu cu voi la o plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Uaaaa si cand te gandesti ca eu in ziua aia stateam intr un birou in saramura proprie cu un jaf de ventilator care mi umfla ochii Super , pozele, macar asa m am mai racorit si eu asa ...privind la poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 super stati ca mai pun no inca cateva poze hai ca sunt tare faine pozele!!!!!!!!!!!!!!!! dar nu am inteles ca unde ati fost de fapt?! si eu mai ies cu instructorul si ne distram pe soselele patriei dar cel mai tare imi place cand ma "lipesc"de cate un grup de motociclisti din ungaria si mergem toti in grup! de obicei mergem pana in negreni la un mic sau la o baie in aqua- cand avem bani! daca mai va intalniti pe la karaviem mai scrieti-mi si mie ca as vrea sa va cunosc si poate sa mergem la o tura pana ne intalnim asfalt uscat la toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 in prima faza am fost la baraj la urvind si prietenei mele ia fost tarsa sa faca baie ca nu stie sa inoate si ne-am mutat la suncuius la "la dracu" pn seara da-mi un sms cu nr tau ca sa iti trimitem cd mergem 0729059019 ps vezi ca suntem spontati, dp ce ne-am decis ne tiram repede asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Dc m bag si io singur in seama .....pt veni si io ? promit sa fiu cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Dc m bag si io singur in seama .....pt veni si io ? promit sa fiu cuminte Bineinteles, oricine e binevenit, atata timp cat se respecta cateva reguli simple ale noastre de mers in grup. In rest timp timp liber sa fie si vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Mei da cand ati fost la Suncuius la Contele Dracula? Foarte fain, de abia astept sa imi fac motoru sa ies si eu cu voi la o plimbarica Pai... duminica dupa amiaza... te asteptam! hai ca sunt tare faine pozele!!!!!!!!!!!!!!!! dar nu am inteles ca unde ati fost de fapt?! si eu mai ies cu instructorul si ne distram pe soselele patriei dar cel mai tare imi place cand ma "lipesc"de cate un grup de motociclisti din ungaria si mergem toti in grup! de obicei mergem pana in negreni la un mic sau la o baie in aqua- cand avem bani! daca mai va intalniti pe la karaviem mai scrieti-mi si mie ca as vrea sa va cunosc si poate sa mergem la o tura pana ne intalnim asfalt uscat la toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La contele Dracula (spre Suncuius, e un drum care face dreapta). Cu Kara se rezolva... in prima faza am fost la baraj la urvind si prietenei mele ia fost tarsa sa faca baie ca nu stie sa inoate si ne-am mutat la suncuius la "la dracu" pn seara da-mi un sms cu nr tau ca sa iti trimitem cd mergem 0729059019 ps vezi ca suntem spontati, dp ce ne-am decis ne tiram repede asfalt uscat Poate "i-a"fost tarsa... Suntem spontati? Aaaa...bashcalestean, uitasem Dc m bag si io singur in seama .....pt veni si io ? promit sa fiu cuminte Sure! Te asteptam si pe tine... Dar dupa cum vezi, presedintele clubului care este spune ca-i musai sa fii cuminte... Bineinteles, oricine e binevenit, atata timp cat se respecta cateva reguli simple ale noastre de mers in grup. In rest timp timp liber sa fie si vreme buna. Vlade, da' macar asa din cand in cand e voie cate-o liniutza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Pai... duminica dupa amiaza... te asteptam! La contele Dracula (spre Suncuius, e un drum care face dreapta). Cu Kara se rezolva... Poate "i-a"fost tarsa... Suntem spontati? Aaaa...bashcalestean, uitasem Sure! Te asteptam si pe tine... Dar dupa cum vezi, presedintele clubului care este spune ca-i musai sa fii cuminte... Vlade, da' macar asa din cand in cand e voie cate-o liniutza? Spune-mi tu mie cand n-a fost voie liniute? Bineinteles ca se poate, acolo unde-i loc. Numa sa ma asteptati si pe mine dupa aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 ms domn aleck cu liniutele, nu asa facem tot timpul? dam una dp care-l lasam pe PRESEDINTE in fata sa conduca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 cu STARTU va descurcati bine? nu moare motoru din cand in cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 cu STARTU va descurcati bine? nu moare motoru din cand in cand ? Startu-i din mers. Cine se mai opreste ca sa stea la start? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate