aleck Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 care are chef de o iesire prin oras ? ... senzatie majora cu 50 de la ora? Ma omori ma! Da' stai linistit, si la 50/h poti sa ti-o furi urat... ashe ca ai de grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 (editat) na ne adunam la o plimbare ? Editat Septembrie 29, 2007 de kawa_z750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Baietii au plecat tarziu azi... pe la 10:30 i-am vazut pe clujului pe motoare, doar Ssshark si cristi... Ce pot spune? Sufletul meu a plecat in calatorie cu ei, eu am luat avansul ieri pe "suzi"... Nu am mai ajuns la Sighisoara din pacate ca am plecat si tarziu si am crezut ca poate dupa amiaza va ploua dar se pare ca a fost o vreme super si am ajuns la Fantanele ( tot directia Cluj ) si a fost super fain, pacat ca nu am fost mai multi , oricum pe saptamana viitoare se lasa iar cu o iesire la distanta si cine vrea poate sa vina sa mergem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Ce ziceti de Rachitele in week end-ul asta? http://www.harta-turistica.ro/index.php?mo...t&obj=14810 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Ce ziceti de Rachitele in week end-ul asta? http://www.harta-turistica.ro/index.php?mo...t&obj=14810 O sa vb si cu Sandu ca si el vrea sa mearga undeva we asta si sa mergem mai multi. Asteptam opinii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Alte propuneri? Alti participanti? Este bine venit oricine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhanghel Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Sal'tare! Hop si eu, doar uichendul asta se pare ca nu am ce face... Numai vremea sa tina cu noi! Numai bine! Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Lali am mai vb cu Claudiu Borz, Petre, Csaba (Ocs ) de pe forum si au zis ca vin si ei daca mergem . O sa te sun sa vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Atat am de spus: . si de la capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 (editat) Lali am mai vb cu Claudiu Borz, Petre, Csaba (Ocs ) de pe forum si au zis ca vin si ei daca mergem . O sa te sun sa vb. Ok. Mai vorbim. Si poate mai vor sa vina si altii. <small>--- Mesaj completat în 05 Oct 2007 07:39 -------------</small><br/>Haideti baieti ca se anunta vreme buna pe week end!!!!!!! Editat Octombrie 5, 2007 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 alek te bagi la o tura?? am un traseu fain merem pe centru de la agentie pn pe republicii PE JOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 alek te bagi la o tura?? am un traseu fain merem pe centru de la agentie pn pe republicii PE JOS ...mah, sa nu mereti tare, si sa va echipati!! sa nu dati liniute numa unde-i trotuarul liber.... si sa traversati numa pe la trecerea de pietoni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Sal'tare! Hop si eu, doar uichendul asta se pare ca nu am ce face... Numai vremea sa tina cu noi! Numai bine! Gabi Maine la ora 10:30 la OMV decebal daca nu ploua. Daca ploua nu se merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 aveti cohones daca mergeti pe vremea asta.. eu nu am inca drum bun si asfalt uscat sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 aveti cohones daca mergeti pe vremea asta.. eu nu am inca drum bun si asfalt uscat sa aveti A fost chiar vreme faina , a fost si soare pacat ca nu ai venit, maine probabil si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 In Debrecen a fost timp frumos - soare, cald, ... , iar in Tesco au reducere 20% la carti. Cam plictisitor singuri, dar macar am mers in ritmul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 alek te bagi la o tura?? am un traseu fain merem pe centru de la agentie pn pe republicii PE JOS Imi aduc si casca? Sau ne riscam in bermude...? ...mah, sa nu mereti tare, si sa va echipati!! sa nu dati liniute numa unde-i trotuarul liber.... si sa traversati numa pe la trecerea de pietoni. Stii vb aia cu Harap Alb nuh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 (editat) Imi aduc si casca? Sau ne riscam in bermude...? Stii vb aia cu Harap Alb nuh? ce-i beey, nu mai stii de gluma? Editat Octombrie 12, 2007 de vladps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 A fost cineva la Negreni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Da, am fost fro' 7 motoare, am plecat vineri pe ploaie si am venit duminica pe frig si intuneric... da' a fost foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 ce-i beey, nu mai stii de gluma? Nu ma! Is suparat pe viata... Apropos de , joi seara am tras o beuta cu clientu' care mi-o uat motoru'.... de am s-o tin minte. A fost de aia cu sechele pe a doua zi... Noi cand mai iesim la o ? Sau m-ati exclus din club, acu' ca n-am motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Ce mai faceti fratilor?! Am citit de ceva grup din salonta... ar fi fain sa mai profitam de vremea buna sa mai facem ceva plimbari, nu?! Astept propuneri de la voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Nu ma! Is suparat pe viata... Apropos de , joi seara am tras o beuta cu clientu' care mi-o uat motoru'.... de am s-o tin minte. A fost de aia cu sechele pe a doua zi... Noi cand mai iesim la o ? Sau m-ati exclus din club, acu' ca n-am motor? Stai linistit ca nu te-a exclus nimeni, din nici un club. Cu motorul sunt sigur ca-ti iei tu pana la urma ceva. Parca te vad azi maine cum apari cu un gsxr 1000 de ramanem masca! Adevaru ca am iesit mai rar, mai ales cu motorul. Las ca bagam un ceai cald cu fericire zilele astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Stai linistit ca nu te-a exclus nimeni, din nici un club. Cu motorul sunt sigur ca-ti iei tu pana la urma ceva. Parca te vad azi maine cum apari cu un gsxr 1000 de ramanem masca! Adevaru ca am iesit mai rar, mai ales cu motorul. Las ca bagam un ceai cald cu fericire zilele astea! ceai???? pai daca mergem fara motor nu vrem ceai... poate un ceai de pruna... iar daca chiar e vreme buna .. hai sa profitam si sa ne strangem toti la o iesire..propun un debrecen in weekend ca am auzit ca se mai incalzeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 ceai???? pai daca mergem fara motor nu vrem ceai... poate un ceai de pruna... iar daca chiar e vreme buna .. hai sa profitam si sa ne strangem toti la o iesire..propun un debrecen in weekend ca am auzit ca se mai incalzeste Da dar pe Sambata - Duminica se anunta 13-14 C, cu echipament adecvat sau 2-3 straturi de haine merge http://www.weather.com/outlook/travel/busi...ayLink_business Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate