stefanbh Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Am gasit un traseu....BELEAAAA !!!! si e la Aprox 78-100 Km de Oradea Traseul Vârfuri-ChiÂşineu CriÂş (eu am fost de la Vârfuri până la Ineu) Drumul județean 79A care are aprox 89 KM Pe scurt: 70-90 KM NUMA curbă(Ineu,Varfuri)...țâță de mâță !!! Asfalt impecabil,nou(la nivelul celui din Ungaria), marcat corespunzător .....nu prea circulat...deocamdată . Aveți aci toata gama de curbă(e):strânse,largi în urcare în coborâre presărate cu mici linii drepte de max 1 Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Am gasit un traseu....BELEAAAA !!!! si e la Aprox 78-100 Km de Oradea Traseul Vârfuri-ChiÂşineu CriÂş (eu am fost de la Vârfuri până la Ineu) Drumul județean 79A care are aprox 89 KM Pe scurt: 70-90 KM NUMA curbă(Ineu,Varfuri)...țâță de mâță !!! Asfalt impecabil,nou(la nivelul celui din Ungaria), marcat corespunzător .....nu prea circulat...deocamdată . Aveți aci toata gama de curbă(e):strânse,largi în urcare în coborâre presărate cu mici linii drepte de max 1 Km Cam tarziu l-ai descoperit Manule. La mine ultima iesire anul asta, acum vreo 3 luni, a fost pe drumul ala. Confirm si eu ca e beton...doar ca am avut emotii in cateva curbe din cauza pietrisului ramas dupa asfaltare. In rest super....trafic foarte foarte slab, asfalt ca-n vest si curbe la greu. Sper sa iesim la primavara la o tura pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 sa vina 10 grade si am iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Am gasit un traseu....BELEAAAA !!!! si e la Aprox 78-100 Km de Oradea Traseul Vârfuri-ChiÂşineu CriÂş (eu am fost de la Vârfuri până la Ineu) Drumul județean 79A care are aprox 89 KM Pe scurt: 70-90 KM NUMA curbă(Ineu,Varfuri)...țâță de mâță !!! Asfalt impecabil,nou(la nivelul celui din Ungaria), marcat corespunzător .....nu prea circulat...deocamdată . Aveți aci toata gama de curbă(e):strânse,largi în urcare în coborâre presărate cu mici linii drepte de max 1 Km Notat......facut....numai cand am fost era un frig de imi lingeam mucii prin casca deci nu am prea reusit sa savuram curbele dar vine primavara si sigur ne vom vedea...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Cam tarziu l-ai descoperit Manule. La mine ultima iesire anul asta, acum vreo 3 luni, a fost pe drumul ala. Confirm si eu ca e beton...doar ca am avut emotii in cateva curbe din cauza pietrisului ramas dupa asfaltare. In rest super....trafic foarte foarte slab, asfalt ca-n vest si curbe la greu. Sper sa iesim la primavara la o tura pe acolo. Cam tarziu l-ai descoperit Manule. La mine ultima iesire anul asta, acum vreo 3 luni, a fost pe drumul ala. Confirm si eu ca e beton...doar ca am avut emotii in cateva curbe din cauza pietrisului ramas dupa asfaltare. In rest super....trafic foarte foarte slab, asfalt ca-n vest si curbe la greu. Sper sa iesim la primavara la o tura pe acolo. unde sa iesi u mah ? ai fost vreodata cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) unde sa iesi u mah ? ai fost vreodata cu noi? Nu cu voi Bulan, cu Dani am fost, eu cu CN-ul si el cu Kawa. Si la primavara o sa ies si cu voi ca mi-am gasit piesele. Cu ce vroiai sa vin pana acuma? Cu trenu'? Editat Ianuarie 11, 2009 de dumitrasrazvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Poze de la weissbriach si Nasfeld. Si dormitoru' cu patu' meu mare. Si caciulitza mea de mos... si restu... Nah Zurby...iata-ti pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Iah mah! da in prima poza parca eradm muci de biat sau strans de oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Iah mah! da in prima poza parca eradm muci de biat sau strans de oo Mai primare , dar ceva nu ii in regula cu toate pozele in care aparti tu. Stii de ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Poze de la weissbriach si Nasfeld.Si dormitoru' cu patu' meu mare. Si caciulitza mea de mos... si restu... Nah Zurby...iata-ti pozele. alek dar ala i echipament de sky? blugi? las important e ca a fost fain si v ati distrat. bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Mai primare , dar ceva nu ii in regula cu toate pozele in care aparti tu. Stii de ce ? eram biat tot timpu? Sau ce nu ok ? Hai zi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 eram biat tot timpu? Sau ce nu ok ? Hai zi . Nu ma , iti zic eu acuma : Erai barbierit tot timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Nu ma , iti zic eu acuma : Erai barbierit tot timpul. nUUUUU MA !!!!!!!!!! DA APROAPE IN TOATE POZELE EL SI OANA IS LA............................BU...BU ...BUCATARIE !!!!! I BUNA PORECLA AIA SCUZE DE OFF TOPIC .....DAR POZELE ASTEA CRED CA ALEK A GRESIT TOPICU SAU PUNEM SCHIURI PE MOTOARE SI DAM O TURA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 A VENIT VREMEA BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O IESIRE CEVA?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddd.multumesc Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) Pt cei care vor, propun un Transfagarasan anul acesta. Editat Februarie 1, 2009 de DDK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Pt cei care vor, propun un Transfagarasan anul acesta. Indubitabil ! desi mi e rusine sa recunosc nu am fost niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Indubitabil ! desi mi e rusine sa recunosc nu am fost niciodata Same here! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Pe 25 aprilie e deschiderea sezonului in Basarabia la Chisinau . Am vorbit cu cativa motociclisti ,sambata, care au profitat de vremea buna si m-au invitat la deschidere . Eu merg sigur ,chiar dak merg singur .E ceva deosebit si se aduna motociclisti din Ucraina si Rusia . Dak mai e cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 daca faceti iesiri mai scurte vin si eu cu inca vreo doi amici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Pe 25 aprilie e deschiderea sezonului in Basarabia la Chisinau . Am vorbit cu cativa motociclisti ,sambata, care au profitat de vremea buna si m-au invitat la deschidere . Eu merg sigur ,chiar dak merg singur .E ceva deosebit si se aduna motociclisti din Ucraina si Rusia . Dak mai e cineva ? In cazul asta , ma bag si eu , da cum sa te las singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 daca faceti iesiri mai scurte vin si eu cu inca vreo doi amici iesirea nu e chiar atat de lunga 700 km dar asigur doritorii ca nu o sa regrete in primul rand drumul de la Cluj e superb , eu merg Cluj , Reghin care e un drum superb numai curbe si cateva zone cu cateva serpentine , dupa care urmeaza zona Toplita cu peisaj superb ,dupa care pasul Tihuta adik Borsec ,serpentine , drum impecabil ,Piatra Neamt ,Roman , Husi deasemenea drum tot curbat .De la vama sant 100 km pana la Chisinau de drum impecabil numai pe dealuri ,deci urci si cobori intruna . Mai scurt traseul e foarte frumos , drum bun si foarte bun. E doar o portiune langa Toplita care a nu e foarte buna are vreo 40 km ,dar nu va ganditi la drum rau ,mai este cate o groapa ici colo. In cazul asta , ma bag si eu , da cum sa te las singur. Multumesc contabile ,deci deja nu merg singur.Sper sa nu te razgandesti , eu sigur merg si dak bag mobra in microbus si tot merg .Asta doar dak ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Pe 25 aprilie e deschiderea sezonului in Basarabia la Chisinau . Am vorbit cu cativa motociclisti ,sambata, care au profitat de vremea buna si m-au invitat la deschidere . Eu merg sigur ,chiar dak merg singur .E ceva deosebit si se aduna motociclisti din Ucraina si Rusia . Dak mai e cineva ? Divizia de lux nu te lasa la greu !!!!!!! pana la Moscova ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 iesirea nu e chiar atat de lunga 700 km dar asigur doritorii ca nu o sa regrete in primul rand drumul de la Cluj e superb , eu merg Cluj , Reghin care e un drum superb numai curbe si cateva zone cu cateva serpentine , dupa care urmeaza zona Toplita cu peisaj superb ,dupa care pasul Tihuta adik Borsec ,serpentine , drum impecabil ,Piatra Neamt ,Roman , Husi deasemenea drum tot curbat .De la vama sant 100 km pana la Chisinau de drum impecabil numai pe dealuri ,deci urci si cobori intruna . Mai scurt traseul e foarte frumos , drum bun si foarte bun. E doar o portiune langa Toplita care a nu e foarte buna are vreo 40 km ,dar nu va ganditi la drum rau ,mai este cate o groapa ici colo. Multumesc contabile ,deci deja nu merg singur.Sper sa nu te razgandesti , eu sigur merg si dak bag mobra in microbus si tot merg .Asta doar dak ninge II bine ziua , cade sambata , deci ..... have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) mi-am adus si io motoru in oras,ne plimbam putin simbata,sa vad cum lucrez,o sa va anunt ps. cica +15 grade si inca celsius Editat Februarie 6, 2009 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 vin si eu .. si care merge sa ma sune si pe mine sa va zic cum va fi cu parastasul lui Alin . 0743300695 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate