stefanbh Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Maine tura : Oradea,Salonta,Gyula,Varsand,Chisineu,Ineu,Varfuri,Ineu,Tinca,Oradea aprox 370KM Plecare Oradea ora 11 fara 10 min din OMV Decebal. Inf 0728122555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) 16 gr cu + si nu ploua,iese cineva prin oras....o cafea...o pizza....stiu io... 0745642302/0762283248 id: raitamarius p.s. ieri am iesit dupa cum se vede in poze de la rubrica respectiva numai ca manu a cam gresit km,io am in jur de 400 pe bord,apropo manu,ai tu acolo poze si mai faine in curbe Editat Februarie 8, 2009 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 16 gr cu + si nu ploua,iese cineva prin oras....o cafea...o pizza....stiu io... 0745642302/0762283248 id: raitamarius p.s. ieri am iesit dupa cum se vede in poze de la rubrica respectiva numai ca manu a cam gresit km,io am in jur de 400 pe bord,apropo manu,ai tu acolo poze si mai faine in curbe ies eu raita, numai nu ff departe k nu am asigurare:D 0756917335 Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 ati auzit de Smaeb ? .. merge careva .. eu as merge daca am fi mai multi. Ori cu masina ori cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 ati auzit de Smaeb ? .. merge careva .. eu as merge daca am fi mai multi. Ori cu masina ori cu moto. Fost anu' tecut! La amandoua. Destul de ok, ma asteptam la ceva mai da' mere. Pt o prima data se merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 inca nu am mai fost ... si as merge ca sa vad si io ce`i pe acolo .. parca nu ma bate gandu asa de tare totusi sa bag atatia km pe motor mai bine merg cu masina (inca incepator) am inca 2-3 locuri in masina care ar vrea sa vina ... sa zica ... punem bani de benzina impreuna si iesim mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) 2008 budapest expo Editat Februarie 9, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Eu zic ca nu ai pus pozele de interes major mai .... copii : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 intrarea era gratuita sau se platea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 intre 1500 si 2000 forinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) Iar de 1 mai... putem merge la sighisoara... aici am gasit cazare cu 90 ron pe zi. iar aici tot cu 90 ron/zi( presupun pe persoana) /index.php?...p;#entry1698556 In perioada 29-31 Mai 2009 Seth Riders Club va organiza la Cluj-Napoca o intrunire pentru motociclisti intitulata "Seth on Fire". Va promitem o atmosfera incendiara si o intrunire diferita de tot ce a-ti vazut pana acum. Si uite un nou topic legat de intrunirea pe care o pregatim deja de ceva vreme. Aici va vom tine la curent cu ce se mai intampla si cum ne gandim sa iasa. Asteptam sugestiile voastre aici si ne vom stradui sa tinem cont de ele intr-o cat mai mare proportie. Poze de anul trecut: http://www.sethrc.ro/evenimente?view=galle...+-+Seth+on+Fire /index.php?...471&hl=seth sper ca ne strangem cativa si onoram invitatia lor. Editat Februarie 11, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) Tarife perioada 16.02.2009 - 15.03.2009 Camerele Tip cameraBaiePret / cameraPret / single -------------------------------------------------------------------------------- 1 Camera dubla matrimonialada90 RON / zi- -------------------------------------------------------------------------------- 2, 3, 4 Camera dubla twinda80 RON / zi- -------------------------------------------------------------------------------- 5, 6, 7, 8Camera triplada100 RON / zi- -------------------------------------------------------------------------------- Capacitate: 20 locuri in 8 camere Editat Februarie 11, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Tarife perioada 16.02.2009 - 15.03.2009 Camerele Tip cameraBaiePret / cameraPret / single-------------------------------------------------------------------------------- 1 Camera dubla matrimonialada90 RON / zi- -------------------------------------------------------------------------------- 2, 3, 4 Camera dubla twinda80 RON / zi- -------------------------------------------------------------------------------- 5, 6, 7, 8Camera triplada100 RON / zi- -------------------------------------------------------------------------------- Capacitate: 20 locuri in 8 camere las cai bun si cortul! noi sa fim intregi si sa ajungem acolo, sigur merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 pai fiecare vine cu ce vrea... ideea e sa fim acolo comunitatea sa ne cunoastem face 2 face nu doar virtual. Acum fiecare decide unde sta, cort, cabana, pensiune samd.1 mai de obicei e cu vreme capricioasa.. cine vine cu cortu sa fie pregatit. Cine doreste sa vina la sighisoara sa confirme pe acest topic. Cati suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 La sighisoara vin si io de 1 mai daca mergeti ... dar parca ziceau baietii ca vor sa mergem la balatton ? nu mai ? oricum daca se merge vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 care iese cu masina la arat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 care iese cu masina la arat adik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forester_dtc Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Ninge fatzilor...ninge iar!oo ce diferenta de sambata pan acu!noah las k se topeste si o sa iesim k ciupercile dupa ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 care iese cu masina la arat drifturi mai:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 ) sa-mi bag picioru azi dimineatza mergeam cu motoru abia am venit de la scoala acasa nu vedeam nimica in viziera macar cu zapada asta nu ma roade asa de rau ciuda ca nu am permisu 1 luna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 ) sa-mi bag picioru azi dimineatza mergeam cu motoru abia am venit de la scoala acasa nu vedeam nimica in viziera macar cu zapada asta nu ma roade asa de rau ciuda ca nu am permisu 1 luna ) Trimite-mi um PM cu nr tau de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) ceva planuri?pe maine Editat Februarie 28, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 In data de 16 mai la baia mare va fi campionatul de stunt riding .. vrea cineva sa mearga ? /index.php?...=321464&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 cine iese azi loco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 In data de 16 mai la baia mare va fi campionatul de stunt riding .. vrea cineva sa mearga ? /index.php?...=321464&hl= pana in 16 mai .....mai este timp kklau.....dar nu o sa fi singur am fost sin in septembrie l liniute pe aeroport;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate