Bucu' Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 toata lume i bine venita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario5 Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 imi dai plese linkul de la sectiunea aceea ? noi mai mult de 80 nu mergeam ) ca nu ma puteam tzine mai bn:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 imi dai plese linkul de la sectiunea aceea ? noi mai mult de 80 nu mergeam ) ca nu ma puteam tzine mai bn:)) ne ajungeti cd ne oprim la cafa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 imi dai plese linkul de la sectiunea aceea ? noi mai mult de 80 nu mergeam ) ca nu ma puteam tzine mai bn:)) tot aici pe forum acolo unde scrie "spirit de motociclist pe scuter" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 maine dupa lucru dc i fain bagam ceva tura? ps alek te iau eu in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 maine dupa lucru dc i fain bagam ceva tura? ps alek te iau eu in spate Sa apar si io in ipostaze de alea ca Luci? No thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Sa apar si io in ipostaze de alea ca Luci? No thanks! se rezolva dc vrei u numai spune se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 ne vedem azi la ora 12 la omv pe decebal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 m as baga dar am fost la fotbal, sunt copt ma dor toate si mai tb sa fac curat dupa santier .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 pe la 11 dak vin dupa cheile de la suzi ii bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 ne vedem azi la ora 12 la omv pe decebal? vin si eu ,daca nu ajung p 12 te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 pe la 11 dak vin dupa cheile de la suzi ii bine ? hai amu dar adu si o baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) duracel de la telecomanda ii buna ? ride placut si take care Editat Martie 21, 2009 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) miine m-as duce pina acasa la negreni,mai vine cineva?inca nu stiu pe la ce ora da o sa scriu daca ma duc. ps ii voie si cu pasager Editat Martie 21, 2009 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 weekendu viitor se anunta vreme buna cam pe toate site`urile .. ar fi vreme buna de mers mai ar vrea cineva sa vina pana in negreni ? sau cine unde vrea sa mearga ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 iese careva azi ?? eu is prin oras .. dati si voi un telefon la 0743300695 si insistati in caz ca nu rasp ca is pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 pe frigu asta man iti ingheata boashele...mai bine stai in casa e timp in weekend 13 g C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 am iesit da` numa asa umpic de dor ca nu am mai fost de`o luna de cand mi`or luat astia permisu... si acuma l`am luat inapoi trebuia sa ies umpic... in 40 de minute mi`or inghetat degetele asa bine de tot ) asteptam vara:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 manere incalzite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 degeaba cu manere dinalea ca stiu cine are si zice ca ii cald in palma da partea aialalta face tzurtzuri ) .. o fost bine asa plimbarea .. 2 perechi pantaloni - 2 bluze - geaca moto nu s`o simtit frig numa la degete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 daca zice ala care are si tremura e ok eu am si m am dat azi o ora si a fost super fain fara degete inghetate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 mai facui si io azi cativa km ... schimbai cauciucu fatza .. foarte frumoasa vremea azi maine dupa program nimeni nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 duminica ce traseu bagam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ori sambata ori duminica bagam o piatra sau negreni. cati suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 ori sambata ori duminica bagam o piatra sau negreni. cati suntem? sambata sau duminica bagam un negreni, vine si trupa din cluj, deci ne vedem la juma de drum. daca e timp frumos poate fortzam si un sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate