Bucu' Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 A fost super weekendul .. super incantat .. iata si poz'"n''ele Vlade .. inca odata multzumiri pt gazduire in poza parca esti tom cruise in top gun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 in poza parca esti tom cruise in top gun Cine ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 bine ca ati facut si poze .... is faine .... important ii ca v`ati distrat pe cinste, si vremea o tinut cu voi , totu o fost ok mai putin benzina prin rezervoare .... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 bine ca ati facut si poze .... is faine .... important ii ca v`ati distrat pe cinste, si vremea o tinut cu voi , totu o fost ok mai putin benzina prin rezervoare .... asfalt uscat Loool...da, a fost k. Si de acum cred ca a devenit lege, vb lui Luci: inainte de plecare: alimentare! Hai asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Cine ma? gixxxxxxxxxxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 gixxxxxxxxxxxer Aha...ca io nu l-am vazut in nici o poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 in pozele in care le`ti pus nu prea apare gixxxer .... numa bike`urile si gratarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 gixxxxxxxxxxxer se refera la poza mea de avatar ...................take my breath awayyy........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 in poza asta mai mult semeni cu VIN DIESEL ... atata bai sa fie ... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oreg Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Salutare baietii! Sambata incepand de la 13:00 va fi Concurs motocross Âşi întâlnirea motocicliÂştilor la Valea lui Mihai, in cadrul festivalului “SALCĂMULUI ÎN FLOARE“ Seara de la 21:00 Bere gratis. Adica concert Bere gratis Stiu ca destul de tarziu postez asta, dar daca cineva are timp, se anunta vreme faina. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Salutare baietii! Sambata incepand de la 13:00 va fi Concurs motocross Âşi întâlnirea motocicliÂştilor la Valea lui Mihai, in cadrul festivalului “SALCĂMULUI ÎN FLOARE“ Seara de la 21:00 Bere gratis. Adica concert Bere gratis Stiu ca destul de tarziu postez asta, dar daca cineva are timp, se anunta vreme faina. Asfalt uscat! Unde se tine, mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 noi am fost pana in ungaria ieri noapte .. am plecat tarziu din orash asa ca ne cerem scuze ca nu am postat mai devreme ca mergem iute pana in ungaria.. la 12 noaptea... dar a fost din cauza vremii pentru ca noi nu mai rezistam si am iesit afara cu riscul sa ne prinda ploaia.Pana iesi din vama noastra te zgudui.. gropi,manelisti cu masini tari, si pisici sinucigase... dar dupa ce iesi afara diin Vama lor... si intri in ungaira, poi frate . . asa ceav la noi nu gasesti .. desi abia am iesit din patrie .. dai de asfalt suprem, fara gropi sau denivelari ... iar cel mai mare anantaj pe langa faptu ca asfaltu e mocheta, noaptea te ajuta foarte mult chestile reflectorizante de pe drum si de pe acostament, unde daca ai faza lunga vezi si pana la 5 km linia drumului, ai zice ca esti pilot pe avion si te afli pe pista de aterizare.Trafic super lejer, drum intanis, prea putine curbe, dar pana si pisica a sarit inapoi in boschete cand Vladps a ambalat motoru.Nu am putut sa fac poze pt ca telu nu face poze klare...dar ce am bag la clasor sper sa iesim mai multi next time, doar ca acolo va fura si o sa mergeti f rapid data viitoare neaparat aparat foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 noi am fost pana in ungaria ieri noapte .. am plecat tarziu din orash asa ca ne cerem scuze ca nu am postat mai devreme ca mergem iute pana in ungaria.. la 12 noaptea... dar a fost din cauza vremii pentru ca noi nu mai rezistam si am iesit afara cu riscul sa ne prinda ploaia.Pana iesi din vama noastra te zgudui.. gropi,manelisti cu masini tari, si pisici sinucigase... dar dupa ce iesi afara diin Vama lor... si intri in ungaira, poi frate . . asa ceav la noi nu gasesti .. desi abia am iesit din patrie .. dai de asfalt suprem, fara gropi sau denivelari ... iar cel mai mare anantaj pe langa faptu ca asfaltu e mocheta, noaptea te ajuta foarte mult chestile reflectorizante de pe drum si de pe acostament, unde daca ai faza lunga vezi si pana la 5 km linia drumului, ai zice ca esti pilot pe avion si te afli pe pista de aterizare.Trafic super lejer, drum intanis, prea putine curbe, dar pana si pisica a sarit inapoi in boschete cand Vladps a ambalat motoru.Nu am putut sa fac poze pt ca telu nu face poze klare...dar ce am bag la clasor sper sa iesim mai multi next time, doar ca acolo va fura si o sa mergeti f rapid data viitoare neaparat aparat foto Da mai... fain! F fain... saracu' motoru' meu, abandonat de stapan Sper sa-i regleze Bela si carburile... ca, cam suge... azi n-o sa fie gata, dar sper pe maine sa apuc sa dau o tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Salutare baietii! Sambata incepand de la 13:00 va fi Concurs motocross Âşi întâlnirea motocicliÂştilor la Valea lui Mihai, in cadrul festivalului “SALCĂMULUI ÎN FLOARE“ Seara de la 21:00 Bere gratis. Adica concert Bere gratis Stiu ca destul de tarziu postez asta, dar daca cineva are timp, se anunta vreme faina. Asfalt uscat! Voi fi prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 cam suge... azi n-o sa fie gata, dar sper pe maine sa apuc sa dau o tura! La cati litri te referi cand spui ca, cam suge . Al meu ia 9% in orash si 5.8% afara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oreg Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Unde se tine, mai exact? Cica au facut o pista noua, langa padure unde afost si data trecuta. Ii destul de complicat sa-ti scriu exact locul dar daca ajungi la vale sugur gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 noi am fost pana in ungaria ieri noapte .. am plecat tarziu din orash asa ca ne cerem scuze ca nu am postat mai devreme ca mergem iute pana in ungaria.. la 12 noaptea... dar a fost din cauza vremii pentru ca noi nu mai rezistam si am iesit afara cu riscul sa ne prinda ploaia.Pana iesi din vama noastra te zgudui.. gropi,manelisti cu masini tari, si pisici sinucigase... dar dupa ce iesi afara diin Vama lor... si intri in ungaira, poi frate . . asa ceav la noi nu gasesti .. desi abia am iesit din patrie .. dai de asfalt suprem, fara gropi sau denivelari ... iar cel mai mare anantaj pe langa faptu ca asfaltu e mocheta, noaptea te ajuta foarte mult chestile reflectorizante de pe drum si de pe acostament, unde daca ai faza lunga vezi si pana la 5 km linia drumului, ai zice ca esti pilot pe avion si te afli pe pista de aterizare.Trafic super lejer, drum intanis, prea putine curbe, dar pana si pisica a sarit inapoi in boschete cand Vladps a ambalat motoru.Nu am putut sa fac poze pt ca telu nu face poze klare...dar ce am bag la clasor sper sa iesim mai multi next time, doar ca acolo va fura si o sa mergeti f rapid data viitoare neaparat aparat foto da, tot respectul pentru traficul civilizat si relaxat, si pentru asfaltul impecabil. partea proasta e ca in romanica in VECI nu o sa fie asa ceva. partea buna e ca ungaria e la o aruncatura de pinion, si putem profita si noi de infrastructura vecinilor nostri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 exact Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 (editat) asa`i gixxxer cum zici ... numa k ultima data cand am fost noi in ungaria o cam batut vantu destul de tare .... cand ati mers voi nu o batut ?... asfalt uscat Editat Mai 17, 2007 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 da, tot respectul pentru traficul civilizat si relaxat, si pentru asfaltul impecabil. partea proasta e ca in romanica in VECI nu o sa fie asa ceva. partea buna e ca ungaria e la o aruncatura de pinion, si putem profita si noi de infrastructura vecinilor nostri. Daca ar avea si o Piatra Craiului pe acolo ar fi perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 La cati litri te referi cand spui ca, cam suge . Al meu ia 9% in orash si 5.8% afara.... Pai... cam 10. Mixt! asa`i gixxxer cum zici ... numa k ultima data cand am fost noi in ungaria o cam batut vantu destul de tare .... cand ati mers voi nu o batut ?... asfalt uscat Mai, sa stii ca nu o batut... putin doar. Ponderat. Cat sa fie plimbarea super misto... Doar ca a fost putin rece pt cei care n-au avut echipament... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 nu cred yo ca le`o fost frig cand o crescut adrenalina .... ti`ai dus pana la urma bike`u la Bella sa`l faca ? ... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 nu cred yo ca le`o fost frig cand o crescut adrenalina .... ti`ai dus pana la urma bike`u la Bella sa`l faca ? ... asfalt uscat Da..azi ii gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 mnoah bv ... daca`i vreme buna poate iara se gandesc baietii sa iesim pe undeva .... ash veni si yo ... depinde cine`i disponibil .... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 A fost fain la Valea lui Mihai. Motoare destule. Atmosfera ok. Mici ok ) + o poza 'paparazzi' cu MJR Am crezut ca mergi si tu in VLM , te vazui pe Mestesugarilor , dar dupa aia ai luat-o printre blocuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate