GSR Rider Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 salutare am si eu o problema miam cumparat de cunrand un enduro din 2006 marca zongshen de 125 cu elemente si motor de yamaha si am o problema cu el vibreaza prea tare motorul cand ma urc pe el imi face masaj stie cineva care ar fi problema va multzumesc anticipat mai bine iti luai o yamaha--dar daca tot o ai viziteaza-l pe Pasteanu ---- undeva prin Vestem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva, imi lipseste colierul de la toba de esapament pe care am achizitionato si nu reusesc nicicum sa o fac sa stea fixa fara sa o sudez, ma poate ajuta careva? Platesc desigur! Link: Poza1 Poza2 Poza3 Poza4 Editat Iunie 13, 2009 de ViRuSaKe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva, imi lipseste colierul de la toba de esapament pe care am achizitionato si nu reusesc nicicum sa o fac sa stea fixa fara sa o sudez, ma poate ajuta careva? Platesc desigur!Link: Poza1 Poza2 Poza3 Poza4 Daca e vorba de colierul mic, din partea de jos a tobei, care vine peste buza aia umflata de pe teava, atunci mergi la Peugeot ca modelul 206 asa are prinderea intre saxofon si tobe: cu un colier cu o buza mai ridicata. S-ar putea sa se potriveasca la fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva, imi lipseste colierul de la toba de esapament pe care am achizitionato si nu reusesc nicicum sa o fac sa stea fixa fara sa o sudez, ma poate ajuta careva? Platesc desigur!Link: Poza1 Poza2 Poza3 Poza4 SuperNova-Solenza au asaceva, dar cred ca un diametru ceva mai mare... oricum, mai ieftin decat Peugeot... mergi cu mobra la magazinul Iony si roaga-i sa-ti dea un colier sa probezi... poate merge scurtat Eu as pune silicon pentru... Editat Iunie 15, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 SuperNova-Solenza au asaceva, dar cred ca un diametru ceva mai mare... oricum, mai ieftin decat Peugeot... mergi cu mobra la magazinul Iony si roaga-i sa-ti dea un colier sa probezi... poate merge scurtat Eu as pune silicon pentru... Multumesc frumos pt. ajutorul acordat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Care stie ce vulcanizare din sibiu schimba cauciucuri de motocicleta sau le repara (pana) ?? Ca la care am fost eu spuneau ca nu se baga ... Am Aprilia RS 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 pe scoala de innot...nu retin cum ii spune dar am impresia ca e singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 pe scoala de innot...nu retin cum ii spune dar am impresia ca e singura Multumesc pt info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACtionLand Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 SC Actionland SRL DN1 Km 303 Sibiu/Selimbar programari: 0731 005566 toate marcile specializare si scule speciale + testere in KTM, Polaris, Arctic Cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 question... am tot căutat Âşi nu am găsit. de unde pot face rost în ro de cauciucuri 16 x 3.5 ??? am găsit prin germa sau austria, dar nika local... ceva iei? thx anticipat... baftă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Iulie 23, 2009 Autor Share Postat Iulie 23, 2009 question... am tot căutat Âşi nu am găsit. de unde pot face rost în ro de cauciucuri 16 x 3.5 ??? am găsit prin germa sau austria, dar nika local... ceva iei? thx anticipat... baftă gasesti o gramada pe forum care-ti aduc din germania....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 question... am tot căutat Âşi nu am găsit. de unde pot face rost în ro de cauciucuri 16 x 3.5 ??? am găsit prin germa sau austria, dar nika local... ceva iei? thx anticipat... baftă masurile acestea ar putea fi pentru: old style enduro old style minicross old style scooter pot sa-ti aduc de la Golden Tyre daca imi dai detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 masurile acestea ar putea fi pentru:old style enduro old style minicross old style scooter pot sa-ti aduc de la Golden Tyre daca imi dai detalii eu readuc la viață un mz es 250... Âşi o să merg mult cu el offroad, Âşi aÂş avea nevoie de ceva stil cross-enduro... am găsit până la urmă în ro ceva de cross... spune un preț Âşi ... thx de răspuns, baftă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 eu readuc la viață un mz es 250... Âşi o să merg mult cu el offroad, Âşi aÂş avea nevoie de ceva stil cross-enduro... am găsit până la urmă în ro ceva de cross... spune un preț Âşi ... thx de răspuns, baftă 3.0-56euri-enduro 4.0-70euri-on-off numai pe comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 question... am tot căutat Âşi nu am găsit. de unde pot face rost în ro de cauciucuri 16 x 3.5 ??? am găsit prin germa sau austria, dar nika local... ceva iei? thx anticipat... baftă ...gasesti si in Lei in RO www.cauciucuridirect.ro Mitas H 06 3.50 -16 RF TT 64S doar 254,60 RON Heidenau K 33 3.50 -16 RF TT 58P M/C doar 264,30 RON Heidenau K 29 3.50 -16 TT 60P MC, doar 278,20 RON Continental K 112 3.50 -16 TT 58P M/C doar 284,10 RON Bridgestone S 701 3.50 -16 RF TT 58P doar 305,50 RON Michelin M 45 3.50 -16 RF TT 58S doar 312,70 RON Metzeler Block C 3.50 -16 RF TT 58P ........................................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 (editat) Bun pont parazitule, imi va fi si mie de folos pe viitor... dar daca tot te murdaresti de ra hat la gura cauta-i si pune-i guma de enduro Editat Iulie 24, 2009 de lombardia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Bun pont parazitule, imi va fi si mie de folos pe viitor... dar daca tot te murdaresti de ra hat la gura cauta-i si pune-i guma de enduro ...Wow... am sa-o fac si pe asta....euronavetistule............am sa-ti fac toate placerile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 thx de replay... am cam rezolvat tot în buc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 thx de replay... am cam rezolvat tot în buc... ....Super si mult noroc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Bre Bimbo, vad ca te pricepi, stii cumva cine are baterii moto pe stoc in Sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Piese din dezmembrari in Sibiu unde se gasesc? Ma intereseaza o scarita dreapta pt Cbr F4 , Este cineva care are sau dezmembreaza Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Adi - 0745.763024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velociraptor2 Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 seara buna! , cum pot lua legatura cu domnul Dan Pasteanu ? un nr de tel o adresa de mail ar fi buna ... multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 seara buna! , cum pot lua legatura cu domnul Dan Pasteanu ? un nr de tel o adresa de mail ar fi buna ... multam! 0744866296 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate