ChopperVonGal Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Karpatenwolf(Cristian Holban) Tel.0745/262471 Selimbar str principala(M Viteazul) nr.50(partea dreapta cum vii din Sibiu) Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Karpatenwolf(Cristian Holban) Tel.0745/262471 Selimbar str principala(M Viteazul) nr.50(partea dreapta cum vii din Sibiu) Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Bună ziua sunt din Buzău Âşi am o întrebare pentru cei ce au reparat Honda CB 750.La roata spate sunt 2 distanțiere între basculă Âşi roată Âşi au dimensiuni diferite(unul are 22 mm celălalt 26 mm).Montajul lor aleatoriu duce la decalarea roții față de centrul motocicletei.Întrebarea mea e care se montează în partea stângă lângă foaie.Mulțumesc anticipat pentru răspuns.Am citit pe forum că e un mecanic renumit la Sibiu care atre un astfel de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Bună ziua sunt din Buzău Âşi am o întrebare pentru cei ce au reparat Honda CB 750.La roata spate sunt 2 distanțiere între basculă Âşi roată Âşi au dimensiuni diferite(unul are 22 mm celălalt 26 mm).Montajul lor aleatoriu duce la decalarea roții față de centrul motocicletei.Întrebarea mea e care se montează în partea stângă lângă foaie.Mulțumesc anticipat pentru răspuns.Am citit pe forum că e un mecanic renumit la Sibiu care atre un astfel de motor. Karpatenwolf(Cristian Holban) Tel.0745/262471 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 stiti pe cineva care lucreaza cu fibra de sticla in Sibiu?vreau sa imbrac o sea in fibra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Karpatenwolf(Cristian Holban) Tel.0745/262471 Mulțumesc frumos pentru răspuns,asfalt uscat Âşi plimbări fără probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Nu stie nimeni vreun service sau ceva de genu unde se repara si se lucreaza cu fibra de sticla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michio suzuki Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 caut de ceva timp un loc, in sibiu, preferabil, unde sa pot aleza un cilindru de rotax 122 pentru chopperul de incepatori. mersi frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMF Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Nu stie nimeni vreun service sau ceva de genu unde se repara si se lucreaza cu fibra de sticla? Poate reusesti sa iti gasesti ceva pe ebay si nu te mai muncesti cu fibra. Probabil asa ceva iti trebuie: /index.php?/topic/35616-banditmania/page__view__findpost__p__744968 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 stie careva cum pot remedia o toba de carbon? am niste fisuri pe ea si ma gandeam sa exista ceva solutie care o lipeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 stie cineva unde mi-as putea reconditiona un butuc/contact ? Au dat hotii navala la mobra si am ramas cu un butuc cat se poate de sifonat ... de cumparat nu gasesc pe la nimeni nici macar din dezmembrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 incearca la chei pe Moldoveanu. eu am desfacut bucatele unul de VW si l-am si adunat si nu e treaba usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) Cum se poate rezolva problema??? Este vorba de un BMW F650 ST din `99 ... se pare ca am luat o teapa mai mare ca mine cand l-am luat... Editat Martie 27, 2012 de ViRuSaKe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) Cum se poate rezolva problema??? Este vorba de un BMW F650 ST din `99 ... se pare ca am luat o teapa mai mare ca mine cand l-am luat... ii pui o furca japoneza sh cu janta dural , daca F-ul nu are melc de km pe roata aia bine, poti insista in continuare cu piese BMW http://advrider.com/forums/showthread.php?t=700385&page=6 wtf!? chinezarii cu eticheta nemteasca , cine a trecut cu 80kmh peste bordura aia "mica" din giratoriul de la Mohu pe sensul VL-SB stie ce zic si apreciaza jantele de dural cu spite Editat Martie 27, 2012 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Noroc ca am gasit cu 150 de euro cupele ... sper sa nu fie strambe jambele c-am belit-o ... trebuie sa inlocuiesc toata suspensia fata ... cum naiba o fi palit-o nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Noroc ca am gasit cu 150 de euro cupele ... sper sa nu fie strambe jambele c-am belit-o ... trebuie sa inlocuiesc toata suspensia fata ... cum naiba o fi palit-o nu stiu. orice prost poate sa stranga menghina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 ahh... era sa uit... un service/mecanic pentru mobra mea (bmw f650 st)imi recomanda si mie careva? ca nu ma pricep s-o consult singur ca sa stiu ce mai trebuie schimbat la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) Selimbar str principala (M Viteazu) 50 ... daca duci numa' furca nu uita! sa slabesti capacele de sus Editat Martie 28, 2012 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Ma gandeam sa-i iau o furca de Aprilia Pegaso oare s-ar potrivi? Sau o furca de Honda Transalp ? Care s-ar potrivi mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Cine imi poate recomanda un service moto pentru centrat sau echilibrat rota fata(geanta e cu spite)? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Cine imi poate recomanda o vulcanizare/service pentru a echilibra sau centra roata de moto...PS geanta e cu spite! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Cine imi poate recomanda un service moto pentru centrat sau echilibrat rota fata(geanta e cu spite)? Multumesc Ai deschis si topic nou. S-au dat mai sus 2 service-uri. Nu era greu sa mergi la fiecare sa intrebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzope Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Cine imi poate recomanda o vulcanizare/service pentru a echilibra sau centra roata de moto...PS geanta e cu spite! Multumesc poti incerca la vulcanizarea din strand, pe coltul cu sensul giratoriu. Ei mai "mestereau " propriile motociclete si cred ca te pot ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 poti incerca la vulcanizarea din strand, pe coltul cu sensul giratoriu. Ei mai "mestereau " propriile motociclete si cred ca te pot ajuta Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) Stie cineva daca exista vreun atelier unde pot broma niste piese(niste crash-guard-uri)? Sau daca nu, sa le vopsesc electrostatic? Editat Aprilie 18, 2012 de usercalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate